Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> İnternet Servis Sağlayıcılar >> Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları
qlobaLww => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 12:25:21)
evet hong kong firmasına satılmış

dosya indirirken çıkan ekranı bu şekilde yapmışlar bayagı güzel olmuş

oraya birde ibre yapsalar tam rap-idshare misali

< Resime gitmek için tıklayın >

qlobaLww => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 12:34:03)
@Tur_Bey

şuanda sitede çok hata var mesela free download yapılamıyor şuan

sistemi daha oturtamamışlar heleki anladıgım kadarıyla sunucular suanda hong-kong da

eskide isviçrenin cham kasabasındaydı ve almanya lokasyon vps den son hız görürdün artık amerika lok vps almak gerekecek

eski dosyalar gümbürtüye gitmiş hepsinin download sayısı sıfırlanmış

sistemde çok hata var çoook

@ Ogameci

benim hesapta şimdi 115€ var

çeksem kesinti yapmayacak mı? ben orda yazılanı şöyle anladım

"eskiden yaptıgımız %19 kesintiyi %20 çıkardık " şeklinde anladım

Rapator => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 12:38:26)
şu an download yapılsada sayılmıyor...

qlobaLww => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 12:39:17)
@Rapator

neden sayılmıyor

TuR_BeY => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 12:42:30)
quote:

Orijinalden alıntı: Movies22

@Tur_Bey

sistemi daha oturtamamışlar heleki anladıgım kadarıyla sunucular suanda hong-kong da

eskide isviçrenin cham kasabasındaydı ve almanya lokasyon vps den son hız görürdün artık amerika lok vps almak gerekecek

@ Ogameci

Hocam nasıl gümbürtüye gitti silinme işi yok dimi sadece sayaçları sıfırlandı?

qlobaLww => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 12:45:01)
silinme yok download sayıları uçmuş hepsinin yanında 0 yazıyor

ogameci => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 12:48:47)
quote:

@Tur_Bey

@ Ogameci

yazana göre kesinti olmayacak ama acele etme 1-2 gün bekle

Rapator => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 12:57:36)
quote:

@Rapator

neden sayılmıyor

bir dosya indirip denedim ama hala bütün dl ler sıfır gözüküyor...

TuR_BeY => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 12:59:06)
Backup-space ne oluyor arkadaşlar?

ogameci => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 13:00:54)
quote:

Orijinalden alıntı: TuR_BeY

dosyan silinse bile orada olan dosyaların güven içinde olacak ve silinmeyecek.

TuR_BeY => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 13:06:43)
quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Eyvalla Hocam öğrenmem gereken daha çok şey var anlaşılan...
hımm kapasitesini yükseltirsek işe yarayabilir

ogameci => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 13:15:35)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Eyvalla Hocam öğrenmem gereken daha çok şey var anlaşılan...
hımm kapasitesini yükseltirsek işe yarayabilir

Ama fiyatı pahalı geldi bana 1tb 80 euro

lifetime hesap 200 euro

strannqe => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 13:27:03)
Yaw o degilde benim hesap gitmiş :D şifremi kabul etmiyor. Hesabımımı gümlettiler yoksa uploaded.to ilemi alakalı bi sorun bu acaba.

ogameci => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 13:29:42)
quote:

Orijinalden alıntı: strannqe

Yaw o degilde benim hesap gitmiş :D şifremi kabul etmiyor. Hesabımımı gümlettiler yoksa uploaded.to ilemi alakalı bi sorun bu acaba.

reset pass yap

s0ft => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 13:33:34)
Demek ki o silinmeyecek alan için para vermeyenlerin dosyaları çatır çatır silinmeye devam edecek.

TuR_BeY => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 13:34:19)
@ogameci

Remote işi nasıl oldu acaba? nerelerden remote oluyor... Import ne oluyor?

Rapator => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 13:38:02)
quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Demek ki o silinmeyecek alan için para vermeyenlerin dosyaları çatır çatır silinmeye devam edecek.

öyle olsa iyi ya o para verenlerinde dosyaları silinirse...

ogameci => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 13:43:07)
quote:

@ogameci

Remote işi nasıl oldu acaba? nerelerden remote oluyor... Import ne oluyor?

fs ve fileserve deniyorum remote olmuyor 46kb lik dosya atıyor email attım

Rapator => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 14:17:27)
Dosya silmeyen site varmı acaba?...Eski, az indirilenleri oraya göndereyim diyorum...

beyaz3555 => Fileserve Alternatifi Uploaded.to - İyi Kazanç - Ödeme Garanti (14.3.2011 15:10:52)
eski dosyalar sağlammı diye herhangi bir tanesine tıkladım congratulations yazdı tıkladım bir aylık premium verdi :)

< Resime gitmek için tıklayın >

Sayfa: << < önceki 11 12 [13] 14 15   sonraki >     >>