Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.494.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dosya gizleme şeyisi olan Göz sembollü bir apk vardı, adı sanırım Hide Files. Bunu nerden bulabbilirim. Markette yok netten bulduklarımda kare kod veriyo onlarda markete bağlanıyo ama orda da yok. Daha önce bulmuştum ama nerden buldum hatırlamıyorum.
  • arkadaşlar bu telefonu gerçekten almak istiyorum eksileri ne acaba flash versiyonu yokmuş ne anlama geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametshn

    arkadaşlar bu telefonu gerçekten almak istiyorum eksileri ne acaba flash versiyonu yokmuş ne anlama geliyor


    Genel anlamda web sitelerindeki flaş animasyonları göremezsin demek oluyo. Bir de bazı video sitelerindeki videoları açamaz. (Video için çeşitli çözümler var yani ben bu konuda sorun yaşamıyorum. Bu çözüm mesela SkyFire adlı tarayıcı. Ben kullanıyorum ce çatır çatır video izliyorum :D )
  • Birkaç gün önce ace aldım. her şey güzel hoş amenna, ancak hoparlör ciddi anlamda sesi açınca cızırtı yapıyor. kısınca da duyulabilirlik az.. herkeste var mı bu sorun arkadaşlar. son ses bir şarkı açın ve deneyin bakalım cızırtı durumu nedir? sadece bendeyse daha bikaç günlük, hemen iade...
  • ikinci el, garantisi devam eden, istanbul içi satan varsa özel mesj atsın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efshane

    Arkadaslar, benim tel de surekli kapaniyor durduk yere. Benzer bir sorun yasayan var mi?


    Satış paketi yazılımında yasanıyor bu sıkıntı yükseltme yada rom yükleme yaparsan düzeliyor.
    Aslında kapanmıyorda uyku modundan cıkamıyor anladıgım kadarıyla.

    Kapatma tusuna 8 10 sny basılı tutunca kapatıp sonra açabliyorsun bataryayı sökmesende olur bilgine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametshn

    arkadaşlar bu telefonu gerçekten almak istiyorum eksileri ne acaba flash versiyonu yokmuş ne anlama geliyor

    İnternet üzerindeki videoları oynatmak için gereklidir.

    Skyfire ile çözüyoruz şimdilik almakta fayda var :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyapman

    Birkaç gün önce ace aldım. her şey güzel hoş amenna, ancak hoparlör ciddi anlamda sesi açınca cızırtı yapıyor. kısınca da duyulabilirlik az.. herkeste var mı bu sorun arkadaşlar. son ses bir şarkı açın ve deneyin bakalım cızırtı durumu nedir? sadece bendeyse daha bikaç günlük, hemen iade...

    Amman kardeş, burda herkes acemaniac hastasıdır. Kötü mötü deme. Ben bir dedim işitmediğim laf kalmadı. Artık bu konuda forumda yetki sahibiyim bir tek ben kötüleyebiliyorum.

    Cızzırtı normal en üstün bir alt seviyesini kullanın. Şimdi bir sürü kişi bunun altına yazar "yok öyle bişi, sallamayın" sen kulak asma. Ben onuncu köyden yazıyorum. Hoparlör performansı iç açıcı değil. Ancak diğer hoparlör sorununu farketmemiş olmana şaşırdım. Bir sürü telefon kullandım değişik markalarda bu güne kadar ahizesinden sıkıntı duyduğum olmamıştı. Amma bu acenin ahizesi resmen derin bass veriyor. Sesi en son seviyeye yükseltsen bile bazen karşıdakinin ne dediğini anlıyamıyorum.

    En çok anlamadığım ise çinlilerin ucuz malzemeyle yaptıkları tırışkadan telefonlar var. Adamlar buna bir hoparlör koymuş magirus motorunu bastırır evelallah. Yani koca samsung bu hoparlörlerden bir tanecik en azından onların çeyrek performansını gösteren bir şey koysaydı ya şu telefona. Genç bir kardeşim bu china telefona istiklal marşımızı zil sesi olarak ayarlamış. Sabah belediye otobüsünde birden bir çaldı hepimiz ayağa kalkacaktık adeta.




