Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
s0ft => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 17:15:07)
Dedantöre 5 cm kadar yaklaştığımda bariz gaz kokusu alıyorum. Anahtar kapalı durumda. Biraz gaz kokusu olması normal mi yoksa hiç mi olmaması gerekir? Evinizdeki tüpleri kontrol edip bir cevaplayın bakalım

metalheadjm => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 17:20:07)
Çakmak tut anlarsın normal mi anormal mi.

Uzaktan Kumandan => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 17:23:24)
çakmağı geç...

bağlantı noktalarına sabun köpüğü sür...

kabarcıklardan belli olur...

s0ft => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 17:25:32)
Hocam kaçırdığı kesin çünkü sabahtan beri açmamama rağmen koku var. Merak ettiğim hiç koku olmamalı mı yoksa biraz olması normal mi? Alışkın değilim tüp kullanmaya

Uzaktan Kumandan => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 17:56:50)
ben de şöyle deyim o zaman...

kesinlikle kaçırmaması gerek...

Giratina => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 17:58:39)
quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Çakmak tut anlarsın normal mi anormal mi.

n0fx => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 18:08:51)
giriş kısmında koku olması normal. eğer o koku odaya ya da eve dağıldıysa normal değil

s0ft => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 18:34:39)
quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

giriş kısmında koku olması normal. eğer o koku odaya ya da eve dağıldıysa normal değil

Koku dağılmıyor hocam. Ama dedantöre yaklaştığımda bariz olarak alıyorum. En iyisi yine de bayiyi arayayım gelip baksınlar.

Beyin Premium => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 20:15:17)
Açılın ben tüpçüyüm. Hortumları kontrol et bağlantı noktalarına sabun köğüğü sür sakın çakmakla denemeye kalkışma patlamaz ama kaşın gözün yanar.

s0ft => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (21.3.2011 20:48:27)
quote:

Orijinalden alıntı: Beyin Premium

Açılın ben tüpçüyüm. Hortumları kontrol et bağlantı noktalarına sabun köğüğü sür sakın çakmakla denemeye kalkışma patlamaz ama kaşın gözün yanar.

Hocam hortumları aylar önce ilk kuruluma gelenler sıkmışlardı. Onlarda sorun olduğunu sanmıyorum. Yeni tüpü bağlayan eleman direk dedantörü çıkardı eliyle sonra diğer tüpe taktı bastıra bastıra. Alet edevat kullanmaması şaşırttı beni.

Beyin Premium => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 12:50:40)
quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Hocam hortumları aylar önce ilk kuruluma gelenler sıkmışlardı. Onlarda sorun olduğunu sanmıyorum. Yeni tüpü bağlayan eleman direk dedantörü çıkardı eliyle sonra diğer tüpe taktı bastıra bastıra. Alet edevat kullanmaması şaşırttı beni.

Ocak girişlerinde de sorun olabilir ocak özellikle tesco-kumtel-sinbo larda çok oluyo kalitesiz çin malları

elektronikmühendisi => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 12:51:57)
hiç bir şekilde normal değil.
kontrol et Allah göstermesin.

s0ft => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 12:53:41)
quote:

quote:

quote:

Ocak girişlerinde de sorun olabilir ocak özellikle tesco-kumtel-sinbo larda çok oluyo kalitesiz çin malları

Sorun ocak girişinde değil, dedantörün civarı kokuyor.

Black_Ops => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 13:01:46)
Bizim tüp mutfak tezgahının altında.Çekmeceyi açtığımda bende yoğun bi gaz kokusu alıyorum.Normal sanırım

Saraveco => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 13:02:56)
Normaldir ufak bir kibriti aynı oda içerisinde yakarak kokuyu önleyebilirsin.

Armitage => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 13:10:04)
osurmadan önce kaseyi yakindan kokla bakalim,koku geliyormu?geliyorsa tehlike yoktur

s0ft => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 16:24:45)
quote:

Orijinalden alıntı: Armitage

osurmadan önce kaseyi yakindan kokla bakalim,koku geliyormu?geliyorsa tehlike yoktur

Senin kasenin ucuna dedantör mü takılı?

Neyse gelip baksınlar madem.

Armitage => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 16:39:18)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Armitage

Senin kasenin ucuna dedantör mü takılı?

Neyse gelip baksınlar madem.

dedantör nerde biliyorsun soyletme bana simdi ,

sabunu kopurt,kopugu dedantorun uzerine gezdir ama dikkat et dedantör fiseklenmesin ,eger kopuk hareketlenirse, gaz kacagi oldugunu anlarsin

s0ft => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 21:28:55)
Gelip baktı sprey falan sıktı ama kaçağı bulamadı. Conta değiştirdi bakalım sorun olursa dedantörü değiştiririz artık.

PAUL WALKER => Mutfak Tüpünden Biraz Gaz Kokusu Gelmesi Normal Mi? (22.3.2011 21:35:06)
tübün yanında ateş yak

Sayfa: [1]