techraven
=> 1 pc 2 monitör iki ayrı arka plan resmi kullanma ?? ÇÖZÜM programsız
(10.5.2011 17:10:25)
Bilgim dahilinde bi fikir sunayım sana bu şekilde bir durum söz konusu değil.. yanlız buna benzer programlar var 4 tane masaustu mesela bır arada gibi.. istediğin masa ustunu secıyorsun.. o gibi birşey yapabilirsin.
paco_ct
(10.5.2011 18:49:11)
quote:
Orijinalden alıntı: techraven Bilgim dahilinde bi fikir sunayım sana bu şekilde bir durum söz konusu değil.. yanlız buna benzer programlar var 4 tane masaustu mesela bır arada gibi.. istediğin masa ustunu secıyorsun.. o gibi birşey yapabilirsin. |
hmm ok.evet dediğin proğramlardan buldum ama indirmedim indirip bi deneyeyim bu arada banada bi fikir geldi çift monitöre göre resimler buldum nette resim ekranda bölük duruyodu ama hiç biri ne benim tarzıma nede istediğim gibi bişey bulamadım onun yerine istediğim iki resmi kendim birleştirip denemeyi düşünüyorum eger yapabilirsem daha güzel olucak tabiki proğramsız daha iyi bir çözüm olacak gibi :) ilgine teşekkür ederim
paco_ct
(10.5.2011 20:34:26)
sonunda çözdüm yukarıda açıklama yapmaya çalıştım ihtiyacı olanların eger açıklayıcı olmassa yardım edebilirim
techraven
(11.5.2011 09:35:23)
Zekice!!! :)
paco_ct
(12.5.2011 20:03:14)
quote:
Orijinalden alıntı: techraven Zekice!!! :) |
teşekkürler demokraside çare,dh de paylaşım,türk te akıl bitmez :P bu arada aynı pronun full versiyonunu buldum resmi öyle birleştirip yaptım tam ortadaki reklam yazısındanda kurtuldum şimdi 2 monitörde ayrı arka plan kullanıyorum sanal masa üstü kullanmadan :)
oqi42
(12.5.2011 20:24:33)
hocam masaüstün ne böyle :)
paco_ct
(12.5.2011 21:04:48)
atmaca87
(14.2.2013 10:58:15)
arkadaşlar ben yapamadım detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz çok acil cevap bekliyorum:(
Windows 7 için
khrmndgn
(11.5.2013 18:33:28)
aslında bunların hiçbirine gerek yokmuş, windows 8 için masaüstü arkaplan ayarlarına geldiğiniz bölümde arka plan yapmak istediğiniz resmin üzerine sağ tıkladığınızda orada 1. ve 2. monitör için ayarla seçeneklerini görüyorsunuz zaten :)
bu şekilde 2 monitör içinde iki farklı arkaplan belirliyorsunuz hiç uğraşmadan
THawk
(24.1.2015 22:09:35)
quote:
Orijinalden alıntı: TetraYazilim aslında bunların hiçbirine gerek yokmuş, windows 8 için masaüstü arkaplan ayarlarına geldiğiniz bölümde arka plan yapmak istediğiniz resmin üzerine sağ tıkladığınızda orada 1. ve 2. monitör için ayarla seçeneklerini görüyorsunuz zaten :) bu şekilde 2 monitör içinde iki farklı arkaplan belirliyorsunuz hiç uğraşmadan |
adamın dibisin sen
Codseus
(30.6.2016 18:41:48)
quote:
Orijinalden alıntı: TetraYazilim aslında bunların hiçbirine gerek yokmuş, windows 8 için masaüstü arkaplan ayarlarına geldiğiniz bölümde arka plan yapmak istediğiniz resmin üzerine sağ tıkladığınızda orada 1. ve 2. monitör için ayarla seçeneklerini görüyorsunuz zaten :) bu şekilde 2 monitör içinde iki farklı arkaplan belirliyorsunuz hiç uğraşmadan |
windows 10 da olmuyor :(
khrmndgn
(3.7.2016 22:13:41)
quote:
Orijinalden alıntı: Codseus quote:
Orijinalden alıntı: TetraYazilim aslında bunların hiçbirine gerek yokmuş, windows 8 için masaüstü arkaplan ayarlarına geldiğiniz bölümde arka plan yapmak istediğiniz resmin üzerine sağ tıkladığınızda orada 1. ve 2. monitör için ayarla seçeneklerini görüyorsunuz zaten :) bu şekilde 2 monitör içinde iki farklı arkaplan belirliyorsunuz hiç uğraşmadan | windows 10 da olmuyor :( |
windows kişileştirme ekranında "resminizi seçin" bölümünde yer alan resmin üzerine sağ tıkladığınızda seçenekler çıkıyor.
bilgisayarımdaki örnek
< Resime gitmek için tıklayın >
Guest-57ED023D4
(30.7.2016 20:25:22)
quote:
sağol hocam işime yaradı
selo_555
(10.2.2018 11:55:27)
Programının ismi nedir araştırdım da bulamadım bulursanız sevinirim :)
kmlhyt
(18.7.2018 22:42:10)
2 sene olmuş en son mesaj yazılalı.
konu güzel hortlamış.
Sönmeyen Arıza Lambası.
(5.12.2018 20:51:56)
Geçmişine rahmet ...
paco_ct
(7.8.2019 20:19:31)