Kararsız kaldım, siz ne dersiniz? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> İkinci El Araç / Oto İlanları ve Her Türlü Oto Ekipmanları
alp_82 => Kararsız kaldım, siz ne dersiniz? (10.6.2011 17:41:16)
Arkadaşlar selamlar, yakın zamanda otomobil almayı planlıyorum ve şu anda bir adayım var :)

Araç 2004 model Corolla HB Sol 1.6, beyaz, benzinli, 60.000 km'de. Kaput ve bir ön çamurluğu değişmiş bunlardan başka 2 parça da boyası var. İçi çok yıpranmamış ama temiz de diil. Bu araç için 23.750 TL istiyorlar, kararsız kaldım doğrusu :(

Sizce fiyat nasıl bu paraya değer mi? Aracın motoru 1.6 ve benzinli malum akaryakıt ücretleriyle beni üzer mi dersiniz? Yorumlarınızı bekkiyorum teşekkürler :)

chronoide => Kararsız kaldım, siz ne dersiniz? (10.6.2011 20:23:41)
bence pahalı.

formalist => Kararsız kaldım, siz ne dersiniz? (10.6.2011 23:05:29)
o paraya yaris dizel almanizi siddetle oneririm, emin olun memnun kalirsiniz, kucuk, tipsiz soylentilere kulak asmayin. ici cok genistir, sadece bagaj uzer sizi.

ekiraz => Kararsız kaldım, siz ne dersiniz? (11.6.2011 20:34:22)
fiyat çok pahalı o kadar etmez o araba asla bi kere herşeyden önce 8 yaşında...

Avianca787 => Kararsız kaldım, siz ne dersiniz? (11.6.2011 22:01:51)
araç pahalı 22 bine veriyorsa alın.

chronoide => Kararsız kaldım, siz ne dersiniz? (12.6.2011 00:03:09)
toyota için yaş önemli deil de iki parça değişeni var. alırsın satamazsın. bence daha temizini bulursun.

ekiraz => Kararsız kaldım, siz ne dersiniz? (13.6.2011 12:05:43)
yaş nasıl önemli olmaz arkadaşım, mekanik alet alıyosun yıpranmıyor mu sanıyorsun hiç binmesen bile. araba içten içe çürüyor her geçen gün.
quote:

Orijinalden alıntı: chronoide

toyota için yaş önemli deil de iki parça değişeni var. alırsın satamazsın. bence daha temizini bulursun.

Dr.Optech => Kararsız kaldım, siz ne dersiniz? (16.6.2011 20:25:53)
Toyoto araçlar hem çok sağlam hem çok pahalı şimdi birçoğumuz sağlam fazla bakım gerektirmeyebilir şeklinde algılıyor ama yanlıyor olabilirsiniz yaşı geçen her araç gibi toyotoda yıpranıyor ama az ama çok şöyle düşünürsek ilk sahibi 8 yıl boyunca araca masraf ve az bakım yaptı yük altına girmedi ama aldığınız araçtaki arızalar bir patlak verirse allah korusun toyotaya o kadar para vermek neymiş öğrenirsiniz, parçalarıda pahalıdır yan sanayi alırsanız tez parça kırar kendi düşüncem hele hele 97 efsane kasa denen araçlara 10 bin tl üzeri vermek hiçmi hiç akıl karı değil dikkatli olmanızı önerebilirim.

Sayfa: [1]