Stskeep
=> GTA IV Kurulum sorunu
(30.1.2011 15:05:27)
Selam arkadaşlar,
Bir konu hakkında yardım isteyecektim.
Tam 4 günde utorrent ile indirdiğim GTA IV'ü kuramiyorum :)
İnternette ki kurulum videolari ile benim indirdiğim GTA IV dosyaları çok farklı, farkından kasıt DVD 1 ve DVD2 dosyaları iso halinde dğeil bu yüzden daemon tools ile bir işlem yapamiyorum
< Resime gitmek için tıklayın >
İndirdiğim GTA IV dosyası bu şekildedir.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim, umarım eksik bir anlatım yapmamışımdır sorunum hakkinda.
+
=> GTA IV Kurulum sorunu
(30.1.2011 20:12:23)
Torrentten indirilen dosyalar çok sağlıklı olmuyor.
Garanti istersen part part indir.
Stskeep
=> GTA IV Kurulum sorunu
(31.1.2011 00:21:28)
Öyle nasil indiricez bütün download siteleri limitli, =) günde 1 part indirsek bir ay sürer:=)
Normal İnsan
=> GTA IV Kurulum sorunu
(31.1.2011 02:17:35)
benim de başıma gelmişti. torrentten indirmiştim kurulum sırasında dosya eksik olduğunu söyledi fakat yoksaydım daha sonra oyun kuruldu fakat oyun açılmadı. o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. o kadar indirme emeği boşa gitmişti. düşün adult sitelere de girmiyordum net yavaşlamasın diye. perişan olmuştum. torrent işi iyi de, böyle çok boyutlu dosyalarda bazen aksaklıklar olabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Stskeep Öyle nasil indiricez bütün download siteleri limitli, =) günde 1 part indirsek bir ay sürer:=) |
bir partı indirdikten sonra modeme reset at IP değişir ve beklemeden diğer partları da bu şekilde indirebilirsin. hızlı indirmek istiyorsan geceleri çek (partları)
Stskeep
=> GTA IV Kurulum sorunu
(31.1.2011 12:24:51)
öyle yapicaz artık, teşekkür ederim :)
+
=> GTA IV Kurulum sorunu
(31.1.2011 13:20:47)
mesker
=> GTA IV Kurulum sorunu
(8.4.2013 18:53:19)
Şekilsiniz ya
=> GTA IV Kurulum sorunu