rarlı dosyayı 2ye parçalama programı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İşletim Sistemleri ve Yazılımlar >> Yazılım Genel >> Ofis Uygulamaları >> Araçlar >> Ses - Video Programları >> Grafik - Multimedya >> İnternet >> Güvenlik Programları >> İş ve Sektörel Programlar
ziyabuskep => rarlı dosyayı 2ye parçalama programı (14.10.2005 22:23:25)
elimde 900 mblık bi rar dosyası var...bunu programla 2ye parçalamak istiyorum...bildiginiz program varmı? link de verirseniz sevinirim.....

(HACHA die bi program vardı ben de...dosyayı böldüm ve sora tekrar birleştirdim fakat file corrupted dio winrar..galiba hacha programından kaynaklandı...)

afganaf => rarlı dosyayı 2ye parçalama programı (14.10.2005 22:40:06)
Winrarla zaten yapabilirsin bu işi. Öncelikle dosyayı rar.dan çıkar. Daha sonra dosya için winrarda arşive ekle komutunu kullan. Sol alt köşe ciltlere böl komutu var. Sen bu 900mb.lik dosyayı ikiye bölmek istiyorsan o kısma 450M yazıp (Dikkat M büyük) tamam dersen dosyanı 450şer mblik iki dosya haline getirmiş olursun. Bu iki dosyayı tekrar birleştirmek için de winrar.da klasöre çıkart komutunu kullanman yeterli.

ibyalcin => rarlı dosyayı 2ye parçalama programı (17.10.2005 00:50:43)
dosyanın boyutuna ve parcaya gore baya zaman alıyor

yayengec => rarlı dosyayı 2ye parçalama programı (17.10.2005 21:40:40)
evet gecekten cok guzel bır program var adı splitter bu program her boyuttakı dosyayı ve her cesıt dosyayı mp3. avı, zıp, rar vs. ıstedıgın boyuta böluyor ve coık ufak ve kullanıslı bır program her bılgısayarda olması gereken bısey

< Resime gitmek için tıklayın >

Sayfa: [1]