Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Cep Telefonu Tavsiyeleri
Kogan => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 11:15:10)
Bu telefonu almak isteyenlere çoğunlukla Huawei Ideos X5 önerildiğini görüyorum ama aradaki ortalama fiyat farkı da 100 TL. Bu nedenle sizlerden X5 önermemenizi rica ediyorum. Ve Gio'nun şu anki f/p oranı hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum? Bu fiyat aralığında(450TL) Gio'dan iyi bir alternatif bulabilir miyim?

musanpa => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 11:41:09)
huawei de dusunmediginize gore gio en iyisi bence

y n s c n => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 14:12:43)
Gio güzel cihazdır ama birkac sorunu cıktı onunda sanırım wifi vs vs.. Tam bilmiyorum ama öyle okumustum bi yerden . .

Ayberkoski => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 14:38:34)
quote:

Orijinalden alıntı: Kogan

Bu telefonu almak isteyenlere çoğunlukla Huawei Ideos X5 önerildiğini görüyorum ama aradaki ortalama fiyat farkı da 100 TL. Bu nedenle sizlerden X5 önermemenizi rica ediyorum. Ve Gio'nun şu anki f/p oranı hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum? Bu fiyat aralığında(450TL) Gio'dan iyi bir alternatif bulabilir miyim?

Samsung yani biraz dikkatli ol iyi araştır bunların bazen telefonları harbi kazık çıkıyor

serhdemir => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 14:45:25)
Gio 2.3.3 android güncellemesiyle wifi sorunu çözüldü,zaten kronik herkesde olan bir sorun değildi,x5i saymazsak şuan o fiyat aralığında daha f/p telefon yok.

akcanon => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 17:47:12)
Al hocam.Pisman olmazsin.Resmi 2.3 ile su anda hicbi sorunu yok.

Kogan => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 20:36:04)
Her birinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Ayrıca aklımı kurcalayan bir durum daha var o da Android işletim sistemi. Kullanması, alışma süresi nasıldır? Güncellemeleri rahatlıkla yapılabiliyor mu? Android Market denilen olay nedir, sıkıntısız bir şekilde kullanılabilir mi?

echo21 => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 20:55:42)
Aynen bende gio ile x5 arasında kalmıştım gioyu açıp kullanınca çoçuk telefonu gibi geldi nedense.Ayrıca flash olmaması,gpunun olmaması,ramın 256 oluşu ve bataryanın mah düşük olması ve ekran küçük olması (aslında bayagı fark varmıs ) nedeniyle 100tl farkı gözü kapalı verdim x5 e.Benimde ilk androit telefonum açıkcası hiç oyun oynamazdım telefondan ama androit olunca oyun manyagı oluyorsunuz bu yuzden donanım çok önemli androitte.

ultiMance => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 21:35:42)
quote:

Orijinalden alıntı: echo21

Aynen bende gio ile x5 arasında kalmıştım gioyu açıp kullanınca çoçuk telefonu gibi geldi nedense.Ayrıca flash olmaması,gpunun olmaması,ramın 256 oluşu ve bataryanın mah düşük olması ve ekran küçük olması (aslında bayagı fark varmıs ) nedeniyle 100tl farkı gözü kapalı verdim x5 e.Benimde ilk androit telefonum açıkcası hiç oyun oynamazdım telefondan ama androit olunca oyun manyagı oluyorsunuz bu yuzden donanım çok önemli androitte.

Galaxy gio da gpu var adreno 200 gpu var. Ayrıca ram miktarı 256 değil 158 mb

echo21 => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 21:52:46)
quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

hımm ben yok biliyodum gpu neyse ozmn onu çıkaralım farklardan

Kogan => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 22:38:00)
Bayram kampanyalarını bekleyeceğim gibi görünüyor. Şu anda x5 ve Gio arasında 50 lira civarı bir fark var -hepsiburada'nın %10'luk hediye world puanlarıyla- belki biraz daha düşer fiyatları umuduyla bekliyorum iki telefonu da.

Twanche => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (26.8.2011 23:17:26)
quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Gio güzel cihazdır ama birkac sorunu cıktı onunda sanırım wifi vs vs.. Tam bilmiyorum ama öyle okumustum bi yerden . .

En yakın arkadaşım kullanıyor ve neredeyse hergün bizim kablosuz modeme bağlanıp oyun indiriyor. Ben wifi sorunu falan duymadım görmedim ama

Dediğim gibi arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun tek sorun rami az bazen sıkıntı yapabiliyor.

serhdemir => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (27.8.2011 05:36:36)
quote:

quote:

Gio'nun rami : 279 MB,bildiğimiz bilgisayar rami gibi düşünün,158MB olan kullanılabilir dahili hafıza ,bunu da bilgisayarın dahili harddiski gibi düşünün:)

ultiMance => Samsung Galaxy Gio'yu Nasıl Bilirsiniz (27.8.2011 13:00:06)
quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

quote:

Gio'nun rami : 279 MB,bildiğimiz bilgisayar rami gibi düşünün,158MB olan kullanılabilir dahili hafıza ,bunu da bilgisayarın dahili harddiski gibi düşünün:)

Olabilir tam bakmadim ozelliklerine. Ama gpu var gio da

Sayfa: [1]