beyler bundan 1 sene önce askere giderken 12 kasım 2009da aldığım acer 5739g laptopumu satıyorum. kullanım olarak gayet memnunum ama zaten masaüstü gibi kullanıyorum yani hiç yanımda taşımıyoruym bi de ben masaüstü kullanan adamım laptopu biraz mecburiyetten askerde kullanıyım diye almıştım bi de gitmeme 5 gün kala evkurdan almak zorunda kaldım kredi kartları bitikti el senetiyle aldım 1700lük pc oldu 2400 tl neyse...
kafaya koydum masaüstü pc toplıcam sırf o yüzden satıyorum , evkurdan 24 ay vade ile aldım 100er 100er ödüyorum kaldı 1 senesi ama alacak kişiyi ilgilendiren bi durum yok ben ödemeye devam edicem tabii. 1 senelik de garantisi kaldı.
beyler 1200 tlye satmayı düşünüyorum ama fiyatta anlaşırız, izmit, adapazarı, ist, düzce , tekirdağ, kırklareliye elden teslim edecem. harbiden ilgilenen varsa mesaj atsın beyler. ayrıca çanta, kontorland game pad bi de 3 fanlı biotech soğutucu hediyem.özellikler bi de fotoları:
Marka : Acer İşlemci Tipi : Intel Core 2 Duo İşlemci Hızı : 2.20 GHz İşlemci Veri yolu hızı : 800 Mhz İşlemci ön belleği : 2 MB İşlemci Modeli : T6600 Bellek Hızı : DDR3 1066 Mhz Bellek miktarı : 4 GB DDR3 Ekran boyutu : 15.6 inç Ekran Tipi : WXGA (HD) Ekran çözünürlüğü : 1366 x 768 px Harici Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 240M Ekran Kartı Belleği : 1024 MB İşletim sistemi : Windows 7 Home Premium Hdd Kapasitesi : 320 GB Hdd Rpm : 5400 rpm Hdd tipi : SATA Optik sürücü tipi : DVD Yazıcı (Super Multi) Ethernet : 10/100/1000 Mbps Kablosuz Ağ : 802.11 A/B/G/N Bluetooth : Bluetooth V2.1+EDR Kızılötesi : 1 HDMI Çıkışı : 1 Kart girişi : 1 x Express Card Monitör Çıkışı : 1 x VGA Ses Bağlantıları : 1 x Kulaklık Çıkışı 1 x Mikrofon Girişi USB : 4 E-SATA : 1 Ses Kartı : Dahili ses kartı Hoparlör : Dahili hoparlör 5in1 Tuba Dolby Home Theather Kart okuyucu : 5-in-1 card reader Kamera : 2 Megapiksel web kamerası (720p hd crystal eye webcam) Pil : lityum-iyon Ağırlık : 2.800 Kg Garanti süresi : 2 yıl (kalan 1 yıl)