Kız değil kızlar konusu ! (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Government => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:17:59)
Herkese merhaba . Şu anki durumumu anlatacağım size.

Bir senelik bir ilişkim vardı . Sınıftan arkadaşımdı kendisi . Sonra ayrıldık . Ve bundan önce her iki günde bir ayrıl barış kısır döngüsü vardı . Sebepleri ie kıskançlıklar , giyim tazı vs idi . Yani tamam dikkat ederim derdi ama dikkat etmezdi . Her neyse bu yazla birlikte 4 ay kadar ayrı kaldık sonra barıştık derken 2 ay sonra yani birkaç gün önce tamamen bitirme kararı aldık . Artık içimde sevgi kırıntıları kaldı belki de çünkü bir hafta önce bana göre çok büyük bir hata yaptı . Sonra ondan ayrıldım ve dün sabah bir kızla tanıştım . Benden bir yaş küçük ( 15 -16 yaşlarında ) Tanıştıktan sonra çok sevdim bu kızı yani insan olarak . Sonra konu bu ilişki olayına geldi . Fikirlerini söyledi . Tam benim aradığım kız hatta daha iyisi düşünce olarak . Sonra bugün birlikte olmaya başladık . Ama ben bunu eski sevgilime nasıl söyleyebilirim bilmiyorum . Benden nefret etsin istemiyorum çünkü çok değer veriyorum ona çok şey paylaştık . Kız şimdi Face'de ilişki durumunu değiştirmek istiyor ama değiştirince o görecek . O görmeden ben söylemek istiyorum ama nasıl ?

Özel ' e açmadım konuyu çünkü burası daha hoş bence . Düzgün cevaplar verirseniz sevinirim

Edit :
Eskisine söyledim durumu böyle böyle diye . İlk başta çok şaşırdı ama ben senin hep yanında kalmak istiyorum dedi ister kanka ister dost gibi olsun falan dedi . Diğeriyle de çok iyi anlaştık iyi gidiyor

-SnowStorm => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:20:31)
Uzun geldi gözüme, okumadım.

vlkn216 => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:24:32)
yeni kız arkadaşına durumu açıklarsan anlayışla karşılayabilir ama bellide olmaz ona ters gelebilir. en azından bir süre şu kişiyle ilişkisi var yerine ilişkisi var yapsın

gırdım mı => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:27:29)
o kızla tamamen bitirdiysen neyi diretiyosun anlayamadım

Real RocknRolla => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:31:59)
Eski kız arkadaşına bişeyler anlatmaya gerek var mı?
Öğrenir işte bir şekilde

Government => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:33:10)
quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

yeni kız arkadaşına durumu açıklarsan anlayışla karşılayabilir ama bellide olmaz ona ters gelebilir. en azından bir süre şu kişiyle ilişkisi var yerine ilişkisi var yapsın

Ona anlattım . Tamamen bittiyse onunla sorun yok dedi . İlişki durumunu değiştirmek istiyo hala .

quote:

Orijinalden alıntı: gırdım mı

Dedim ya birkaç gün içinde başkasını bulmuş hemen gibi düşünsün istemiyorum . İntihar ederim falan demişti . Değer veriyorum eski kıza

gırdım mı => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:35:23)
quote:

quote:

Dedim ya birkaç gün içinde başkasını bulmuş hemen gibi düşünsün istemiyorum . İntihar ederim falan demişti . Değer veriyorum eski kıza

kardeşim bak 1.ye değer veriyosan 2.nin ne işi var onuda anlatır mısın bi

Government => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:37:27)
Değer vermek ve seviyor olmak farklı şeyler çünkü

BeylerBeyi35 => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:37:31)
git ona söyle
aslında sen kızla çıkmaya baslamadan söylücektin ama neyse hiç bişi için geç dğil

Xenical => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:40:31)
"Facebook'tan ilişki durumunu değiştirmek için diretmek" Ne hale gelmiş günümüz gençliğinin aşkları.

