Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
151
Favori
1.029.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam, Philips PowerPro'yu da değerlendirmenizi öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F_Y

    Selam, Philips PowerPro'yu da değerlendirmenizi öneririm.

    Philips PowerPro FC8766 incelemesi Teknoseyir'de mevcut, malzeme kalitesi ve bollugu açısından
    Rowenta 8221'e göre çok geride (bence yani).
  • Arkadaşlar toz tobasız yüksek çekim güçü olan bir süpürge almak istiyorum tavsiyede bulunur musunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 24 Temmuz 2012; 13:28:38 >
  • rowenta 8221 nerden uygun alınır?
    ama internet üzerinden değil magazadan??

    ben de söylediklerinize istinaden ondan almaya karar verdim..
  • ROWENTA RO 8053 SILENCE FORCE CYCLONIC ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE
    vatan da bu ürün 588tl

    çok farklı mı acaba???
  • nden internette almak istemmiyorssunuz ki?
  • carrefourdan philips in bir modelını aldım..
    sesli ama emişi iyi..
    2000 w 360 çekiş gücü.. torbasız..
    kampanyada 460tl
  • fc 8760 mış..
    internetten alışveriş hem kolay hem avantajlı ancak hiç evde olmadıgımdan urunu kabul edecek kimse olmuyor..
  • rowenta'yı bilmiyorum, ama philips'ten ben çok memnunum. bir de rowenta'dan çok daha uygun fiyatı o yüzden bir seçenek olması için söyledim.
  • Arkadaşlar buradaki yorumlardan yola çıkarak Rowenta RO8221 süpürge aldım. Gerçekten de emiş gücü gayet yüksek, çok da sessiz çalışıyor. Ama bir problem var. Makinenin normal süpürme başlığı halıda yürümüyor. Halının suyu yönünde yürütürken sorun yok ama halının tüylerinin tersine çektiğinizde takır takır takır zıplıyor halının üstünde. Parke fırçaları mı açık diye bakıyorum, yok kapalı. Emiş gücü çok fazla mı diye bakıyorum, emiş gücünü azaltıyorum, hatta süpürgeyi kapatıyorum, yine aynı. Halının üstünde akmıyor. Sürekli takılıyor ve zıplıyor. Süpürmek eziyet oldu. Uzun tüylü, kısa tüylü her türlü halıda denedik. Bir tek parke ve fayans gibi parlak yüzeyleri güzel süpürüyor. Halılarda mutlaka takılıyor.

    Sizde de durum böyle mi, yoksa makinenin başlığında mı problem var?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayikbocuk

    Arkadaşlar buradaki yorumlardan yola çıkarak Rowenta RO8221 süpürge aldım. Gerçekten de emiş gücü gayet yüksek, çok da sessiz çalışıyor. Ama bir problem var. Makinenin normal süpürme başlığı halıda yürümüyor. Halının suyu yönünde yürütürken sorun yok ama halının tüylerinin tersine çektiğinizde takır takır takır zıplıyor halının üstünde. Parke fırçaları mı açık diye bakıyorum, yok kapalı. Emiş gücü çok fazla mı diye bakıyorum, emiş gücünü azaltıyorum, hatta süpürgeyi kapatıyorum, yine aynı. Halının üstünde akmıyor. Sürekli takılıyor ve zıplıyor. Süpürmek eziyet oldu. Uzun tüylü, kısa tüylü her türlü halıda denedik. Bir tek parke ve fayans gibi parlak yüzeyleri güzel süpürüyor. Halılarda mutlaka takılıyor.

    Sizde de durum böyle mi, yoksa makinenin başlığında mı problem var?

    Hocam biz de Media markt ta denediğimizde aynı sorun ile karşılaşmıştık gerçi bizde fırça açıktı ondan dolayı oluyor zannetmiştik fakat bu şekilde süpürme işlemi zulüm olur, eyer sorunu çözerseniz buraya yazar mısınız?




