Şimdi Ara

DİL-3 Puanı ile ilgili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi DİL-3 puanı ile Fars dili,gürcü dili,çin dili ve edebiyatı bölümlerine giriliyor.Bunun ingilizce veya almanca ile bi alakası yok. Ygs'nin dil3 puanına etkisi %80miş.Peki DİL puanının oluşması için LYS5e girdik diyelim.E hiç bilemeden çıkarsak,DİL3 puanımız yine de oluşacakmıdır?Sonuçta seçeceğiniz bölüm dil3 olduğu için illa 1 tane bile olsa ingilizce dil sınavından doğru yapmak mı gerekir,bilgisi olan varmı?

• O şekilde herhangi bir yere yerleşmen imkansız çünkü yeni sistemde puanın yanısıra sıralamanda önemli . Üniversitelerin taban sıralamalarına bak. Sen bu şekilde lys 5 ten 1 soru yaparak çıkıp . YGS den aldığın puanla biryere girme ihtimalin çok ama çok az %1 den bile az :)

Orijinalden alıntı: YeoraMaster

O şekilde herhangi bir yere yerleşmen imkansız çünkü yeni sistemde puanın yanısıra sıralamanda önemli . Üniversitelerin taban sıralamalarına bak. Sen bu şekilde lys 5 ten 1 soru yaparak çıkıp . YGS den aldığın puanla biryere girme ihtimalin çok ama çok az %1 den bile az :)

Yok öyle bir düşüncem yokda bilgi almak için soruyorum.DİL3 puanının hesaplanma biçimine baktığımızda YGS nin DİL3 puanına etkisinin %80 olduğunu görüyoruz.
    El Pistolero
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.