aliburakertem
=> opel astra classic 2 twinport tüp?
(15.02.2012 15:24:51)
ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
OPAL PLAZA:0312 5830583
vedat mert
(6.11.2012 23:31:48)
2 yıldır 2007 astra clsic kullanıcısı olarak,lpg taktırmanızı tavsye etmem,aracı aldığımda 38 binde idi landirezo çelik ejektrlü lpg taktırdım,opel bunu taktırıyor vs dedik taktırdık başladı sorunlar:
1-ateşlee bobinni değiştirdim,tekleme silkeleme vs
2-bujiler değişti lpg bujileri seçti dediler
3-arıza lambası yakıyordu çözemediler,araçta silkeleme ve tekleme,özellikle ayağımı gazdan kaldırdığımda tekleme aşırı şekilde,gaza bastığımda silkeleme çekiş problemi vs,aracı dökecez diye korkmaya başladım landirenzo yetkili servise gittiğimde aracın bağlantısını yanlış yapmışlardır biz bir bakalım kalsın 2 gün dediler kaldı baktılar neyse halloldu dediler yola çııktım 5 km gittim aynı arıza ve sorunlar devam etti.tekrar başka ilde servise giitim landirezo bayine dediler sorun araçta opel servise gittim benzinde aracın saat gibi abi dediler kafayı yiyecem cihazı söktüemiyorumda.
eskşehirde esgüç otogaza gittim baktı ekzantrik mili dedi opele gittim twiinport arizası dedi yaptırdım 1 ay arıza lambası yanması yanmadı şimd aynı arızalar yine var arıza lambası yanıyor tekleme çekiş sorunu araba 60 bin kmye geldi bıktım
arabaya lpg taktırdığım 38 bin kmden 60 kmye kadar araç benzinden lpgye geçmedi,uzun yolda bir keresinde sivasta yozgata kadar araba 60km hızı geçmedi gitmiyor ne oldu anlayadık,bir keresinde bafradan samsuna kadar zor geldim,en son arızada 2 yeşil ışık lpg var gösterirken depoda birden lpg bitti ikazı verp benzine geçiyor kendi kenarda durp araçı ştop edip tekrar çalıştırdığımda bir şey yok tekrar lpgde çalışıyor daha neler neler motor arızaları
ÇÖZÜM; BORCUM MARTTA BİTİYOR SATMAK.SATMAK.....SATMAK
LandiRenzo-teknik
(6.11.2012 23:40:09)
quote:
Orijinalden alıntı: vedat mert 2 yıldır 2007 astra clsic kullanıcısı olarak,lpg taktırmanızı tavsye etmem,aracı aldığımda 38 binde idi landirezo çelik ejektrlü lpg taktırdım,opel bunu taktırıyor vs dedik taktırdık başladı sorunlar: 1-ateşlee bobinni değiştirdim,tekleme silkeleme vs 2-bujiler değişti lpg bujileri seçti dediler 3-arıza lambası yakıyordu çözemediler,araçta silkeleme ve tekleme,özellikle ayağımı gazdan kaldırdığımda tekleme aşırı şekilde,gaza bastığımda silkeleme çekiş problemi vs,aracı dökecez diye korkmaya başladım landirenzo yetkili servise gittiğimde aracın bağlantısını yanlış yapmışlardır biz bir bakalım kalsın 2 gün dediler kaldı baktılar neyse halloldu dediler yola çııktım 5 km gittim aynı arıza ve sorunlar devam etti.tekrar başka ilde servise giitim landirezo bayine dediler sorun araçta opel servise gittim benzinde aracın saat gibi abi dediler kafayı yiyecem cihazı söktüemiyorumda. eskşehirde esgüç otogaza gittim baktı ekzantrik mili dedi opele gittim twiinport arizası dedi yaptırdım 1 ay arıza lambası yanması yanmadı şimd aynı arızalar yine var arıza lambası yanıyor tekleme çekiş sorunu araba 60 bin kmye geldi bıktım arabaya lpg taktırdığım 38 bin kmden 60 kmye kadar araç benzinden lpgye geçmedi,uzun yolda bir keresinde sivasta yozgata kadar araba 60km hızı geçmedi gitmiyor ne oldu anlayadık,bir keresinde bafradan samsuna kadar zor geldim,en son arızada 2 yeşil ışık lpg var gösterirken depoda birden lpg bitti ikazı verp benzine geçiyor kendi kenarda durp araçı ştop edip tekrar çalıştırdığımda bir şey yok tekrar lpgde çalışıyor daha neler neler motor arızaları ÇÖZÜM; BORCUM MARTTA BİTİYOR SATMAK.SATMAK.....SATMAK |
MERHABA
öncelikle gecmiş olsun talihsiz bir olay yaşamışsınız bize özelden tel bilgilerini ve hangi ilde ikamet etginizi özelden yazarsanız size yardımcı olmaya calışırım iyi günler.
