Badbath
=> 0.90mb/s
(2.1.2011 22:27:54)
1mbit internet kullanıyorum.. 0.90 çıkıyor..
1mbit kullanan arkadaşlarımda hız 1.50 - 1.80 arası değişiyor.
kaynağı nedir bu sorunun?
edit: bu sorunla ilgili 2. konum adam akıllı cvp alamadım daha.
1mbit tarifeye 1.80 hız normalmidir?
arifgokcen
=> 0.90mb/s
(2.1.2011 22:37:59)
quote:
Orijinalden alıntı: Badbath 1mbit internet kullanıyorum.. 0.90 çıkıyor.. 1mbit kullanan arkadaşlarımda hız 1.50 - 1.80 arası değişiyor. kaynağı nedir bu sorunun? edit: bu sorunla ilgili 2. konum adam akıllı cvp alamadım daha. 1mbit tarifeye 1.80 hız normalmidir? |
Arkadaşım 1mb internet kullanıyorsan 1.8mbps hız beklemenin pek bir anlamı yok.Bende 1mb sınırsız kullanıyorum 0,88-0,92 arasında hızım değişiyor.
Arkadaşlarında farklı tarife vardır: ya 2mb sınırsız yada netlimitsiz tarifesi vardır.
Badbath
=> 0.90mb/s
(2.1.2011 22:40:22)
quote:
Orijinalden alıntı: arifgokcen quote:
Orijinalden alıntı: Badbath 1mbit internet kullanıyorum.. 0.90 çıkıyor.. 1mbit kullanan arkadaşlarımda hız 1.50 - 1.80 arası değişiyor. kaynağı nedir bu sorunun? edit: bu sorunla ilgili 2. konum adam akıllı cvp alamadım daha. 1mbit tarifeye 1.80 hız normalmidir? | Arkadaşım 1mb internet kullanıyorsan 1.8mbps hız beklemenin pek bir anlamı yok.Bende 1mb sınırsız kullanıyorum 0,88-0,92 arasında hızım değişiyor. Arkadaşlarında farklı tarife vardır: ya 2mb sınırsız yada netlimitsiz tarifesi vardır. |
hayır aynı... anlamadım gitti... neyse saol..
tarife değiştircem. hangisini tavsiye edersin?
arifgokcen
=> 0.90mb/s
(2.1.2011 22:46:46)
quote:
Orijinalden alıntı: Badbath quote:
Orijinalden alıntı: Badbath 1mbit internet kullanıyorum.. 0.90 çıkıyor.. 1mbit kullanan arkadaşlarımda hız 1.50 - 1.80 arası değişiyor. kaynağı nedir bu sorunun? edit: bu sorunla ilgili 2. konum adam akıllı cvp alamadım daha. 1mbit tarifeye 1.80 hız normalmidir? | Arkadaşım 1mb internet kullanıyorsan 1.8mbps hız beklemenin pek bir anlamı yok.Bende 1mb sınırsız kullanıyorum 0,88-0,92 arasında hızım değişiyor. Arkadaşlarında farklı tarife vardır: ya 2mb sınırsız yada netlimitsiz tarifesi vardır. | hayır aynı... anlamadım gitti... neyse saol.. tarife değiştircem. hangisini tavsiye edersin? |
Eğer zayıflama değerlerin yeteri kadar iyiyse 16mbps akn ya geçebilirsin.Ama çok kişi biliyorum geçtikten sonra stabil bir şekilde internet kullanamayan.
Benim için hız o kadar problem olmuyor asıl problem internetin hiç kesilmemesi olduğu için stabil olan 1mbps ye talim ediyoruz
Badbath
=> 0.90mb/s
(2.1.2011 22:53:23)
quote:
Orijinalden alıntı: Badbath 1mbit internet kullanıyorum.. 0.90 çıkıyor.. 1mbit kullanan arkadaşlarımda hız 1.50 - 1.80 arası değişiyor. kaynağı nedir bu sorunun? edit: bu sorunla ilgili 2. konum adam akıllı cvp alamadım daha. 1mbit tarifeye 1.80 hız normalmidir? | Arkadaşım 1mb internet kullanıyorsan 1.8mbps hız beklemenin pek bir anlamı yok.Bende 1mb sınırsız kullanıyorum 0,88-0,92 arasında hızım değişiyor. Arkadaşlarında farklı tarife vardır: ya 2mb sınırsız yada netlimitsiz tarifesi vardır. | hayır aynı... anlamadım gitti... neyse saol.. tarife değiştircem. hangisini tavsiye edersin? | Eğer zayıflama değerlerin yeteri kadar iyiyse 16mbps akn ya geçebilirsin.Ama çok kişi biliyorum geçtikten sonra stabil bir şekilde internet kullanamayan. Benim için hız o kadar problem olmuyor asıl problem internetin hiç kesilmemesi olduğu için stabil olan 1mbps ye talim ediyoruz |
16mbps'yi her yer destekliyormu ki. oda ayrı bi konu.
