***CoNDoR***
=> iOS 5 Beta 3 Çıkmıştır
(11.7.2011 20:36:43)
Emir
(11.7.2011 20:37:49)
ilk mesaj bende bu sefer yüklesem mi
***CoNDoR***
(11.7.2011 20:39:00)
Valla cihazın üstünden Software Update çalışır hale gelsin artık tek istediğim o Beta3'ten
Aslında çok şey var da şimdi yazmaya üşendim
Emir
(11.7.2011 20:41:35)
harbi ne yenilikleri var ya.notification center falansa geçin onları 4.3.3 te kullanmadığımız birşey olmalı
***CoNDoR***
(11.7.2011 20:42:27)
Notification Center Beta1'den beri var zaten. Beta 2'de de bikaç yeni şey vardı ama en önemlisi bugları düzeltmişlerdi. Şimdi fazla bug'da yok umarım özellik eklemişlerdir
TuffkiLLe
(11.7.2011 20:51:59)
quote:
Orijinalden alıntı: ***CoNDoR*** Notification Center Beta1'den beri var zaten. Beta 2'de de bikaç yeni şey vardı ama en önemlisi bugları düzeltmişlerdi. Şimdi fazla bug'da yok umarım özellik eklemişlerdir |
merak ettiğim şey ios 5 in son hali yayınlandığında (eylül gibi falan deniyor) nasıl update edicez telefonları ? ücretsiz olarak yapılıyor mu ios 4 ten ios 5 e update ?yoksa ücret ödeyecek miyiz ios 5 için ayrıca ? bir diğer konu bilgisayara format atar gibi mi oluyor programlarım müziklerim fotoğraflarım vs silinir mi telefondaki ? çok güzel özellikler var ios 5 te, büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum
Chuckly
(11.7.2011 21:15:28)
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe quote:
Orijinalden alıntı: ***CoNDoR*** Notification Center Beta1'den beri var zaten. Beta 2'de de bikaç yeni şey vardı ama en önemlisi bugları düzeltmişlerdi. Şimdi fazla bug'da yok umarım özellik eklemişlerdir | merak ettiğim şey ios 5 in son hali yayınlandığında (eylül gibi falan deniyor) nasıl update edicez telefonları ? ücretsiz olarak yapılıyor mu ios 4 ten ios 5 e update ?yoksa ücret ödeyecek miyiz ios 5 için ayrıca ? bir diğer konu bilgisayara format atar gibi mi oluyor programlarım müziklerim fotoğraflarım vs silinir mi telefondaki ? çok güzel özellikler var ios 5 te, büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum |
Hayır tabiiki bir ücret ödemiyorsunuz.Update yapmadan önce back up yaparsanız hiç bir şeyiniz silinmez
NightGuardian
(11.7.2011 21:17:43)
beyler link var mı ??
say
(11.7.2011 21:19:07)
hadi bakalım, facetime kaybolmuş diyorlar menüden? zaten çalışmıyordu beta 2'de..
powersky
(11.7.2011 21:30:51)
wifi sync gelmişmiki acaba
Makarov06
(11.7.2011 22:10:40)
nereden indiricem
TuffkiLLe
(11.7.2011 22:28:07)
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly quote:
Orijinalden alıntı: ***CoNDoR*** Notification Center Beta1'den beri var zaten. Beta 2'de de bikaç yeni şey vardı ama en önemlisi bugları düzeltmişlerdi. Şimdi fazla bug'da yok umarım özellik eklemişlerdir | merak ettiğim şey ios 5 in son hali yayınlandığında (eylül gibi falan deniyor) nasıl update edicez telefonları ? ücretsiz olarak yapılıyor mu ios 4 ten ios 5 e update ?yoksa ücret ödeyecek miyiz ios 5 için ayrıca ? bir diğer konu bilgisayara format atar gibi mi oluyor programlarım müziklerim fotoğraflarım vs silinir mi telefondaki ? çok güzel özellikler var ios 5 te, büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum | Hayır tabiiki bir ücret ödemiyorsunuz.Update yapmadan önce back up yaparsanız hiç bir şeyiniz silinmez |
peki bu back-up ları ios4 yüklü iken aldıktan sonra ios5 update i yapsam ardından backup ı cihaza yükleyebilir miyim ? ios5 bundan etkilenmez mi ? çünkü işletim sistemini değiştirmiş oluyorum.. back-up tan kasıt sadece programların vs backup ını mı alıyor yoksa işletim sistemi ile beraber mi back up alıyor ? böyle olduğunda da backup ı geri yüklediğimde ios5 silinir yerine ios4 ve back up aldığım şeyler gelir.. değil mi ?