xpss
(7.11.2012 15:09:49)
2006 model Astra Classic II sahibiyim. aracım 1.6 twinport motora sahip. 2010 yılında yaklaşık 45.000 km'de iken Brc marka lpg kiti taktırdım. Taktırmadan önce çok kararsızdım. Aradan yaklaşık 2,5 yıl zaman geçti, aracım şu an 90.000 km'yi gördü ve gayet memnunum, memnun olmadığım tek şey lpg'ye gelen zamlar!
Hiç sıkıntı yaşamadım dersem yalan olur tabii ki, ama bütün bu sıkıntıların suçunu lpg'ye atamam. Kısaca bahsetmem gerekirse, ilk zamanlar bir sıkıntı olmadı ama 1 yıl kadar zaman geçtikten sonra araç lpg'ye geçtiğinde ve özellikle debriyaja basıldığında bir rölanti dalgalanması oluyordu, hatta öyle ki bu sorun bazen yolda giderken arabanın stop etmesine dahi neden oluyordu. Bir süre böyle devam etti, ben muhtemel sorunları araştırdım ve işe yaklaşık bir yıl önce boğaz kelebeğini temizleterek başladım. Şanslıymışım ki boğaz kelebeği temizliğinden sonra aracın rölantisi bir daha dalgalanmadı.
Araçta zaman zaman bir tekleme, titreme oluyordu ilk zamanlar. Şimdi ya ben alıştım hissetmiyorum ya da titreme falan olmuyor. Bu titremeler bujiler ile de alakalı olabilir elbette, bunun için uygun lpg bujileri kullanılabilir veya buji elektrot mesafesi düşürülebilir.
Ben de bir kez bobin değiştirdim ama bu konuda da suçlunun lpg olduğunu sanmıyorum zira araç 5 yılı devirmişken bobin arızası verdi, sonuçta 5 yıllık bir sürede lpg'siz bir araç da bobin arızası yapabilir diye düşünüyorum.
Bunun dışında, ben lpg taktırırken opel servislerinden uzak durdum, onların yaptığı hiçbir işi beğenmiyorum çünkü. Gittim Ankara'da Mocan'da dönüşümü yaptırdım, daha sonra ne zaman bir sorunum sıkıntım olsa telefonla aradığımda dahi çok ilgilendiler. Bu sebeple hem markayı hem de dönüşümü yapan yeri iyi seçtiğimi ve bunun sonucunda bir problemle karşılaşmadığımı düşünüyorum. Bu konuda kararsız olan arkadaşlara lpg dönüşümünü öneririm. Daha ayrıntılı bilgi isteyenler var ise özelden yardımcı olabilirim.
faruksevgili
(8.11.2012 13:09:53)
quote:
Orijinalden alıntı: xpss 2006 model Astra Classic II sahibiyim. aracım 1.6 twinport motora sahip. 2010 yılında yaklaşık 45.000 km'de iken Brc marka lpg kiti taktırdım. Taktırmadan önce çok kararsızdım. Aradan yaklaşık 2,5 yıl zaman geçti, aracım şu an 90.000 km'yi gördü ve gayet memnunum, memnun olmadığım tek şey lpg'ye gelen zamlar! Hiç sıkıntı yaşamadım dersem yalan olur tabii ki, ama bütün bu sıkıntıların suçunu lpg'ye atamam. Kısaca bahsetmem gerekirse, ilk zamanlar bir sıkıntı olmadı ama 1 yıl kadar zaman geçtikten sonra araç lpg'ye geçtiğinde ve özellikle debriyaja basıldığında bir rölanti dalgalanması oluyordu, hatta öyle ki bu sorun bazen yolda giderken arabanın stop etmesine dahi neden oluyordu. Bir süre böyle devam etti, ben muhtemel sorunları araştırdım ve işe yaklaşık bir yıl önce boğaz kelebeğini temizleterek başladım. Şanslıymışım ki boğaz kelebeği temizliğinden sonra aracın rölantisi bir daha dalgalanmadı. Araçta zaman zaman bir tekleme, titreme oluyordu ilk zamanlar. Şimdi ya ben alıştım hissetmiyorum ya da titreme falan olmuyor. Bu titremeler bujiler ile de alakalı olabilir elbette, bunun için uygun lpg bujileri kullanılabilir veya buji elektrot mesafesi