''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> Knight Online >> Karakter Tanıtımı - Resimler - Videolar
KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 16:28:29)
Herkes İyi Kötü Karakterini Tanıtıyor,Bende Bir Tanıtım Yapmak İstedim.
Umarım Begenirsiniz
Nick:ImSTYL
Server:Dies
Job:Archer
Irk:Karus
lwl:69

İTEMLER
İron Bow+9(11 Rebit)

ARMOR
Rogue Full Plate Pauldron +9
Rogue Full Plate Armor Pands+9
Rogue Full Plate Guantles+9
Rogue Full Plate Boots+9

TAKILAR+ANTİ DEF
Black Dragon Necklace+3
İron Belt+0
Rogue Plate DD 25
Dual Ring Of Lıfe+2
Dual 16 Dex Küpe

Yorum ,Tavsiye ve Görüşlerinizi Bekliyoruz

sound_of_silence! => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 17:04:58)
Şu plate ddye gelene fenaymış akar dicektim onu görünce bi durdum

Guest-236D70AA9 => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 18:25:30)
Server???

Alpér => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 18:28:26)
Server nere ?

Edit : Hayalindeki Char gibime geliyor:D

GalacticHope => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 18:31:07)
SS koyda güzel olsn

KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 18:43:32)
quote:

Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir

Server???

Diez
sound_of_silence!
Neden ?
Dante*
En Kısa Zamanda kOyacam

KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 20:06:42)
< Resime gitmek için tıklayın >

sound_of_silence! => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 20:23:28)
quote:

Orijinalden alıntı: RIHTIM98

quote:

Server???

Diez
sound_of_silence!
Neden ?
Dante*
En Kısa Zamanda kOyacam

Serverdan dolayı

Guest-236D70AA9 => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 20:24:28)
ss çok küçük.

KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 20:27:22)
quote:

ss çok küçük.

Şimdi Düzeltiyorum

KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 20:54:16)
ss sorunu Düzeltildi
efege Kardeşime çok teşekkür ederim

KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (8.11.2010 20:59:33)

< Resime gitmek için tıklayın >

KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (9.11.2010 14:14:46)
Karakter Hakkında Yorum Yada Düşüncelerinizi Bekliyorum

AkıcıKrema => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (9.11.2010 14:28:22)
ppyi wp +2 yapmanı oneririm , zaten elindeki silahlarla güzel bir apye sahipsindir , fakat server dies olunca , ardreamı yabana atılcak türden olmuyor , bence biraz daha sabredip pazarda gb kasmaya calıs , cünkü anti deflerin dies için hiçte içaçıcı durmuyor , benm şahsi fikrim bu

KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (9.11.2010 14:33:48)
quote:

Orijinalden alıntı: AkıcıKrema

ppyi wp +2 yapmanı oneririm , zaten elindeki silahlarla güzel bir apye sahipsindir , fakat server dies olunca , ardreamı yabana atılcak türden olmuyor , bence biraz daha sabredip pazarda gb kasmaya calıs , cünkü anti deflerin dies için hiçte içaçıcı durmuyor , benm şahsi fikrim bu

pp+2 wp+2 degilde pp+3 yapmaya çalısıyorum.Anti Def Konusunda İse İ.B+0 Yapmayı Planlıyorum.
Yorum İçin Teşekkür Ederim

eurotrip => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (9.11.2010 14:36:09)
guzel char, fpleri 9 yap daha guzel olsun :)

KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (9.11.2010 14:42:04)
quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

guzel char, fpleri 9 yap daha guzel olsun :)

kolluk ve ayaklık Yakın zamanda Fp+9 Olcak
Teşekkür Ederim

AkıcıKrema => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (9.11.2010 16:06:33)
quote:

quote:

pp+2 wp+2 degilde pp+3 yapmaya çalısıyorum.Anti Def Konusunda İse İ.B+0 Yapmayı Planlıyorum.

hp konusunda sıkıntı çekebilirsin bence o yüzden wp onerdim fakat illaki atack diyorsan black dragon +3 al derim ( 25 dex 250 hp ) bence gayet iyi ve ppdende oldukca ucuz olması gerekiyor i.b +0 yerine glassta olabilir , ama char gercekten hoş

KreiS-Archers => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (9.11.2010 16:09:39)
quote:

quote:

quote:

hp konusunda sıkıntı çekebilirsin bence o yüzden wp onerdim fakat illaki atack diyorsan black dragon +3 al derim ( 25 dex 250 hp ) bence gayet iyi ve ppdende oldukca ucuz olması gerekiyor i.b +0 yerine glassta olabilir , ama char gercekten hoş

Black Dragon Neck+3 Olabilir.Artık Bütçeye Göre Bakacaz Glass'da olabilir.
Yeni Ss Ekleyicem

AkıcıKrema => ''ImSTYL'' Char Tanıtımı Dies(Legal Archer)Güncel SS (9.11.2010 16:15:57)
quote:

quote:

quote:

quote:

Black Dragon Neck+3 Olabilir.Artık Bütçeye Göre Bakacaz Glass'da olabilir.
Yeni Ss Ekleyicem

Şu charını olympiada kurmaya calısıyorum ama olmuyor bütceni zorlamalısın

Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >     >>