Banım Ne Zaman Açılır? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> League Of Legends >> LoL Genel
_Marvel_ => Banım Ne Zaman Açılır? (9.6.2011 14:47:53)
< Resime gitmek için tıklayın >

Az önce co-op oyun bitttikten sonra mesaj geldi ve banlanmışım Orada sebebi leave yazıyor. Evet 1-2 kere Co-op modunda yemek yerken bedavaya 14IP kazanmak amacıyla girip leave yaptığım olmuştu. Ama bunların gerçek ban sebebi olacağını düşünmemiştim. Neyseki çok değil sadece yarım gün.

Resimde 10 june diyordu. Saat 07:45 hala açılmadı?

Holy Templar => Banım Ne Zaman Açılır? (9.6.2011 15:13:25)
bana da aynı gün içinde 2 defa leave attım diye 11'ine kadar ban.

Mecikmen => Banım Ne Zaman Açılır? (9.6.2011 15:14:06)
afiyet olsun

ibo-wan => Banım Ne Zaman Açılır? (9.6.2011 20:56:07)
Co-op filan farketmez, emek somurusu yapmayin. Her zaman rapor ettim ve ederim boyle yapanlari. Yarim ekmek "ban"dirarak yersin, afiyet olsun.

Black Burn => Banım Ne Zaman Açılır? (9.6.2011 21:08:48)
Bedava IP kazanmak için girip afk bırakmak ha? Ben afk olanları acıyordum bir şey olmuştur işi çıkmıştır report etmeyim diye ama artık her afkı report edicem. Afk olacaksanız girmeyin oyuna kardeşim.

ibo-wan => Banım Ne Zaman Açılır? (9.6.2011 21:22:06)
Hayir sunu anlarim, cok onemli bir telefon gelir, birden hastalanir, ki zaten bunlarin dahi dogru olup olmadigini bilemeyiz, ama misal, telefon gelir, 5 dakika afk olur, geri gelir, zaten anlarsin. Cok fena tuvaleti gelir, 5-10 dakka afk olur, anlarsin adamin yalan soylemedigini zaten. Ama demin cocugun biri, ben yemek yemege gidiyorum dedi, afk oldu gelmedi. Direk rapor ettirdim herkese. Bu ne laubalilik yahu...

_Marvel_ => Banım Ne Zaman Açılır? (9.6.2011 21:36:54)
quote:

Orijinalden alıntı: ISG

Co-op filan farketmez, emek somurusu yapmayin. Her zaman rapor ettim ve ederim boyle yapanlari. Yarim ekmek "ban"dirarak yersin, afiyet olsun.

Co-op bana göre fark ediyordu işte. Hatta çoğu zaman adamlara afk olacağım böylece daha çok exp kill ve gold kazanacaksınız diyordum. Onlarda seve seve kabul ediyordu.

Edit: Zaten normal game'de yada ranked da asla yapmayacağım bir şey bu. Ama co-op modunda adamlar kill almak için oynuyorlar ve afk olacağım diyorum onlarda kabul ediyorlar. Hatta solo lane kavgasına bile girişiyorlar. Bu yüzden afk oluyorum. Neyse bir daha olamayacağım anlaşıldı.

_Marvel_ => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 07:45:00)
Banım ne zaman açılır? 07:45 hala açılmadı.

CoI3aR => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 07:47:38)
quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Banım ne zaman açılır? 07:45 hala açılmadı.

Yalnız tam 7:45:00

GurcellOnline => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 07:51:58)
Rahat ol. Saat farkindan dolayi biraz gec acilabilir. Tahminim 10 gibi filan acilir heralde. Senin banini acacak adamlarin daha afyonu patlamamistir :)

_Marvel_ => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 09:55:26)
quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Rahat ol. Saat farkindan dolayi biraz gec acilabilir. Tahminim 10 gibi filan acilir heralde. Senin banini acacak adamlarin daha afyonu patlamamistir :)

Tamam 10'a kadar bekleyeceğim. Yine açılmazsa lol_eu@riotgames.com'u spamlayacağım.

T-Bone Walker => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 10:09:37)
Co-op yüzünden report edilmek saçma hemde tribunal'e çıkmadan direk mi ban yedin yani ? Bence önceden farklı bir oyundan çıkmışsındır.Ben de First win almaya bile zamanım olmadığı zaman co-op girip çantayı heart of gold ile doldurup afk kalıyorum sonra yeterince para birikince gelip oyunu bitiriyorum bazen geri gelmiyorum ama daha banlanmışlığım yok.

_Marvel_ => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 10:41:01)
quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

Co-op yüzünden report edilmek saçma hemde tribunal'e çıkmadan direk mi ban yedin yani ? Bence önceden farklı bir oyundan çıkmışsındır.Ben de First win almaya bile zamanım olmadığı zaman co-op girip çantayı heart of gold ile doldurup afk kalıyorum sonra yeterince para birikince gelip oyunu bitiriyorum bazen geri gelmiyorum ama daha banlanmışlığım yok.

Hayır zaten adamlarla anlaşıyorum her seferinde. Onlar report etmiyor beni. Leave sistemi otomatik banlıyor. Tribunal veya report ile alakalı bir durum değil. Bu arada banım hala açılmadı. 12'yi bekliyorum. 1level hesaptan oynamak da çok zevkliymiş bu arada.

Black Burn => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 11:59:48)
Saat kaçta ban yediysen o saatte açılır.

_Marvel_ => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 12:24:01)
quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Saat kaçta ban yediysen o saatte açılır.

Demek ki 2.30'da açılacak

meku => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 12:39:44)
quote:

Orijinalden alıntı: T-Bone Walker

hiç 2-3 leaver olup co op kaybettiğin oldu mu ? co op modda bence zorunlu durumlar dışında keyfi çıkanlar her şekilde banlanmalı şimdiye kadar 800+ oyun oynadım 1 leave bile yok tmm internet kesilir o olur bu olur ama bunlar sürekli olursa bahane arz etmez bence haketmişsin banı umarım vakti gelince sorunsuz açılır.

_Marvel_ => Banım Ne Zaman Açılır? (10.6.2011 14:55:11)
Banım açıldı

RaphaéLßénKéi => Banım Ne Zaman Açılır? (11.6.2011 18:54:21)
benim gibi yapsana ben diorm karım doğuruyor kardeşim hastalandı doktora götürücem deprem oluyor fln xD bahaneler buluyorum bu tarz soyluyorum np derse çoğu gidiyorum geziyorum tv izliorm

Sayfa: [1]