düşürülebilir. Ben de bir kez bobin değiştirdim ama bu konuda da suçlunun lpg olduğunu sanmıyorum zira araç 5 yılı devirmişken bobin arızası verdi, sonuçta 5 yıllık bir sürede lpg'siz bir araç da bobin arızası yapabilir diye düşünüyorum. Bunun dışında, ben lpg taktırırken opel servislerinden uzak durdum, onların yaptığı hiçbir işi beğenmiyorum çünkü. Gittim Ankara'da Mocan'da dönüşümü yaptırdım, daha sonra ne zaman bir sorunum sıkıntım olsa telefonla aradığımda dahi çok ilgilendiler. Bu sebeple hem markayı hem de dönüşümü yapan yeri iyi seçtiğimi ve bunun sonucunda bir problemle karşılaşmadığımı düşünüyorum. Bu konuda kararsız olan arkadaşlara lpg dönüşümünü öneririm. Daha ayrıntılı bilgi isteyenler var ise özelden yardımcı olabilirim. |
SORUNSUZ NİCE 45.000 LERE İNŞALLAH
xpss
(15.11.2012 10:01:57)
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili quote:
Orijinalden alıntı: xpss 2006 model Astra Classic II sahibiyim. aracım 1.6 twinport motora sahip. 2010 yılında yaklaşık 45.000 km'de iken Brc marka lpg kiti taktırdım. Taktırmadan önce çok kararsızdım. Aradan yaklaşık 2,5 yıl zaman geçti, aracım şu an 90.000 km'yi gördü ve gayet memnunum, memnun olmadığım tek şey lpg'ye gelen zamlar! Hiç sıkıntı yaşamadım dersem yalan olur tabii ki, ama bütün bu sıkıntıların suçunu lpg'ye atamam. Kısaca bahsetmem gerekirse, ilk zamanlar bir sıkıntı olmadı ama 1 yıl kadar zaman geçtikten sonra araç lpg'ye geçtiğinde ve özellikle debriyaja basıldığında bir rölanti dalgalanması oluyordu, hatta öyle ki bu sorun bazen yolda giderken arabanın stop etmesine dahi neden oluyordu. Bir süre böyle devam etti, ben muhtemel sorunları araştırdım ve işe yaklaşık bir yıl önce boğaz kelebeğini temizleterek başladım. Şanslıymışım ki boğaz kelebeği temizliğinden sonra aracın rölantisi bir daha dalgalanmadı. Araçta zaman zaman bir tekleme, titreme oluyordu ilk zamanlar. Şimdi ya ben alıştım hissetmiyorum ya da titreme falan olmuyor. Bu titremeler bujiler ile de alakalı olabilir elbette, bunun için uygun lpg bujileri kullanılabilir veya buji elektrot mesafesi düşürülebilir. Ben de bir kez bobin değiştirdim ama bu konuda da suçlunun lpg olduğunu sanmıyorum zira araç 5 yılı devirmişken bobin arızası verdi, sonuçta 5 yıllık bir sürede lpg'siz bir araç da bobin arızası yapabilir diye düşünüyorum. Bunun dışında, ben lpg taktırırken opel servislerinden uzak durdum, onların yaptığı hiçbir işi beğenmiyorum çünkü. Gittim Ankara'da Mocan'da dönüşümü yaptırdım, daha sonra ne zaman bir sorunum sıkıntım olsa telefonla aradığımda dahi çok ilgilendiler. Bu sebeple hem markayı hem de dönüşümü yapan yeri iyi seçtiğimi ve bunun sonucunda bir problemle karşılaşmadığımı düşünüyorum. Bu konuda kararsız olan arkadaşlara lpg dönüşümünü öneririm. Daha ayrıntılı bilgi isteyenler var ise özelden yardımcı olabilirim. | SORUNSUZ NİCE 45.000 LERE İNŞALLAH |
Teşekkür ederim.
muratburak
(30.09.2014 18:01:50)
aynı model araca bende sahibim aynı sorunu bende yaşadım. kelebek temizliğinden sonra rölanti yada tekleme gibi sıkıntılar kalmadı araç 100bine yaklaştı sorunsuz şuan. geçenlerde marş dinamosu arıza verdi onu değiştirdim aklıma gelen bunlar. lpg ile sorun yaşamıyorum kısacası