arifgokcen
=> 0.90mb/s
(2.1.2011 22:55:06)
quote:
Orijinalden alıntı: Badbath 1mbit internet kullanıyorum.. 0.90 çıkıyor.. 1mbit kullanan arkadaşlarımda hız 1.50 - 1.80 arası değişiyor. kaynağı nedir bu sorunun? edit: bu sorunla ilgili 2. konum adam akıllı cvp alamadım daha. 1mbit tarifeye 1.80 hız normalmidir? | Arkadaşım 1mb internet kullanıyorsan 1.8mbps hız beklemenin pek bir anlamı yok.Bende 1mb sınırsız kullanıyorum 0,88-0,92 arasında hızım değişiyor. Arkadaşlarında farklı tarife vardır: ya 2mb sınırsız yada netlimitsiz tarifesi vardır. | hayır aynı... anlamadım gitti... neyse saol.. tarife değiştircem. hangisini tavsiye edersin? | Eğer zayıflama değerlerin yeteri kadar iyiyse 16mbps akn ya geçebilirsin.Ama çok kişi biliyorum geçtikten sonra stabil bir şekilde internet kullanamayan. Benim için hız o kadar problem olmuyor asıl problem internetin hiç kesilmemesi olduğu için stabil olan 1mbps ye talim ediyoruz | 16mbps'yi her yer destekliyormu ki. oda ayrı bi konu. |
Arkadaşım onun için zayıflama değerlerin yeteri kadar azsa geçebilirsin dedim ya.
Badbath
=> 0.90mb/s
(2.1.2011 22:57:18)
quote:
Orijinalden alıntı: Badbath 1mbit internet kullanıyorum.. 0.90 çıkıyor.. 1mbit kullanan arkadaşlarımda hız 1.50 - 1.80 arası değişiyor. kaynağı nedir bu sorunun? edit: bu sorunla ilgili 2. konum adam akıllı cvp alamadım daha. 1mbit tarifeye 1.80 hız normalmidir? | Arkadaşım 1mb internet kullanıyorsan 1.8mbps hız beklemenin pek bir anlamı yok.Bende 1mb sınırsız kullanıyorum 0,88-0,92 arasında hızım değişiyor. Arkadaşlarında farklı tarife vardır: ya 2mb sınırsız yada netlimitsiz tarifesi vardır. | hayır aynı... anlamadım gitti... neyse saol.. tarife değiştircem. hangisini tavsiye edersin? | Eğer zayıflama değerlerin yeteri kadar iyiyse 16mbps akn ya geçebilirsin.Ama çok kişi biliyorum geçtikten sonra stabil bir şekilde internet kullanamayan. Benim için hız o kadar problem olmuyor asıl problem internetin hiç kesilmemesi olduğu için stabil olan 1mbps ye talim ediyoruz | 16mbps'yi her yer destekliyormu ki. oda ayrı bi konu. | Arkadaşım onun için zayıflama değerlerin yeteri kadar azsa geçebilirsin dedim ya. |
dediğini anlamadım. zayıfla değeri nedir? mecazmı yaptın.
arifgokcen
=> 0.90mb/s
(2.1.2011 23:16:37)
Arkadaşım anlaşılan sen hiç araştırmamışsın internet sayfasında hattımın alabildiği max.hız konusuna baksan ne dediğimi anlarsın.Sen o konuyu aç bak.
Badbath
=> 0.90mb/s
(2.1.2011 23:20:00)
quote:
Orijinalden alıntı: arifgokcen Arkadaşım anlaşılan sen hiç araştırmamışsın internet sayfasında hattımın alabildiği max.hız konusuna baksan ne dediğimi anlarsın.Sen o konuyu aç bak. |
tenk yu asi genç.