Hetero Erectus
=> Php Kendi İçinde Post
(15.7.2011 23:40:13)
Evet arkadaşalr soru bu. Bunu nasıl yapabiliriz. Ve ya sadece php ile bunu yapmak mumukun mu ?
benimadimkuntakinte
=> Php Kendi İçinde Post
(15.7.2011 23:57:03)
<?$PHP_SELF?> diye bir komut var ama hatırladığım kadarıyla pek güvenli değil. diğer methodlar gibi kontrolünü çok sıkı yapman lazım.
<form action="<?$PHP_SELF?>" method="post"></form>
şeklinde kullanılıyor.
Hetero Erectus
=> Php Kendi İçinde Post
(16.7.2011 00:18:28)
quote:
Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte <?$PHP_SELF?> diye bir komut var ama hatırladığım kadarıyla pek güvenli değil. diğer methodlar gibi kontrolünü çok sıkı yapman lazım. <form action="<?$PHP_SELF?>" method="post"></form> şeklinde kullanılıyor. |
bunu bende biliyorumda pek kullanmak istemiyorum. Banada pek güvenli degil gibi geliyor. Netten biraz arastirdim ve ajax ile yapilan metodu deneyecegim
rapustadd
=> Php Kendi İçinde Post
(16.7.2011 02:05:43)
Kendi içinde post derken ? Ne yapmak istediğini söyle yardım etmeye çalışırız..
Antivir59
=> Php Kendi İçinde Post
(16.7.2011 12:55:36)
Gönderilecek sayfayı include ederek yapabilirsin.
Hetero Erectus
=> Php Kendi İçinde Post
(16.7.2011 21:59:09)
Arkadaslar bir sorum daha olacak. Diger soruyu cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim. sorum şu
isim | para
ali 10
mehmet 20
hasan 5
kemal 3
boyle bir tablo oldugujnu varsayarsak mehmetin kac tl si oldugunu nasıl çekebilirz ? biliyorum biraz kolay bir soru ama daha cok iyi degilim
ecarpar
=> Php Kendi İçinde Post
(25.7.2011 17:16:37)
Veriyi aldığınız form nesnesinin action ozelliğine herhangi bir değer vermesseniz, form nesnesi datayı kendisine post edecektir. Daha sonra aşağıdaki şekilde gönder butoununa tıklanmışmı tıklanmamışmı anlayabilir, $_POST yada $_GET nesneleri ile formdan gelen datalara erişebilirsiniz.
Form datasını gonderen butonunuzun adının gonder olduğunuz düşünürseniz, aşağıdaki şekilde formun post edilip edilmediğini anlayabilirsiniz,
if(isset($_POST['gonder])) {
// gelen datalari isle
echo "ubuntu";
}
Alıntıdır (bende sormuştum :) )
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=28452.new#new
fastreload
=> Php Kendi İçinde Post
(30.7.2011 04:08:28)
quote:
Orijinalden alıntı: 4ssc1 Arkadaslar bir sorum daha olacak. Diger soruyu cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim. sorum şu isim | para ali 10 mehmet 20 hasan 5 kemal 3 boyle bir tablo oldugujnu varsayarsak mehmetin kac tl si oldugunu nasıl çekebilirz ? biliyorum biraz kolay bir soru ama daha cok iyi degilim |
SELECT `para` FROM tablo WHERE `isim` = 'mehmet' LIMIT 1;