sage29
=> Hayatımda yaşadığım ilk aşk lütfen yardım edin Yaş :18
(5.07.2011 03:39:18)
Bende de buna benzer bir durum var pek bi ilerleme olmuyor zorlasam mı zorlamasam mı bilmiyorum.Birde şey var hocam ; Normalde olsa ne kaybetcem ki şeklinde gidip sorarım ama şimdi ne kaybetcem diyorum cevap "o" oluyor.Bende bu riske giremiyorum sende de oluyor mu hocam?
ControlYourDream
(5.07.2011 03:40:44)
Bunu ilk defa yazıyorum .
Özet geç .
Aramakasatan
(5.07.2011 03:43:24)
quote:
Orijinalden alıntı: sage29 Bende de buna benzer bir durum var pek bi ilerleme olmuyor zorlasam mı zorlamasam mı bilmiyorum.Birde şey var hocam ; Normalde olsa ne kaybetcem ki şeklinde gidip sorarım ama şimdi ne kaybetcem diyorum cevap "o" oluyor.Bende bu riske giremiyorum sende de oluyor mu hocam? |
hocam durumumu bu kadar özetleyemezdim ya süper eline sağşlık aynı duyguyu bende yaşıyorum diyorum bunu silerim konuşmayız ama o zamanda arkadaşlığını kaybedecem diye düşünüyorum
mesela face te açık gördüm ya yazmadan bekliyorum acaba yazacakmı diye genellikle yazıyor yazmadığı zamanlarda çevrımdışı olup gidiyor ne zaman beklediysem hep yazdı.ilk önce o yazınca o kadar mutlu oluyorum ki
S.T.A.L.K.E.R.
(5.07.2011 03:44:04)
Facebook dan ekledin ve kabul etti resmini görmediği ve seni tanımadığı halde. Yanlış da okumuş olabilirim uykum var zaten. Kızı yargılamak istemem ama anlattığına göre rahat biri gibi. Eğer tut ki birlikte oldunuz sonra çok çekersin bu gibi kızlardan kendimden biliyorum. Hayır sanki çok kişiyle birlikte olmuşum gibi böyle bir konuya ilk defa yorum yapıyorum. Neyse dediğim gibi olayı yanlış anlamış olabilirim uykum var.
Sistemin Kurbanlarıyız
(5.07.2011 03:47:37)
Belki seni sadece konuşacak, dertleşecek biri olarak görüyordur.
Aramakasatan
(5.07.2011 03:49:30)
quote:
Orijinalden alıntı: dextercan Facebook dan ekledin ve kabul etti resmini görmediği ve seni tanımadığı halde. Yanlış da okumuş olabilirim uykum var zaten. Kızı yargılamak istemem ama anlattığına göre rahat biri gibi. Eğer tut ki birlikte oldunuz sonra çok çekersin bu gibi kızlardan kendimden biliyorum. Hayır sanki çok kişiyle birlikte olmuşum gibi böyle bir konuya ilk defa yorum yapıyorum. Neyse dediğim gibi olayı yanlış anlamış olabilirim uykum var. |
dostum doğru anlamışsın ben kız beni sevmiyosa diye düşünüyorum sizce ilgi duyuyormu en azından sevdiğimi söyleyeyim sevmiyosan sil beni diyeyim diye düşünüyorum ama gözüm onu kaybetmeyi yemiyor.
ayrıca kızı güzellği için filan da sevmedim sadece sıcakkanlı oluşunu vs işte
Orjin Carnibor
(5.07.2011 03:51:43)
sesini duydun mu ? telefonla görüştünüz mü? kameralı görüşme yaptınız mı ?kız hakkında ne kadar şey biliyorsun ? tanışalı ne kadar oldu ?
Aramakasatan
(5.07.2011 03:51:45)
quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız Belki seni sadece konuşacak, dertleşecek biri olarak görüyordur. |
işte bundan korkuyorum bunu nasıl öğrenebilitim
S.T.A.L.K.E.R.
(5.07.2011 03:54:33)
Yani sonuçta sadece anlattıklarınla bagliyiz sen de oyle sayılırsın. Kızı yeterince tanımıyorsun hemen söyleme sohbeti ilerletmeye bak.
Aramakasatan
(5.07.2011 03:56:18)
quote:
Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer sesini duydun mu ? telefonla görüştünüz mü? kameralı görüşme yaptınız mı ?kız hakkında ne kadar şey biliyorsun ? tanışalı ne kadar oldu ? |
hocam tanışalı 3 ay oldu bir kaç gün hariç her gün görüştük.o hep fotoğraf verdi zaten kız fake değil ama foto yönünden ben biraz korktum asosyal olduğumdan o kadar
Sistemin Kurbanlarıyız
(5.07.2011 03:56:46)
quote:
Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız Belki seni sadece konuşacak, dertleşecek biri olarak görüyordur. | işte bundan korkuyorum bunu nasıl öğrenebilitim |
Kıza sorarak öğrenebilirsin. Ona açıl, sana karşı değişik duygular besliyorum falan filan daha sonra eğer o geri çekilirse arkadaş olarak kalalım ayaklarına yat.
Aramakasatan
(5.07.2011 03:59:39)
quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız quote:
Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli quote:
Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız Belki seni sadece konuşacak, dertleşecek biri olarak görüyordur. | işte bundan korkuyorum bunu nasıl öğrenebilitim | Kıza sorarak öğrenebilirsin. Ona açıl, sana karşı değişik duygular besliyorum falan filan daha sonra eğer o geri çekilirse arkadaş olarak kalalım ayaklarına yat. |
hocam o lafı dedikten sonra arkadaş kalınırmı nilmiyom bunları söylemem zor olur ve muhtemelen yarın bu konunun linkini atacam
ve bir ricam var lütfen gereksiz yazmayın % 90 okutacam burayı burayı okursa herşeyi daha iyi anlar diye düşünüyorum söyleyemediğim bir çok şey burada yazıyor...
ne bilim ben ya adamı
(5.07.2011 04:00:30)
imza - konu uyumu
Aramakasatan
(5.07.2011 04:04:22)
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı imza - konu uyumu |
18 yıl yaşamışım son 5 senedir elimi bir kız eline değmedim(en son ilk okuldur heralde
lisede kız yoktu) bir kızla çıkmadım sadece 1 kızdan hoşlandım oda bu ve güzelliği için yada çıkalım cafeye gidelim amaçlı değil eğer kabul ederse istanbula dükkan açmayı bile düşünebilirim
Boston George
(5.07.2011 04:04:24)
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı imza - konu uyumu |

Panmordeczka
(5.07.2011 04:07:02)
...
Aramakasatan
(5.07.2011 04:08:43)
Edit:Yorum Yapan Herkese teşekkür ediyorum kediq nickli arkadaşada teşekkür ediyorıum
Aramakasatan
(5.07.2011 04:24:15)
yorum yapanlara teşekkür ediyorum
lütfen biraz daha destek çıkın buna ihtiyacım var