Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı
boçi => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (14.7.2011 20:58:40)
Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda ilk 5 dakika güç kaynağındaki fan çok ses yapıyor sonra kesiliyor...ne yapayım yeni fan mı alayım ? yoksa güç kaynağını felan mı değiştirmem lazım ? Fan alacaksam da nasıl bir fan almalıyım link atabilir misiniz ?

coopuq1 => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (15.7.2011 00:33:44)
evet bu sorun bendede var yaklasık 2 haftadır ben fanı değiştirdim (yeni fanla degil) ama oda ses yaptı sanırım psu eskidi artık değiştirme vakti gelmiş...

boçi => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (15.7.2011 08:53:43)
quote:

Orijinalden alıntı: coopuq1

evet bu sorun bendede var yaklasık 2 haftadır ben fanı değiştirdim (yeni fanla degil) ama oda ses yaptı sanırım psu eskidi artık değiştirme vakti gelmiş...

hadi ya....o da pahalı olur şimdi bilg. dandik zaten yatırım yapmak da istemiyom...neyse 5 dakkkaya düzeliyo zaten bilgisayarıda pek kapatmıyorum bu iğrenç sese katlanmaya devam desene...

OTANTIK => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (15.7.2011 09:06:52)
rahatsız ettiğim için bağışlayın ama, bana kalırsa o ses hala fandan geliyor ve aşırı tozlandığı içindir ve muhakkak o tozlanma onun içerisindedir. onu temizlersen eğer sorunun hallolacaktır.

coopuq1 => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (15.7.2011 09:51:58)
@OTANTIK
Tabiki haklı olabilirsin ama psu yu daha 10 dakika önce açtım içini temizledim hatta fanın kanadını değiştirdim ilk açtığımda ses çıkmadı ama pc yi kapatıp bir kaç saat sonra açınca yine aynı ses tozla ilgili birşey olduğunu sanmıyorum tozdan okadar yoğun ve gürültülü bir ses çıkmazz

boçi => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (15.7.2011 23:25:15)
quote:

Orijinalden alıntı: coopuq1

@OTANTIK
Tabiki haklı olabilirsin ama psu yu daha 10 dakika önce açtım içini temizledim hatta fanın kanadını değiştirdim ilk açtığımda ses çıkmadı ama pc yi kapatıp bir kaç saat sonra açınca yine aynı ses tozla ilgili birşey olduğunu sanmıyorum tozdan okadar yoğun ve gürültülü bir ses çıkmazz

aynen bende aynısı şekilde açtım temizledim ilk açılışta ses çıkmadı aha düzeldi dedim...kapattım sabah açınca bilgisayarı yine ses gelmeye başladı ve her açılışta gelmeye de devam ediyo...

Bullseye_00 => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (15.7.2011 23:28:46)
Evde kıytırık bi kasa var onu da açınca çok yüksek bi ses geliyorr sonra ses azalıyor ama tam olarak kaybolmuyor. Cooler Masterin 380W'lık güç kaynağı. Toz ile alakalı oldugunu sanmıyorum.

Khryseis => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (15.7.2011 23:39:25)
.

OTANTIK => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (16.7.2011 09:16:23)
psu değiştirin, 500 600 dolar değilki çok çok iyi birşey istiyorsan, ömürlük alayım diyorsan (hiçbir elektronik alet ömürlük değildir) 115dolara çok güzel bir psu var. tavsiye ederim.

boçi => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (16.7.2011 17:43:02)
psu ölmüş diyonuzda bu sorun 2 senedir var bende :) çok rahatsız edici birşey değilki açıldığında ilk dakikalar ses geliyo o kadar o ses kesilsin diyede 150-200 lira para vermem....dedim belki başka ucuz bir çözümü vardır ama galiba bu sorunu yaşayıp çözebilen yok...

pcyeb => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (16.7.2011 20:19:03)
var burda.. Kayseride olsaydın bi nevi şansın olabilirdi...

asilturk4646 => Açılırken Güç Kaynağından Ses Geliyor (16.7.2011 20:31:23)
Aynı Şey Benim Şuanki P4 Kasadada Var.İlk Açtığımda Biraz Acayip ses cıkıyor 10 dakka ondan sonra kesiliyor.herhalde fandan cünkü fanı durdurunca ses kesiliyor

Sayfa: [1]