  • :) :)
  • Arkadaslar bu canli tv uygulamasini nasil calistiricaz.programi kurdum calistirdimda flas player gerekli yuklemek icin tiklayin diyor.ama birsey yuklenmiyor.cozumunu bilen varmi acaba.nerden yuklicez telefon icin uyumlu flash playeri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihodabasi

    Arkadaslar bu canli tv uygulamasini nasil calistiricaz.programi kurdum calistirdimda flas player gerekli yuklemek icin tiklayin diyor.ama birsey yuklenmiyor.cozumunu bilen varmi acaba.nerden yuklicez telefon icin uyumlu flash playeri



    49 sayfa yazı yazanların klavyeleri sızlatarak soruya cevap verecem. Yönetimede söyliyelim önceki 49 sayfayı silsin. Ne gereği var kimse okumuyor nasıl olsa.
    Sil o canlı TV yi galaxy ace ile canlı tv çalışmaz ace'nin flash desteği yoktur.

    Skyfire yükle, adres çubuğuna http://www.yildiz.tv yaz gerisini skyfire halleder.

    baktın olmadı hoşuna gitmedi bu sefer SBP TV yükle 7-8 kanal var idare edecen artık.


    GALAXY ACE DÜNYASINDAN SON HABERLER

    Yeni bir yöntem geliştirmişler. (bu yöntem diğer telefonlar için zaten vardı ace için dün yayınlandı)Şimdilik KC1 üzerinde çalışıyor. Basitçe şöyle oluyor telefon hafızasını hafıza kartına kodluyorlar. Diyelim hafıza kartında 800 MB yer ayırdın artık dahili hafızan 800 MB oluyor. Clas 4 kartla denemişler Quadrant uygulamasında Galaxy S'e nal toplatmış.

    Halle bak normalde 2.3.3 ile anca Desire kadar bir performansı vardı telefonun önceden. Şimdi ilk üçe oynuyor inanası gelmiyor insanın ama yayınlayanlar öyle tırışka adamlar değil.


    Burdada görüldüğü üzere 785 MB telefon hafızasında boş yer görünüyor.

    Şimdi telefona tekrar KC1 yüklemek gözüme gelmiyor amma gene ext2 yapmak lazım vallah başına bir iş gelecek diye gözüm kesmiyor. Kıyamıyorum 8 gb class 8 karta.

    Ya bizimle kafa buluyorlar veya telefon uçmuş yok böyle bir quadrant.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 25 Mayıs 2011; 12:56:05 >




  • @semender44: Dahili hafızayı arttırma yöntemi için link verebilir misin?
  • semender44
    Bu işleri iyi takip ediyorsun GİO için yokmu böyle şeyler..
    Gözüne çarpmıyormu bir yerlerde..

    gerçi bir yandan da olmadığı daha iyi gibi.. yoksa telofonum yalama olur .. her gördüğümü yüklemeye kalkabilirim.. Neyse..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHD

    @semender44: Dahili hafızayı arttırma yöntemi için link verebilir misin?


    Sonuçları yazacağına söz verirsen hemen.

    Şimdi önce gerekenler.
    1- samfirmware'den S5830KC1 romu
    2- sistem dosyaları BURADAN İNDİRİN
    3- root explorer (applanetten ful sürümünü indir) İşlemlere başlamadan bunu indirin hafıza kartınızda applanet isimli klasörün altında download isimli klasöre bakın indirdiğiniz rootexplorer burada bir kopyası var. Onun bir yedeğini bilgisayarınıza alın.
    4- En az class 4 hafıza kartı.
    5- Mini partition tool programı BURADAN İNDİR
    6- Super One Click


