Nielsen
=> İlk nitrolu aracımdan fotoraflar...
(19.11.2010 21:33:49)
gs visionlarda failsafe yok. Kumandayla irtibatı kesilince aldığı son komutlar çalısmaya devam ediyor. Bı daha olursa hemen kumandaya Resat atın bı ihtimal iletişim sağlanır ve rolantide kalir
evil_slck
(20.11.2010 00:12:31)
gas onroad ne oluyor diye sormuştum. Benim bildiğim kadarı ile gas onroad normal kurşunsuz benzinli ile çalışan araçlar oluyor. Ama rs4 nitolu. Nitro gas onroad ise nitro onroad ile aynı. Tabi bu benim bildiğim.
THUNDERBIRD
(6.12.2010 11:49:52)
güzel araba bende alcam aynısından kargo kaç günde geldi ebay dan
kemalberk90
(6.12.2010 12:52:37)
Merak ettim acaba bu araçlarda fren için +1 kanal daha gerekmiyor mu?
evil_slck
(6.12.2010 14:39:39)
quote:
Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD güzel araba bende alcam aynısından kargo kaç günde geldi ebay dan |
Ben Türkiye'den aldım. Galiba yurtdışındada fiyatı buradan uygun değil. Aldım bir günde elime ulaştı.
evil_slck
(6.12.2010 14:43:20)
quote:
Orijinalden alıntı: kemalberk90 Merak ettim acaba bu araçlarda fren için +1 kanal daha gerekmiyor mu? |
Elektrikli arabalar gibi düşünün. Servoyu motor farzedin. İleri yapınca servo gaz kolunu itiyor, geri yapınca gaz kolunu geri çekip fren kolunu çekiyor. 3. bir kanala gerek yok.
kemalberk90
(6.12.2010 15:33:46)
Anladım geriye nasıl gidiyor peki?
evil_slck
(6.12.2010 15:46:13)
Bildiğim kadarıyla onroad araçların çoğunda geri vites diye birşey yok. Offroadlardada savage revo gibi araçlarda var.
senefro
(6.12.2010 17:00:30)
oldukça güzel duruyor
kemalberk90
(6.12.2010 17:09:33)
quote:
Orijinalden alıntı: evil_slck Bildiğim kadarıyla onroad araçların çoğunda geri vites diye birşey yok. Offroadlardada savage revo gibi araçlarda var. |
Cevaplar için teşekkür ederim
Geri vites olmaması ilginç geldi ama bana örneğin bende elektrikli bir model var, geri vites sayesinde güzel hareketler yapabiliyorum. Geri vites için 3. kanal şart herhalde?
evil_slck
(6.12.2010 19:55:18)
Galiba geri viteste 3. kanal gerekiyor. Bu araçlarda elektrikliler gibi geri vites kolay birşey değil. Elektriklide +- uçlarının yönünü değiştirdiğin zaman motor ters hareket eder. Bunlarda öyle bir şans yok. Farklı dişli sistemi ile gerçekleştiriliyor bildiğim kadarıyla.
Nielsen
(6.12.2010 21:05:49)
quote:
Orijinalden alıntı: evil_slck Galiba geri viteste 3. kanal gerekiyor. Bu araçlarda elektrikliler gibi geri vites kolay birşey değil. Elektriklide +- uçlarının yönünü değiştirdiğin zaman motor ters hareket eder. Bunlarda öyle bir şans yok. Farklı dişli sistemi ile gerçekleştiriliyor bildiğim kadarıyla. |
3. Kanal dişli atma için gerek. Şanzuman ile yapılıyor. çok sağlıklı değil geri vites dişlisi kolay sıyrılır.