bjkliali
=> Pilot Beşiktaşlı Heralde :D
(2.1.2011 23:27:52)
whtswrongstupid
(2.1.2011 23:32:22)
O kadar dinledimki bu kule konusmalarini bu kadar sessiz sade yalin olanini ilk dwfa duydum fake olabilir mi acaba
bjkliali
(2.1.2011 23:41:16)
Turkiye34BJK
(3.1.2011 00:04:43)
eyvallah ustada yasak degil mi dinlemek böyle ... Bu arada her ucagida gösteriyor su an ucan nasil birsey bu site yaa acaipmis
whtswrongstupid
(3.1.2011 00:16:10)
quote:
Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK eyvallah ustada yasak degil mi dinlemek böyle ... Bu arada her ucagida gösteriyor su an ucan nasil birsey bu site yaa acaipmis |
Yak deil ama dikkat edersen konusmalar cok karisik yani bi ucaga bagli kalmiyor burda 35 saniye tek bi ucakla konusma var ve turkce konusuyorlar. O yuzden fake olabilir dedim
GUERRA
(3.1.2011 08:32:15)
bana da çok gerçekçi gelmedi ama kesin fake diyemem gerçek de olabilir, fakat konuşmalar neredeyse tamamen ingilizce yapılırken burada komple türkçe,
konuşmaları dinlemek yasak değil, aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.
http://www.liveatc.net/search/?icao=ltba
gekren
(3.1.2011 08:51:34)
Arada rötarlar için çok bakmam gerekiyor (işim gereği) bakarkende kule konuşmalarında çok takılırım. Ancak bu kadar temiz ses ve bu kadar basit pist anonsu diymadım. Fake olma olasılığı yüksek.
besiktas
(3.1.2011 11:34:11)
Benim bildiğim kule ile uçak arasındaki tüm görüşmeler uluslararası havacılık kuralları gereğince İngilizce olmak zorundadır..Fake tir bu büyük ihtimal..Böyle laubalilik olmaz..
SUAVI
(3.1.2011 11:41:24)
Hocam'lı, abijim'li bir konuşma ilk defa duydum.
Fake bile değil...
quote:
Orijinalden alıntı: EdinDžeko quote:
Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK eyvallah ustada yasak degil mi dinlemek böyle ... Bu arada her ucagida gösteriyor su an ucan nasil birsey bu site yaa acaipmis | Yak deil ama dikkat edersen konusmalar cok karisik yani bi ucaga bagli kalmiyor burda 35 saniye tek bi ucakla konusma var ve turkce konusuyorlar. O yuzden fake olabilir dedim |
Yasak değil hocam, zaten gecikmekli gönderiliyor diye biliyorum.
Yine o sitede bazı uçakları göremiyorsunuz. Gözükmek istemeyenler gözükmüyor yani.
Orbjk
(3.1.2011 15:34:15)
Benim bildiğim kule ile konuşmaların hepsi ingilizce olur.