    Şimdi yapılacaklar.
    1- Mini partition tool ile hafıza kartını çalıştırıp SD kartın sürücüsünde FAT alanını "resize" ederek küçültün. Oluşacak bölüm hafıza kartının %10'u olmalı 8 GB için 800 Mb gibi. yani en azından 4 GB hafıza kartına ihtiyaç var. . Son kısımda "unallocated" bölümü oluşacaktır.Bu alana "ext 2" bölümünü oluşturun. Sıra önemli olduğundan ilk ext2 sonra fat32 olmalı. Her ikiside "Primary" şeklinde ayarlanmalıdır.

    2- Telefona KC1 sürümünü kurun. Hafıza kartını takın ve biçimlendir deyin. Şimdi telefonu kapatıp kartı çıkartın.

    3- Super One Click ile telefonu rootlayın.

    4- Hafıza kartına sistem.rar içerisindeki üç klasörü mesela yedekler isimli bir klasörün altına kopyalayın. Rootexplorer ide buraya kopyalayın.

    5- Kartı telefona takın. Rootexplorer kurun.

    6- Rootexploreri açın e2fsck isimli dosyayı sistem / bin / klasörüne - busybox_d2sd isimli dosyayı sistem / xbin / klasörüne son olarak install-recovery.sh isimli dosyayı system/etc/ klasörüne kopyalayın. Kopyalama işlemini yapmak için önce kopyalayacağınız dosyaya basılı tutun çıkan menüden copy seçin kopyalayacağınız klasöre gidin sayfanın üstünde mount R/W yazan bir buton var ona basın mount O/w halini alınca paste seçin. (yerleri iyi anlaşılsın diye system.rar klasörler içindedir klasörü değil sadece içindeki ismi verilen uygulamaları kopyalıyacaksınız. İşlem bitince telefonu kapatın . hafıza kartını çıkarın.

    7- Hafıza kartındaki .android_secure - Android ve LOST.DIR isimli klasörleri olduğu gibi silin. Şimdi kartı telefona takıp telefonu açın. Telefonun ilk açılışı biraz uzun sürebilir bu normaldir açılana kadar bekleyin. kartınızın class derecesine göre bu süre uzayabilir.

    Herşey yolunda gitti ise 8 GB kart için 800 MB dahili hafızanız oldu ve telefon iki kat hızlandı demektir. Bu işlemden sonra hiçbir şekilde telefon açıkken SD kartı çıkar seçeneğini kullanmamalısınız.

    Ben denemeden bir şey yayınlamazdım ama sen istedin. Denenmemiştir. sorumluluk sana ait. Rar pass semender44.

    sonuçları bekliyorum. Hadi hayırlısı.



    quote:

    Orijinalden alıntı: Haddat

    semender44
    Bu işleri iyi takip ediyorsun GİO için yokmu böyle şeyler..
    Gözüne çarpmıyormu bir yerlerde..
    gerçi bir yandan da olmadığı daha iyi gibi.. yoksa telofonum yalama olur .. her gördüğümü yüklemeye kalkabilirim.. Neyse..


    Üzgünüm, ben ace geliştirme yazılım vs ile ilgili hangi grubu bulduysam atladım üye oldum, başka bir telefonu şimdilik takip etmedim. Gio için ne desem yalan. Ancak burada anlatılanlar kesinlikle olmaz.

    Yanlız benim yazdığım bir programı kullanabilirsin. Gio sürüm ne bilmiyorum eğer 2.2.1 ise
    BURADAN İNDİR linkten indirip klasörü masaüstüne aç. Telefonunun usb driverleri bilgisayarına önceden yüklü olmalı. Şimdi klasörün içindeki "kartatasi.exe" bir kez çalıştır. İşlem bitmiştir. telefonunu bilgisayardan ayır. Önceden yüklediğin uygulamaları ayarlar+uygulamalar+uygulamaları yönet seçeneğinden açıp karta taşıyabilirsin. Bundan sonra kuracağın herşeyde hafıza kartına otomatik yüklenecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 25 Mayıs 2011; 14:18:50 >