Government => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:43:09)
quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

"Facebook'tan ilişki durumunu değiştirmek için diretmek" Ne hale gelmiş günümüz gençliğinin aşkları.

Aslına bakarsan benim için hiçbir anlamı yok . Ama artık herkes öyle kızlar da yapmak istiyor naparsın ..

American_Muscle => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 17:48:50)
quote:

Orijinalden alıntı: Government

quote:

Ona anlattım . Tamamen bittiyse onunla sorun yok dedi . İlişki durumunu değiştirmek istiyo hala .

quote:

Öyle düşünmesi normal çünkü hemen başkasını bulmuşsun. Bırak düşünsün

Government => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 18:04:03)
quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

quote:

quote:

quote:

Ama biz normal şekilde ayrılmadık . Yani o da bana seni unutamıyorum o yüzden başkasıyla olucam diyordu daha iki gün önce .

niksaçmabişeybence => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 18:11:44)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

quote:

quote:

quote:

Ama biz normal şekilde ayrılmadık . Yani o da bana seni unutamıyorum o yüzden başkasıyla olucam diyordu daha iki gün önce .

sende aynısını de

Deathly-Hallows => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 18:29:52)
Birkaç soru soru sorucam öncelikle;
"Benden bir yaş küçük ( 15 -16 yaşlarında )" böyle birşey demişsin sence mümkün olabilir mi?Hem kesin konuşmuşsun hemde olasılık kullanmışsın herneyse.
İkincisi sana çok büyük bir hata yapmış ise neden artık onun düşüncelerini önemsiyorsun ki?
Bu ilişki durumu nasıl birşeydir ki o değiştirmek istiyor sen eski sevgilin görücek diye çekiniyorsun (Facebook kullanmadığımdan bilmiyorum.)herneyse görse ne olur ki sana çok büyük bir hata yapmış ve eski sevigilin olduğunu söylüyorsun artık onu alakadar etmez aynı onun giyiminin şu an seni alakadar etmeyeceği gibi.
Son olarakta madem bitti diyorsun neden uzatmaları oynamaya bu kadar heveslisin anlayamadım.

Bak benden sana tavsiye bu forumda hep bizden büyüklerin genelde bu tarz konularda söylediği bir laf "Bu yaşlarda aşka o kadar önem verme hepsi gelip geçici"

Government => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 18:38:05)
O bana onu terketttiğim için sinirli olduğu için söylemişti bunları . Kimseyle birlikte olduğu falan yok yani . Ama ben öyle yaptığım için o da yapar hatta kendine zarar verir

Darkchild => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 18:40:51)
Eskisine eğer sevemiceksen yenisine git.... yoksa eskisine dön bence..

Jackquın => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 18:40:55)
e muhtemelen öyle düşünecektir. Benden ayrıldı hemen başkasını buldu gibisinden. Aynı şeyi o yapsa sende öyle düşünmezmiydin ?. Ama kısmet, gönül işleri işte bunlar, bir kapıda bulamadığını öbür kapıda bulabiliyorsun. Tamamen bitmiş ki zaten sen başkasını bulmuşsun, eski kız arkadaşın ilk duyduğunda belki biraz üzülür, belki biraz sitem eder ama mecburen kabullenir. Yapacak pek bir şeyin yok güzel bir mesaj atmayı dene bundan sonrası için en iyisinin en güzelinin ve bütün iyi dileklerinin onunla olduğunu belirten bir mesajla, durumu da açıkla çok bir sorun çıkmaz umarım.

SupermanPrime => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 18:43:20)
quote:

O bana onu terketttiğim için sinirli olduğu için söylemişti bunları . Kimseyle birlikte olduğu falan yok yani . Ama ben öyle yaptığım için o da yapar hatta kendine zarar verir

psikoloğa göstersinler ozaman kendisine zarar vermekte neymiş arkadaşım ozaman bu kızın problemi var

Guest-2D1F7C3A0 => Kız değil kızlar konusu ! (12.02.2011 19:00:01)
Ben de konuyu açan kız sandım

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>