250 tl Max limit Klavye+fare kablosuz Oyun Ağırlıklı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad
Alkımm => 250 tl Max limit Klavye+fare kablosuz Oyun Ağırlıklı (3.1.2011 15:08:38)
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır forumun bütün sayfalarını okudum bu kategoride ki bana oyun ağırlıklı klavye+fare seti lazım ama kesinlikle kablosuz olması lazım oyunlar için kablolu terciğ ediliyor biliyorum ne yazıkki kablodan nefret ederim.

1998 gibi en son kablolu kullandım sinir krızleri geçiriyorum takılıyor bir yere.Okuduğum okul itibariyle (makine mh) çizim ile de çok aşır neşirim elimde ağır bir fare olmalı hassas çizimler için bir de akşamları tek zevkim wow oynuyorum nostaji olarak ta w3-dota tabiki farenin macro tuşları olsa fena olmaz.

Üste derdimi anlattım bana max 250tl civarı bir set yada tek tek bunu al derseniz onada kabulüm internet yada elden farketmez şimdiden çok teşekkür ederim.

bunu buldum kullanan var mı ? yorum olarak

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-967558-0100-mx5000-lazer-kablosuz-klavye-mouse-set/productdetails.aspx?I_ID=20345

musAKka => 250 tl Max limit Klavye+fare kablosuz Oyun Ağırlıklı (3.1.2011 17:29:42)
Ürünle ilgili yorumlar için:

http://forum.donanimhaber.com/m_17642412/tm.htm

Minekop => 250 tl Max limit Klavye+fare kablosuz Oyun Ağırlıklı (3.1.2011 18:28:34)
Makro tuşu istiyorsan Naga Epic al.Ama çok pahalı gelirse mouse olarak Razer Deathadder

Klavye olarak da G15 alabilirsin.İkisinin fiyatı o civarlarda oluyor sanırım

Alkımm => 250 tl Max limit Klavye+fare kablosuz Oyun Ağırlıklı (3.1.2011 18:49:11)
Yorum için teşekkürler ama sanırım yazımı okumadınız kablolu olmaması lazım ne yazıkkı nefret ediyorum kablodan.

kımyasal => 250 tl Max limit Klavye+fare kablosuz Oyun Ağırlıklı (3.1.2011 21:51:43)
kablosuz urunlererın pıl ve şarz gıbı extrada zaman ısteyen dertlerı var uzun surelı kullanımlarda bıtme sıkıntısı ve bunla bırlıkte gelen sınırlenme duygusu :P ugrasmak ıstıyorsan sen bılırsın.klavye g15-mause g500 alabılırsın cıft halındekı kampanya olması lazım ama kablolu ! ucuza gelır 2 ısı macrosuydu agırlıgıydı ısıgıydı ekranıydı nımetler bol bunlarda :)

Alkımm => 250 tl Max limit Klavye+fare kablosuz Oyun Ağırlıklı (4.1.2011 00:25:15)
Pil sıkıntım yok malum ilk zamanlardan beri hep kablosuz kullandığım için evde 10 adet çift şarjlı pil var her gün birini alıp ötekini takarım şarja fareyi normalde tek eksen etrafında kullanırım ama o kabloyu görünce kendi kendime triplere girip gelmiyor işte bak kablosu yüzünden der çeker dururum klavye için o kadar önemli değil ama fare kablosuz olmak zorunda.

Sayfa: [1]