İlginç bi Program Ekle Kaldır (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım
UlasBy => İlginç bi Program Ekle Kaldır (1.12.2005 21:48:03)
arkadaşlar aşşağıdaki linke tıklayarak görebilirsiniz. ekranı avi dosyası olarak kaydettim. nasıl olduğunu bilmiyorum bu sorunun nasıl düzeleceği hakkında da yardımcı olursanız sevinirim.. avi dosyasını izleyemeyenler için sorunum şu. program ekle kaldır sayfası ilk başta on kadar program var sonra aşağı doğru siyah bi ekran renk felan değiştirerek uzunca bi süre gidiyor ve bittiği yerden tekrar kalan programlarımın ekle kaldırı gözüküyor. yardımcı olursanız sevinirim.. kolay gelsin

http://rapidshare.de/files/8440717/ilginc_bi_ekle_kaldir.avi.html

BaLu => İlginç bi Program Ekle Kaldır (1.12.2005 22:23:45)
Görüntüye henüz bakmadım ama ekran kartı sürücünü tekrar kurarmısın.
Eski bazı driverlar nvidia için geçerli denetim masasına bile sokmayanını gördüm.
Tek söyleyebiliceğim budur..

Kharia => İlginç bi Program Ekle Kaldır (1.12.2005 23:01:02)
Bende de olmuştu vakti zamanında,çözememiştim bir türlü.Bir zararı yok ama gıcıklıgından başka.

UlasBy => İlginç bi Program Ekle Kaldır (1.12.2005 23:04:50)
ya banada zararı yok ama tuhaf geldi işte. ilginç bişi görmenizi istedim o kadar. ekran kartından olacağını sanmıyorum.

bodrum => İlginç bi Program Ekle Kaldır (2.12.2005 12:57:38)
bede de varı zamanında ama o win xp nin bir bug ı olsa gerek ama takma kafanı önemli bişey değil şimdi düzltsen bi program yüklediğinde yine çıkabilme ihtimali var takma salla gitsin.

OziiX => İlginç bi Program Ekle Kaldır (2.12.2005 17:04:07)
bakim inndiriyom nası bi sorunmuş

düzeltme::hmm ilginç bişi sana zarar vermiosa boşver

thedarkside => İlginç bi Program Ekle Kaldır (2.12.2005 18:07:05)
registry de HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > microsoft > windows > current version > uninstall un altını bi incele o listedekiler burda saklanıyor..

ordan anlamsız gördüklerini kaldır ama dikkat et varolan bişeyi kaldırırsan uninstall edemezsin daha sonra haberine..

zaten üstüne gelince hangi programa ait olduğu yazar yanda..

http://forum.donanimhaber.com/m_4575244/mpage_1/key_program%252Cekle%252Ckald%25FDr//tm.htm#4575244

Sayfa: [1]