Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIK DARKSTONE RAMPAGE III EXTREME KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TAKAS SADECE GTX480 ile yapılır.

*MOZART TX kasa : SATILDI (Sadece sıvı soğutma ile kullanıldığınan ön DVD kapakları yok çiziksizdir.)

* DARKSTONE TAGAN RAMPAGE III KASA : 400TL 350 yuh artık haaala satılmadı. Nerde modcular

*Heatkiller işlemci bloğu : SATILDI (1366 soket)

*Bitspower rakorlar----------------------------------------------------------------------

*TAGAN BLACK PEARL TURUNCU KASA : SATILDI

*TJ07 hafif hasarlı : SATILDI (Yani boyası kötü iç boyası)

*TT DH202 HTPC mediacenter kasa : SATILDI (sıfırdan farksız kullanılmamış)

SATILIK/TAKASLIK DARKSTONE RAMPAGE III EXTREME KASA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 9 Aralık 2011; 21:59:45 >

• hayırlı satışlar ali kasalarda göz kırpıyor bir yandan hani :)
  • Hayırlı satışlar Ali hocam

Thermalright Shaman`ı bayram öncesi arayanlar vardı ama hepsi kaybolmuş bayram tatili yaramamış anlaşılan (:
  • Bir Gün Ali İle Sohbet Ediyoruz.

Dediki:Engin Biliyormusun Sıvı Soğutmayı Ben Buldum Dedi...

Nasıl Buldun Ali?,Nerden Aklına Geldi? Dedim...

Dediki:Bir Gün Evde Oturuyorum O Zamanlar Kasam Yoktu Uzay Sistemi Kullanıyordum Dedi..Yazın Ortası..Hava Scak mı Sıcak...Sistem Masaaanın Üzerinde Cayır Cayır Çalışıyor..Masada Buz Gibi Bir Şişe Su Duruyordu..Sen Kolum Şişeye Çarpp..Şişe Salllan Sallan Sallan Pattt Diye Sistemin üzerine Dökül...Hemen şişeyi Kaldırmaya Çalıştım..Birde ne göreyim..Sistem Buz Gibi Olmuş...O Zaman Dedimki Kendi Kendime Oğlum Ali Sen Bu Sistemi Su İle Soğutursun...Deyiş O Deyiş..PATLADI GİTTİ..HaHaHaHa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifremen -- 6 Eylül 2011; 0:42:08 >

• :D Bu muhabbet uzar . Bari güleyim geçeyim... güzel espri
  • Arada Böyle Şeylere ihtiyacımız Var Ali..Dediğin gibi Fazla Uzatmayalım..Hayırlı Satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifremen

Bir Gün Ali İle Sohbet Ediyoruz.

Dediki:Engin Biliyormusun Sıvı Soğutmayı Ben Buldum Dedi...

Nasıl Buldun Ali?,Nerden Aklına Geldi? Dedim...

Dediki:Bir Gün Evde Oturuyorum O Zamanlar Kasam Yoktu Uzay Sistemi Kullanıyordum Dedi..Yazın Ortası..Hava Scak mı Sıcak...Sistem Masaaanın Üzerinde Cayır Cayır Çalışıyor..Masada Buz Gibi Bir Şişe Su Duruyordu..Sen Kolum Şişeye Çarpp..Şişe Salllan Sallan Sallan Pattt Diye Sistemin üzerine Dökül...Hemen şişeyi Kaldırmaya Çalıştım..Birde ne göreyim..Sistem Buz Gibi Olmuş...O Zaman Dedimki Kendi Kendime Oğlum Ali Sen Bu Sistemi Su İle Soğutursun...Deyiş O Deyiş..PATLADI GİTTİ..HaHaHaHa

Supersin Enginim ya inan cok guldummmmm....Ama ali hakatten ben bildin bileli su sogutma der baska bisey demez...Tam destek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ali hocam super urunler dokturmus yine
    ali hocama yurt disi yine gozukuyor
    bu arada patlamis muhabbet guzel espiri
  • Shaman benimdir arkadaşlar geçmiş olsun
    ali bey teşekkür eder hayırlı satışlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fduz

Shaman benimdir arkadaşlar geçmiş olsun
    ali bey teşekkür eder hayırlı satışlar dilerim

Çok iyi seçim olmuş hayırlı olsun tekrardan
    Bir arkadaşa alacaktık biz de sonradan planlar değişti demek kısmet sizeymiş
  • Hayırlı olsun
  • Turuncu taganı kaptım bugun
  • mesajım bulunsun eve geçtğmde ıncelicem
  • RAMPAGE ozel tasarım kasa ve MOZART mini kasa duruyor arkadaşlar....
  • mozart xt için takipteyim:)
  • Bu takipteyim de forumun yeni modası :) hocam amac ne ? İndirim mı bekleniyor ben anlamıyorum. 300tl fen 225 e çektim salın öyle Bişey beklemeyin :)
  • Hortum ve bir şişe sıvı tarafımdan alınmıştır
  • hocam yaw o mozart tx satılırmı hiç.esas modofiyede çığır açacağın projeleri o kasada yaparsın ben olsam onu yaparım mod çalışması olarak.ev satılır o kasa satılmaz :)
  • Temjin varken gerek kalmıyor elimde 3 tane kasa var. Aslında kendi modladığım Rampage kasa hepsinden güzel ama para lazım :D
  • Bu takip yeni moda oldu. Hocam amaç ne _?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.