sosyolok
=> çok önemli galiba üründe domuz mamülü var
(6.12.2010 14:28:22)
forum bim aş ile içli dışlı olduğun için soruyorum ?sabah banka çıkışı markete girdik party çakma pringles aldık arkadaş yemeye başladı kendisi almanyada yaşar buraya tatile geldi ben tam yiyecektim dedi yeme neden dedim bir tuhaf dedi bi bakim dedi kutuya kutuya baktığımızda şüphesi haklı çıktı ürün alman malı sanırsam domuz mamülü var bime gidip ürünü iade edeceğimizi içerisinde domuz mamülü olabileceği şüphesini belirtik hiç bir sorun yaşanmadan ürünü aldılar forumda daha önce bu ürünü alan varmı bir gariplik hissettimi saygılarımla
Huseyinn31
(6.12.2010 14:45:39)
Kutuya bakarak mı anladınız domuz mamülü içerdiğini ?
~Anor~
(6.12.2010 14:47:08)
içeriğinde yazar ne olduğu okuyun üstünü o kadar yazıyı süs olsun diye koymuyor adamlar...
sosyolok
(6.12.2010 14:50:04)
ürün almanyada üretilmiş arkadaş tadından anladı almanyada üreltildiğini görünce domuz ürünü var dedi
Huseyinn31
(6.12.2010 14:51:37)
quote:
Orijinalden alıntı: sosyolok ürün almanyada üretilmiş arkadaş tadından anladı almanyada üreltildiğini görünce domuz ürünü var dedi |
Arkadaşım tadından nerede yetiştiği anlaşılır mı biraz mantıklı düşün
sosyolok
(6.12.2010 14:54:51)
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin16 quote:
Orijinalden alıntı: sosyolok ürün almanyada üretilmiş arkadaş tadından anladı almanyada üreltildiğini görünce domuz ürünü var dedi | Arkadaşım tadından nerede yetiştiği anlaşılır mı biraz mantıklı düşün |
elbette farkındayım fakat tadı alman cipsi gibi dedi ürün truller snack a ait ben hiç tadmadım arkadaş deneyimli galiba iki cips arasındaki farkları anlattı
jvcjvc
(6.12.2010 15:22:32)
Tipik almanci iste bir sey bilmeden bilmislik yapmak. Ve sen de tipik turk insani kutusuna bakmadan inanan
!!!Chinogolog!!!
(6.12.2010 15:29:26)
ayıp yahuu konuyu açana kadar bi kutunun üzerini okusanıza,
Tam olarak şu yazı bulunuyor üzerinde;
Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş katkı maddesi yoktur.
FearMaster
(6.12.2010 15:44:27)
"Domuz yağı ve domuzdan elde edilmiş katkı maddesi yoktur." Cipsin tam barkodun aşağısında yazıyor.