atmaca1912
=> lpg ayar bozulması
(28.7.2011 22:01:00)
lpg ayar bozumasındaki sebebler nedir arkadaşlar..
jiiips
=> lpg ayar bozulması
(29.7.2011 19:34:21)
aku bıterse yada sokup takarsan ayar bozulur
atmaca1912
=> lpg ayar bozulması
(29.7.2011 21:38:49)
milletin sürekli aküsümü bitiyo
MSC Elektronik
=> lpg ayar bozulması
(29.7.2011 22:12:09)
Merhaba, her sistem akü sökülmesinden etkilenmez. Genelde ilk kalibrasyon sırasında alınan bazı sabit değerlerin zamanla değişmesinden tekrar kalibrasyon ihtiyacı doğar.
destrogas
=> lpg ayar bozulması
(31.7.2011 02:40:04)
lpg de durup dururken ayar buzulmaz
ayar bozulma neden leri
reglator basıncı tutmuyordur
lpg enjektöru arızalı olabılir
kelebek arızalı olabilir
aku sokulup takılmasından dolayı bazı kıtlerde program bozuluyor yenıden program atmanız gerekır.aracınıza lpg taktırmaddan once araştırmanız gerekir
ayrıca yedek parca fiyatlarınıda sorun
illerde çok yuksek fiyatlarla karşılarsınız ayrıca ekunun su almayacağı yerlere takılmasını tavsiye edin
jiiips
=> lpg ayar bozulması
(1.8.2011 21:53:37)
99 model polo aracımda atıker sıralı sıstem vardı.bı gun akum bıttı vurdurup calıstırdık sonra gıttım akuyu degıstırdım.araba cok yakmaya basladı.200- 300 km fılan ole gezdım.sonra atıker bayıne gıttım akunun degıstıgını fılan soylemedım.cunku akunun bıtmesının programı etkılıyecegını tahmın etmemıstım.bu araba cok yakmaya basladı dedım.bılgısayara bagladı dırek kendı dedı aku sokuldumu yada degıstırıldımı dıye? bende evet dedım nıyekı dıye sordugumda bu sıstemde aku sokuldugunde program etkılenıp bozulabılır dedı.bu olay basıma geldıgınden yazdım.bazı cok bılmıs arkadaslar sacma sapan yorum yapmıslar bılıp bılmeden.herkesın basına gelebılır akude bıtebılır yada tamıre goturunce arabayı bazı arızalarda aku kutup basları sokuluyor.
MSC Elektronik
=> lpg ayar bozulması
(2.8.2011 10:37:12)
...