Sanalreyonumn, sanalmarketim vs. benzeri sitelerde garanti? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Shadow_catcher => Sanalreyonumn, sanalmarketim vs. benzeri sitelerde garanti? (9.7.2011 13:52:32)
Arkadaşlar yakında telefon alacağım, sanalreyonumdan almayı düşünüyorum piyasanın 150tl aşağısında fiyatları var yaklaşık. Acaba garanti durumu nedir bu sitenin sattığı ürünlerde? Garantilik işim olduğunda nereye götürmem gerekecek telefonu?

Informatiker => Sanalreyonumn, sanalmarketim vs. benzeri sitelerde garanti? (9.7.2011 13:54:14)
bende öğrenmek istiyorum fiyatlar baya uygun

Shadow_catcher => Sanalreyonumn, sanalmarketim vs. benzeri sitelerde garanti? (9.7.2011 14:12:33)
Acil olmasa konu açmam arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı?

Ulpian => Sanalreyonumn, sanalmarketim vs. benzeri sitelerde garanti? (9.7.2011 14:21:23)
150 lira ucuzsa; %99 paralel ithalat. araştır, sonra karar ver

E.R.W. => Sanalreyonumn, sanalmarketim vs. benzeri sitelerde garanti? (9.7.2011 14:30:41)
sanalreyonumdan tost makinesi almıştım.2 güne kargoya verdiler.yalnız telefonları cevap vermiyor.sadece mail le cevap veriyorlar.

Shadow_catcher => Sanalreyonumn, sanalmarketim vs. benzeri sitelerde garanti? (9.7.2011 14:55:34)
Evet ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Kimse babasının hayrına bu kadar ucuza satmaz bir malı.

Edit: Öğrendim arkadşalar sanalreyonum paralel ithalat firması. Haberiniz olsun.

Sayfa: [1]