DrParnassus
=> xbox'ı ilk kucağınıza aldığınzda ne hissettiniz
(5.8.2011 16:49:18)
2006 yılıydı, almanya mediamarkt'tan arcade almıştım.Türkiye'ye dönünce ilk kapağını açtığımda, önümde beyaz naylon korumasıyla duruyordu tuttum kaldırdım naylonu çıkardım ve halının üstüne koyup baktığımda, bumu yani xbox360
güzelmiş dedim.
Versace kv
(5.8.2011 16:53:10)
ben ozamanlar 7.sınıfa gidiyodum PS2 vardı galiba 300tl ye almıştım çipli falan ah ulan ah nasıl geçmiş yıllar
dnzprmksz
(5.8.2011 17:05:35)
almanya'dan gelmıstı slım. Arkadas getırdı valızden cıkardı ben bı sarıldım :D ılk kutudan cıkardıgımda baya buyulenmıstım pırıl pırıl cok hoştu, simdi hareket ettırmememe ragmen nereden geldıgı bellı olmayan cızıklerımız var :D
Mr.Humble
(5.8.2011 17:07:46)
HİSSETTİM!
42akif42
(5.8.2011 17:09:31)
Bende yarn alacm ne hissettğmı yazarm smdıdn heyecnlıym be :D
halikarnas1970
(5.8.2011 17:12:09)
Yeni doğmuş cocukmu bu da kucağıma alınca bişey hissedeceğim... Alırsın takarsın fişe, oynarsın....
Mental Meltdown
(5.8.2011 17:15:29)
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970 Yeni doğmuş cocukmu bu da kucağıma alınca bişey hissedeceğim... Alırsın takarsın fişe, oynarsın.... |
Bunu yazmak için girmiştim.
Guest-1E1FC651D
(5.8.2011 17:33:37)
sevinçten tesellation yaptım.
DrParnassus
(5.8.2011 17:45:12)
quote:
Orijinalden alıntı: Cole Phelps quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970 Yeni doğmuş cocukmu bu da kucağıma alınca bişey hissedeceğim... Alırsın takarsın fişe, oynarsın.... | Bunu yazmak için girmiştim. |
Çok kolay ulaştınız sanırım.
mertcanhn
(5.8.2011 18:19:46)
bencede sonuçta bakkaldan meyve almıyosunuz parayı biriktirip aldığımda karşıma koymuş açmadan önce benim mi lan bu demiştim kendin biriktirip almak gibisi yok kıymet en güzel böyle biliniyo kemanımıda öyle yapmıştım ne adam adamlar var bianda sahip olmuşlar kemanın her tarafı çizik dökük
Mental Meltdown
(5.8.2011 18:28:28)
quote:
Orijinalden alıntı: DrParnassus quote:
Orijinalden alıntı: Cole Phelps quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970 Yeni doğmuş cocukmu bu da kucağıma alınca bişey hissedeceğim... Alırsın takarsın fişe, oynarsın.... | Bunu yazmak için girmiştim. | Çok kolay ulaştınız sanırım. |
Yok o manada kastetmedim sadece tabir komiğime gitti
Elbette heyecan vardı.
nForcer
(5.8.2011 18:41:23)
Alet daha bugün elime geçti desem.
Deliler gibi sevindim desem yeridir. Çünkü ne zamandır almak istiyordum ve bugün hedefime ulaştım. 5 Ağustos 2011'i not ettim "bugün tarihi bir gün" diye.
hiosejirou
(5.8.2011 18:51:02)
Satıcı enginle anlaştım (hangi engin diye sormayın) aldım getirdim eve yavaş yavaş kutusunu açmaya başladım o da halinden memnundu poşetini ise nazikce çıkardım artık başbaşaydık ben ve o,nasıl başlayacağımı bilemedim biraz romantik olmak istiyordum biraz da azgın,evet o da beni istiyordu,poşetini çıkarmam için can atıyordu,herşey hazırdı,esmer çikolata teniyle beni bekliyordu ve en sonunda oyhşşşşş
Elite 120 gb hd grafiklerle oyun zevkini yaşadım
tablocu
(5.8.2011 19:33:12)
babam çok pazarlık yaptı çok uğraştı ucuza kapmak için 380'e bıraktı jasper makineyi hdd yi almadım onun yerine 2. kolu aldım cihazı elden aldım adamdan babamlar çok zevliydi kucağıma kutuyu aldım ama öyle şirin duruyorki oyun oynamak istemiyor ona sarılıp yatmak istiyordum
sasa_iliç
(5.8.2011 19:39:35)
İlk Xbox'ımı geçen sene almıştım Nisan gibi geldi. Alıncaya kadar 40 takla atmıştım
Konsolu gördüğümde kutuyu açmaya kıyamadım sonra açtık oynamaya başladık xbox serüvenimiz başladı