Şimdi Ara

Trainspotting (1996)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trainspotting gibi filmeler arıyorum.eğer biliyosanız bölr filmler bi zahmet adlarını yzsanız.hemde güzel bi paylaşım olur(kategori bakımından)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• içinde gençlerin ve uyuşturucunun oldugu bir filmi kastediyorsan sana requiem for a dream tavsiye ederim (kendimi bu filmin reklamcısı gibi gördüm şuan )
  • requiem for a dream
    blow
  • kayıp otoban---david lynch
  • ben de yazıyorum ulen

requem for a dream

bi de clockwork orange dene bu da deişik olur
    stanley kubrick ...
  • hayatımda izlediğim en sağlam film

I chose not to choose life. I chose somethin' else.
  • Senin istediğin sanırım gençlik filmleri fakat sana tavsiyem ne izlersen izle Requem For a Dream ı izleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odyssey 1997
    12 yıl önce açıldı
    Se7en (1995) | David Fincher
    14 yıl önce açıldı
    Bloodsport (1998) | Van Damme
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buda bir kült film bence izlenmeli
  • Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisi.
  • Requim for a Dream
  • trainspotting in yönetmeninin bir diğer filmi shallow grave i önerebilirim.gerçi bende izlemedim ama eğer adam trainspotting gibi bi film çekebiliyorsa diğer filmleride izlemeye değerdir diye düşünüyorum.en kısa zamanda bende izleyeceğim .
  • hort
  • iyi film
  • akla ilk requiem for a dream geliyor fakat o filmde çok acayip be ya. Ne bileyim izledikten sonra böyle boğazımda bi yumruk varmış gibi oluştu. çok acayip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi izleyeli 1.5 2 yıl oldu. birinden arsivim icin tavsiye istemistim. training day demisti ama ben yanlıslıkla trainspotting i indirmisim. izledim idare eder belki ama acıkcası ovuldugu kadar begenmedim.
  • Trainspotting ile RFAD in fikirsel bazda bir alakası yok. Biri sistemi eleştirir (Ki bazılarına göre Trainspotting uyuşturucuyu öven bir filmdir ama alakası yok; ''Yasadışı olsa c vitaminini bile alırdım damardan'' sözü) diğeri ise bağımlılığın zararlarından bahseder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.