TuffkiLLe
(11.7.2011 22:33:35)
quote:
Orijinalden alıntı: weslive wifi sync gelmişmiki acaba |
wi-fi sync beta2 de gelmemiş miydi ?
***CoNDoR***
(11.7.2011 22:51:58)
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly quote:
Orijinalden alıntı: ***CoNDoR*** Notification Center Beta1'den beri var zaten. Beta 2'de de bikaç yeni şey vardı ama en önemlisi bugları düzeltmişlerdi. Şimdi fazla bug'da yok umarım özellik eklemişlerdir | merak ettiğim şey ios 5 in son hali yayınlandığında (eylül gibi falan deniyor) nasıl update edicez telefonları ? ücretsiz olarak yapılıyor mu ios 4 ten ios 5 e update ?yoksa ücret ödeyecek miyiz ios 5 için ayrıca ? bir diğer konu bilgisayara format atar gibi mi oluyor programlarım müziklerim fotoğraflarım vs silinir mi telefondaki ? çok güzel özellikler var ios 5 te, büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum | Hayır tabiiki bir ücret ödemiyorsunuz.Update yapmadan önce back up yaparsanız hiç bir şeyiniz silinmez | peki bu back-up ları ios4 yüklü iken aldıktan sonra ios5 update i yapsam ardından backup ı cihaza yükleyebilir miyim ? ios5 bundan etkilenmez mi ? çünkü işletim sistemini değiştirmiş oluyorum.. back-up tan kasıt sadece programların vs backup ını mı alıyor yoksa işletim sistemi ile beraber mi back up alıyor ? böyle olduğunda da backup ı geri yüklediğimde ios5 silinir yerine ios4 ve back up aldığım şeyler gelir.. değil mi ? |
Ayarları, resimleri vb, yüklü uygulamaların belgelerini yedekliyor. Yani yazılım ne olursa olsun backup yükleyebilirsin. Ha biri iPhone OS 2.1 falandır biri 4'tür o kadar uçurum varken yüklenmez tabi
Ama iOS4'ten 5'e geçmekte bi sorun yok zaten öyle yaptım ben.
powersky
(11.7.2011 23:40:23)
quote:
Orijinalden alıntı: weslive wifi sync gelmişmiki acaba | wi-fi sync beta2 de gelmemiş miydi ? |
gelmedi diye biliyorum ben..
***CoNDoR***
(12.7.2011 00:52:39)
quote:
Orijinalden alıntı: weslive quote:
Orijinalden alıntı: weslive wifi sync gelmişmiki acaba | wi-fi sync beta2 de gelmemiş miydi ? | gelmedi diye biliyorum ben.. |
Geldi Beta2 ile. Güzel de çalışıyordu.
f.e.a.r
(12.7.2011 01:29:01)
İphone 4 GSM Beta 3
TIKLA
NightGuardian
(12.7.2011 01:33:13)
quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r İphone 4 GSM Beta 3 TIKLA |
3gs için varmı hocam
kknd2kknd2
(12.7.2011 11:42:00)
4.3.1 kullanıyorum yeni çıkan betayı kullanmak için okuduğum bir kayıt yaptırmak gerekiyormuş bunu kim yapıyor???
herkes birbirinden istiyor...
benim adıma yapabilecek biri var mı???
Bende betayı test etmek istiyorum...