Şimdi Ara

Yeni Passat 1.4 TSI Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
22.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    1.6 TDI Comfortline Yeni Passat almak düşüncesindeydim, fakat 8-9 ay sonraya teslim günü verilmesi üzerine bu kararımdan vazgeçip 1.4 TSI almaya karar verdim. Diğer bazı forumlarda öğrendiğim kadarıyla 7-8 lt/100 km civarı şehir içi yakıt tüketimi var bu motorun. Bu da benim açımdan kabul edilebilir düzeyde. 1.4 TSI sahibi olup bunun çok üzerinde yakıt tüketimi yaşayan var mı?

    Neyse sipariş konusuna dönecek olursam, pek çok kişi ve yetkili satıcı ile görüştükten sonra 1.6 TDI teslimatının (araya tanıdık sokarak) en erken eylül başında, 1.4 TSI teslimatının ise (yeni sipariş durumunda) temmuz ayı başında olacağını öğrendim. Bir diğer alternatif ise elde olan henüz satılmamış araçlardan almak. Bu bahsettiğim araçlarda nedense bazı standard donanımlar eksik.

    Şuan kafamı çok kurcalayan bulduğum hazır bir araç var. Gelecek hafta limandan gelecek ve gelecek haftasonuna doğru istersem teslim alabiliyorum.. Araç 1.4 TSI comfortline ve derin siyah renginde. Fakat ön/arka park mesafe sensörleri yok. Araç için önerdikleri fiyat ise 59200 TL. Bu araç Doğuş Oto dışında başka bir yetkili satıcıda. Bununla ilgili sorularım olacaktı, çok kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.

    1.) Sizce bu araç alınır mı? (Doğuş Oto'dan sipariş vermeniz durumunda bu renkteki 1.4 TSI Comfortline araç şuan 61150 TL ve temmuz başında teslim ediliyor)

    2.) Ön/arka park mesafe sensörü bildiğimiz 200/300 TL değerindeki park sırasında "öten" sensörler değil mi? Bunun eksikliği aracın fiyatını neden 2000 TL düşürüyor anlayamadım.. Ayrıca istersem aracı teslim almadan sensör takabileceklerini söylediler. Sonradan taktırmam durumunda tüm donanımlarda standard olan "Görsel Park Desteği" özelliğini kullanabilir miyim? Bu özellik bildiğim kadarıyla OPS (Optical Parking System) olarak geçiyor ve park esnasında aracın resmini göstererek engele uzaklığı görsel olarak gösteriyor.

    3.) Sizce bu araçta ve bazı diğerlerinde neden eksik donanım olabilir? Çok mu kafama takıyorum bilemiyorum ama içime tam sinmeden kapora verip aracı bağlamak istemedim.

    Selamlar,
    Mehmet.


     Yeni Passat 1.4 TSI Hakkında







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.