maximum54
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:24:20)
hocam bilal kefil oluyor sana ama diğer arkadaşların güveni için ve seni daha iyi tabımak içim profiini açman gerekiyo burdaki arkadaşlar çok sağlamdır ayda zaten en fazla 30 tlyi geçer geçmez extra bişi olursa zaten ben dahi diğer arkadaşlar birbirine desteğe hazır adı üztünde kardeşlik kuruyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini Slm arkadaşlar 33 yaş arada izmir arada istanbuldayım. Elimden geldiğince ( infamus2 + diğer oyunlar farketmez, genellikle durumum normal ancak ekstra masraflarım çıkmadıkça) katılırım. |
maximum54
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:26:56)
dediğim gibi bilal para mara hikaye gerekirse oyunun parasını ben veririm yeterki güzel bi oluşum olsun
darthface
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:26:59)
arkadaşlar bu arada oynamadım ama konsolussundeki inceleme kadarıyla outland i öneriririm tr psnde 17 tl civarındaydı bi bilgi :) yeni arcadelerden
yesil_ozgur_marti
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:27:56)
Bu arada bana düşmez ama ;
Bilal arkadaşımla sanırım 3 defa psn kart aldık. Gayet güvenilirdir. Hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız.
eMRe_Dmrc
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:32:47)
Bilal hocam user felan açılacak heralde. İşlemleri bize şöle kabaca bi anlat.
Bizde hazırlıklarımızı tamamlıyalım yavaş yavaş.
Bu arada yeşilormancini hoşgeldin aramıza.
maximum54
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:33:06)
abi dediğim gibi burası paylaşım grubu olacak bendiğer arkadaşlara kefilim ve sana bilalde kefil oldu maksat birbirimize güvenelim profilini biras açarsan seni daha iyi tanırız emre ve serkan arkadaşlarımda okeyledimi tamamdır ben tek başıma karar vermiyorum okey dersen psn ni yazarsın birbirimizi ekleriz hemen ayrıntılara geçebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini Bu arada bana düşmez ama ; Bilal arkadaşımla sanırım 3 defa psn kart aldık. Gayet güvenilirdir. Hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız. |
yesil_ozgur_marti
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:36:00)
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54 abi dediğim gibi burası paylaşım grubu olacak bendiğer arkadaşlara kefilim ve sana bilalde kefil oldu maksat birbirimize güvenelim profilini biras açarsan seni daha iyi tanırız emre ve serkan arkadaşlarımda okeyledimi tamamdır ben tek başıma karar vermiyorum okey dersen psn ni yazarsın birbirimizi ekleriz hemen ayrıntılara geçebiliriz quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini Bu arada bana düşmez ama ; Bilal arkadaşımla sanırım 3 defa psn kart aldık. Gayet güvenilirdir. Hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız. | |
profilimi açtım arkadaşım
kişisel bilgilerim kayıtlı değil. istiyorsan özelden ne istersen cevap vereyim.
TheMarjinaLs
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:36:54)
Acaba beni de ekler misiniz ? Yada yerimi revize edin.Büyük ihtimal bende başlarım katılacağım - tabii yer varsa -
REAL MADRID
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:37:47)
kimse bişey yapmıyo arkadaşlar, useri açıyorum, oyunu alıyorum, herkese tek tek farklı şifrelerle paylaşım yapıyorum
siz de yeni bi user açıp benim verdigim ID ve şifreyi o usere girip download ediyosunuz
maximum54
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:38:56)
hocam grup doldu malesef
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs Acaba beni de ekler misiniz ? Yada yerimi revize edin.Büyük ihtimal bende başlarım katılacağım - tabii yer varsa - |
Geralt the Witcher
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:40:55)
Maximum gecen mesaj attığın oluşumsa bende katılabilirim,yaş 25 benim tam sınır:) Diğer gruptaki arkadaşlardan real madridle bir kaç alışverişim olmuştu.Uygun olursa PM bekliyorum
maximum54
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:42:13)
hocam adını bilsek yeter hitap amacıyla bide psn adresini yazdınmı tamamdır.. arkadaşlar grup tamamdır birbirimizin psn adreslerini ekliyelim vatana millete hayırlı ve daimi olsun herkez konuda fikirlerini paylaşabilir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum sözü bilale arkadaşa bırakıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yesi quote:
Orijinalden alıntı: maximum54 abi dediğim gibi burası paylaşım grubu olacak bendiğer arkadaşlara kefilim ve sana bilalde kefil oldu maksat birbirimize güvenelim profilini biras açarsan seni daha iyi tanırız emre ve serkan arkadaşlarımda okeyledimi tamamdır ben tek başıma karar vermiyorum okey dersen psn ni yazarsın birbirimizi ekleriz hemen ayrıntılara geçebiliriz quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini Bu arada bana düşmez ama ; Bilal arkadaşımla sanırım 3 defa psn kart aldık. Gayet güvenilirdir. Hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız. | | profilimi açtım arkadaşım kişisel bilgilerim kayıtlı değil. istiyorsan özelden ne istersen cevap vereyim. |
eMRe_Dmrc
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:43:46)
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54 hocam adını bilsek yeter hitap amacıyla bide psn adresini yazdınmı tamamdır.. arkadaşlar grup tamamdır birbirimizin psn adreslerini ekliyelim vatana millete hayırlı ve daimi olsun herkez konuda fikirlerini paylaşabilir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum sözü bilale arkadaşa bırakıyorum quote:
Orijinalden alıntı: yesi quote:
Orijinalden alıntı: yesilormancini Bu arada bana düşmez ama ; Bilal arkadaşımla sanırım 3 defa psn kart aldık. Gayet güvenilirdir. Hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız. | | profilimi açtım arkadaşım kişisel bilgilerim kayıtlı değil. istiyorsan özelden ne istersen cevap vereyim. | |
PSN leri şimdi ekliyecegım. Yeşilormancini abiminde ismini ve psn sini ögreneyım öyle ekliyeyim. Söz sende bilal hocam. Rehber sensin bundan sonra.
maximum54
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:45:08)
hacı bir oyunluk bi oluşum değil bi sana ulaşmak istedim ama hiç hirmedin foruma
quote:
Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher Maximum gecen mesaj attığın oluşumsa bende katılabilirim,yaş 25 benim tam sınır:) Diğer gruptaki arkadaşlardan real madridle bir kaç alışverişim olmuştu.Uygun olursa PM bekliyorum |
REAL MADRID
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:47:20)
eMRe_Dmrc
=> [ M@X!MuM ]
(9.6.2011 20:51:09)
tmm şimdi ekliyorum