  • semender44

    Sagol seni takip ediyorum.. o işlemi yaptım gayet başarılı oldu.. ayrıca telimide root ettim.. Batarya ile ilgili önerilerinide yaptım.. bir miktar faydası oldu.. Bu gün Dayanamadım Battery calibrasyon işleminide yaptım İnaşaAllah ters tepmez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokaykac

    Aynı sorun bendede var 1 ayda 30 kere şarj etmişimdir en az heleki bi yarım saat oyun oynarsam 1 gün bile dolmadan %15 e düşüyo ?
    quote:

    Orijinalden alıntı: tsinger


    quote:

    Orijinalden alıntı: sairinelinde

    Buradan şarjı 2-3 gün gidenlere soruyorum
    Arkadaşlar benim şarjım 1 aydır kullandığım telefonda daha 24 saatten fazla gitmedi azda kullansam çokta telefonum şarjı içiyor resmen
    sunger gibi çekiyor ayrıca bir sorum daha var telefona servisten marketli sürüm yüklersem yeni sürümle şarj sorunu çözülme ihtimali varmı

    şunu kapat bunu kapat ekran parlaklığını düşür demeyin çünkü wi-fi hep kapalı sdece 2G seçili ekran parlaklığı en düşükte
    bütün önlemlere rağmen 25 saat şarj süresi vaki görülmedi servise gidip cırlayacam galiba değişsinler bataryamı.

    Arkadaşlar azda kullansam çokta durumum bu sizde durum nedir?


    son şarj dan beri 56 saat geçmiş.
    yoğun kullanıma rağmen yüzde 51 i duruyor hala.
    pilinde sorun olabilir.




    bende de aynı sorun var telefon kendi kendilgnden uygulama çalştryor




  • Arkadaşlar, işyerimde wireless yok, bunun yerine pc kablomu telefonuma bağlayıp pc deki interneti telefonumdan kullanabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okayhan

    Arkadaşlar, işyerimde wireless yok, bunun yerine pc kablomu telefonuma bağlayıp pc deki interneti telefonumdan kullanabilir miyim?


    Kablolu veya wifili çözüm varsa bende memnun olurum özellikle xp için.

    Sn. okayhan eğer windows7 kullanıyorsanız connectify programını deneyebilirsiniz. Google da arat ilk sırada çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karademir10


    quote:

    Orijinalden alıntı: okayhan

    Arkadaşlar, işyerimde wireless yok, bunun yerine pc kablomu telefonuma bağlayıp pc deki interneti telefonumdan kullanabilir miyim?


    Kablolu veya wifili çözüm varsa bende memnun olurum özellikle xp için.

    Sn. okayhan eğer windows7 kullanıyorsanız connectify programını deneyebilirsiniz. Google da arat ilk sırada çıkar.


    Teşekkürler, fakat işyerimizde xp kullanıyorum, bana da xp için olanı lazım. Evde zaten win 7 var, keza kablosuz modem de var. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okayhan -- 25 Mayıs 2011; 17:30:02 >
  • @semender44: Gözümü karartıp yapacam yapmasına da önce hafıza kartı almam lazım. 8 GB'lik class 4 falan bir hafıza kartı alırım muhtemelen.
    Sen yapmamışsın ama ne anlatıldığını benden daha iyi anlıyorsundur, sorularım:

    KC1 sürümünü neden Samfirmware'den yüklüyorum? Kies'ten güncelleme yapmıştım zaten, şu anda ayarlar/Telefon hakkında menüsünden baktığımda ana bant sürümü S5830JXKC1 görünüyor, aynı şey değil mi?

    Bir de ext2'nin fat32'den önce olması ne demek onu anlamadım? Formatlarken önce ext2'yi sonra fat32'yi mi formatlamam lazım?
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.