  • Rowenta - RO5921 Silence Force Extreme
    Philips - 9170/07 Performer

    9170 almıştım birisine ve beğenmiştik ama kendi evimize rowentayı almayı düşünüyorum. rowenta ile ilgili fazla kullanıcı yorumu görmedim o yüzden sormak istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 30 Temmuz 2012; 15:02:10 >
  • bu halıda zıplama olayıyla ilgili kullanan biri yorum yazabilir mi? gerçekten öyleyse alınmaz. tam almaya karar vermişken bu kötü haber oldu. kesinleştirebilirmiyiz lütfen. olumlu olumsuz kullananlar yazarsa...
  • Philips 9170 performer aldık. çekiş gücü gayet iyi. sesi normal rahatsız edici değil. hepa 13 filtre var. kullanma kılavuzunda suyun altına tutarak temizlenebileceği yazıyor fakat 2 yılda bir değiştirilmesi tavsiye ediliyor.
  • Merhaba,

    Benim Rowenta 8221 siparişim de bugün gelmiş. Sessiz olduğu tüm mesajlarda belirtildiği için kurduktan sonra az önce (00:30 gibi) denedim. Yanıbaşında bile insan rahatsız olmuyor. Ses olayı çok başarılı. Toz haznesinde de inanılmaz partikuller vardı. Belki önceki makinede de böyleydi de, torbalı olduğu için farketmiyorduk.

    Halıda zıplama olayına ben de şahit oldum fakat bizim halı üzerinde kabartma şeritler olduğu için, düz halıda olmayacagini düşünmüştüm. Burada bu konudaki yorumu okuyunca benim de aklıma takıldı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetinbar

    Halıda zıplama olayına ben de şahit oldum fakat bizim halı üzerinde kabartma şeritler olduğu için, düz halıda olmayacagini düşünmüştüm. Burada bu konudaki yorumu okuyunca benim de aklıma takıldı.

    düz halıda deneme şansınız oldu mu? kabartısı olmayan halıda ters yönde süpürüken zıplama oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microzoort -- 2 Ağustos 2012; 17:38:56 >
  • Arkadaslar yorumlari okuduktan sonra tam Rowenta RO8221 alayim diyordum ki bu sayfadaki 'halida ziplama' benim de kafami karistirdi. ozen81 hocam sizde boyle bir problem var mi?
  • Sorunu ortaya atan kişi olarak cevap vereyim. Shaggy tabir edilen iplik iplik uzun tüylü halıda, hiçbir kabartısı olmayan ama tüyleri uzun dümdüz makine halısında ve annemin verdiği eski, ince tüylü bünyan halısında halının tüylerinin tersinde zıplıyor. Tüylerin çıkış yönünde akıyor, ters yönünde zıplıyor. Makinenin çalışmasına bile gerek yok. Hatta ucu makinenin borusuna takmadan elime alıp halıda oyuncak araba sürer gibi yürüttüğümde bile oluyor. Ucu servisine götürdüm acaba fırçalarında bir arıza mı var diye, baktılar, arıza bulamadılar ama yine de garantiden sıfır bir uç ile değiştirdiler, yeni aldığım uç da aynı. Yine zıplıyor. Bu nasıl "ergo" anlamadım. 6 yıldır kullandığımız 100 liralık arçelik süpürgenin ucu daha iyi. Ne yapacağız bilmiyorum.

    Ha halıyı tek yöne doğru, tüyleri yönünde süpürürüm, tüylerin tersi yönünde çekerken havaya kaldırıp çekerim diyorsanız veya sadece parke, fayans süpürecekseniz olabilir. Makinenin kendisi ve emişi güzel.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: medpers

    Philips 9170 performer aldık. çekiş gücü gayet iyi. sesi normal rahatsız edici değil. hepa 13 filtre var. kullanma kılavuzunda suyun altına tutarak temizlenebileceği yazıyor fakat 2 yılda bir değiştirilmesi tavsiye ediliyor.

    Evet 2 yıl ortalama bir süredir. Aslında filtre parçalanmaya başlayana kadar sorunsuzca kullanabilirsiniz. Eğer 9170 için hepa filtreye ihtiyacınız olursa aşağıdaki linkten ürüne ulaşabilirsiniz.

    http://www.supurgemarket.com/philips-9150-9199-serie-performer-hepa-filtre-p-4259.html




  • forum sayesinde rowenta 8221 adım. çok memnunum. halının dokusu yönünün aksine hareket gerçekten güç ama bu zaten bütün süpürgeler için geçerli değil mi?
    en beğendiğim özellikleri sırasıyla

    sessizliği
    ergonomisi
    pratik temizlenmesi
    ucundaki temizlik fırçası

    herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.