İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Hobi Forumları >> Radyo Kontrollü Model Araçlar / Radio Control RC
evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (8.11.2010 23:37:46)
quote:

Orijinalden alıntı: RickRoss

Hayırlı olsun fakat yedek parça kojnusunda sıkıntı olmaz inşallah , ben neon tc kullanıyorum sıkıntı yok yedek konusunda :)

Teşekkür ederim. Yedek parça konusunda malesef sıkıntı oldu. Nasıl yaptıysam aracın clutch bellini dağıtmışım. Yurtdışında var kargo dahil 100 liraya geliyor. Bende araçtan bir tane daha aldım yedek parça sıkıntısından kurtuldum

evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (8.11.2010 23:39:51)
< Resime gitmek için tıklayın >

patronizm => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (14.11.2010 13:39:51)
Hayırlısı olsun.

Kazasız belasız

Nielsen => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (15.11.2010 11:09:02)
Bi tane daha mı aldınız

Almadan önce bu parça konusunu tartışmıştık ama sağlık olsun.

2. yi keşke almasaydınız. bi zaman sonra bu araçtan sıkılacaksınız ve yeni bir model arayışına gireceksiniz. 2.yi alacağınız parayı saklasaydınız, sizin için daha iyi olurdu.

evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (19.11.2010 19:53:43)
quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

Bi tane daha mı aldınız

2. yi keşke almasaydınız. bi zaman sonra bu araçtan sıkılacaksınız ve yeni bir model arayışına gireceksiniz. 2.yi alacağınız parayı saklasaydınız, sizin için daha iyi olurdu.

Aracı almadan dişli kısmının kırılacağı ve bulamayacağım aklıma gelmemişti doğrusu. Yedek parçasını bulabileceğim en uygun araç hpi rs4 ancak fiyatı 600 tl civarında. Ben bu paraya bir tane araç + tüm parçalarından bir tanede yedeğini aldım. Hpi rs4ün bendeki araçtan iyi olduğunu sanmıyorum o yüzden sadece yedek parçası var diye iki katı fiyat veremem. Benim kırılan parça yurtdışında var kargo ücreti ile beraber 90 tlye geliyor, aynı parça rs4 alsaydımda kırılsaydı Türkiye'de 110 tl fiyatı var. Yanlış anlamayın size karşı ters birşey söylemek istemem. Bu araçtan sıkılacaksınız demişsiniz ancak hızı beni tatmin edecek düzeyde, daha doğrusu tatmin etmekten ziyade benim kontrol edebileceğim hız limitinin çok üzerinde. İkinci aracın rodajınıda çok güzel yaptım araba çok iyi açıldı. Ayrıca bende bir tanede gs vision pro var. Bir kaç ay önce hiç aracım yoktu şu anda 3-4 tane aracım var galiba biraz hızlıyım Şu andaki tek isteğim elimdeki kumandaları satıp araçlarıma 2.4 ghz almak.

Nielsen => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (19.11.2010 20:03:36)
quote:

Orijinalden alıntı: evil_slck

quote:

Bi tane daha mı aldınız

Aracı almadan dişli kısmının kırılacağı ve bulamayacağım aklıma gelmemişti doğrusu. Yedek parçasını bulabileceğim en uygun araç hpi rs4 ancak fiyatı 600 tl civarında. Ben bu paraya bir tane araç + tüm parçalarından bir tanede yedeğini aldım. Hpi rs4ün bendeki araçtan iyi olduğunu sanmıyorum o yüzden sadece yedek parçası var diye iki katı fiyat veremem. Benim kırılan parça yurtdışında var kargo ücreti ile beraber 90 tlye geliyor, aynı parça rs4 alsaydımda kırılsaydı Türkiye'de 110 tl fiyatı var. Yanlış anlamayın size karşı ters birşey söylemek istemem. Bu araçtan sıkılacaksınız demişsiniz ancak hızı beni tatmin edecek düzeyde, daha doğrusu tatmin etmekten ziyade benim kontrol edebileceğim hız limitinin çok üzerinde. İkinci aracın rodajınıda çok güzel yaptım araba çok iyi açıldı. Ayrıca bende bir tanede gs vision pro var. Bir kaç ay önce hiç aracım yoktu şu anda 3-4 tane aracım var galiba biraz hızlıyım Şu andaki tek isteğim elimdeki kumandaları satıp araçlarıma 2.4 ghz almak.

rs4'le sizin aracı kıyaslamayın ikisi aynı katagori ama farklı bölümdeler. rs4 gas onroad kategorisine giriyor. şu anda 2. el bi rs4 buldum. adamın evi yürüme mesafesinde bana. 1 aya alacağım heralde. uygun fiyatı var bakalım artık

gs vision nasıl sevdiniz mi? kendisiyle az vakit geçirmedik

2.4'e toplu yerlere gitmedikçe gerek yok

evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (19.11.2010 20:51:46)
quote:

quote:

quote:

Bi tane daha mı aldınız

Gs vision proyu sevdim. Çok güzel gidiyor, iyi hızlanıyor. Yalnız bu arkadaşlada bir problem yaşadık geçen gün sürerken kontrolden çıktı, galiba pili zayıflamıştı, kendi başına çarpa çarpa 3-4 tur attı sonra yanıma geldi. Bazen düşünüyorum benim arabalar transformersdaki gibi dönüşen arabalardan mı diye

İkimizde hobiciyiz ters şeyler söylemek birbirimizin yararına ona şüphe etmeyin

rs4'le sizin aracı kıyaslamayın ikisi aynı katagori ama farklı bölümdeler. rs4 gas onroad kategorisine giriyor. şu anda 2. el bi rs4 buldum. adamın evi yürüme mesafesinde bana. 1 aya alacağım heralde. uygun fiyatı var bakalım artık

gs vision nasıl sevdiniz mi? kendisiyle az vakit geçirmedik

2.4'e toplu yerlere gitmedikçe gerek yok

evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (19.11.2010 20:54:19)
Gs vision proyu sevdim. Çok güzel gidiyor, iyi hızlanıyor. Yalnız bu arkadaşlada bir problem yaşadık geçen gün sürerken kontrolden çıktı, galiba pili zayıflamıştı, kendi başına çarpa çarpa 3-4 tur attı sonra yanıma geldi. Bazen düşünüyorum benim arabalar transformersdaki gibi dönüşen arabalardan mı diye

Gas onroad ne oluyor bu arada?

Nielsen => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (19.11.2010 21:33:49)
gs visionlarda failsafe yok. Kumandayla irtibatı kesilince aldığı son komutlar çalısmaya devam ediyor. Bı daha olursa hemen kumandaya Resat atın bı ihtimal iletişim sağlanır ve rolantide kalir

evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (20.11.2010 00:12:31)
gas onroad ne oluyor diye sormuştum. Benim bildiğim kadarı ile gas onroad normal kurşunsuz benzinli ile çalışan araçlar oluyor. Ama rs4 nitolu. Nitro gas onroad ise nitro onroad ile aynı. Tabi bu benim bildiğim.

THUNDERBIRD => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 11:49:52)
güzel araba bende alcam aynısından kargo kaç günde geldi ebay dan

kemalberk90 => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 12:52:37)
Merak ettim acaba bu araçlarda fren için +1 kanal daha gerekmiyor mu?

evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 14:39:39)
quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

güzel araba bende alcam aynısından kargo kaç günde geldi ebay dan

Ben Türkiye'den aldım. Galiba yurtdışındada fiyatı buradan uygun değil. Aldım bir günde elime ulaştı.

evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 14:43:20)
quote:

Orijinalden alıntı: kemalberk90

Merak ettim acaba bu araçlarda fren için +1 kanal daha gerekmiyor mu?

Elektrikli arabalar gibi düşünün. Servoyu motor farzedin. İleri yapınca servo gaz kolunu itiyor, geri yapınca gaz kolunu geri çekip fren kolunu çekiyor. 3. bir kanala gerek yok.

kemalberk90 => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 15:33:46)
Anladım geriye nasıl gidiyor peki?

evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 15:46:13)
Bildiğim kadarıyla onroad araçların çoğunda geri vites diye birşey yok. Offroadlardada savage revo gibi araçlarda var.

senefro => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 17:00:30)
oldukça güzel duruyor

kemalberk90 => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 17:09:33)
quote:

Bildiğim kadarıyla onroad araçların çoğunda geri vites diye birşey yok. Offroadlardada savage revo gibi araçlarda var.

Cevaplar için teşekkür ederim Geri vites olmaması ilginç geldi ama bana örneğin bende elektrikli bir model var, geri vites sayesinde güzel hareketler yapabiliyorum. Geri vites için 3. kanal şart herhalde?

evil_slck => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 19:55:18)
Galiba geri viteste 3. kanal gerekiyor. Bu araçlarda elektrikliler gibi geri vites kolay birşey değil. Elektriklide +- uçlarının yönünü değiştirdiğin zaman motor ters hareket eder. Bunlarda öyle bir şans yok. Farklı dişli sistemi ile gerçekleştiriliyor bildiğim kadarıyla.

Nielsen => İlk nitrolu aracımdan fotoraflar... (6.12.2010 21:05:49)
quote:

Galiba geri viteste 3. kanal gerekiyor. Bu araçlarda elektrikliler gibi geri vites kolay birşey değil. Elektriklide +- uçlarının yönünü değiştirdiğin zaman motor ters hareket eder. Bunlarda öyle bir şans yok. Farklı dişli sistemi ile gerçekleştiriliyor bildiğim kadarıyla.

3. Kanal dişli atma için gerek. Şanzuman ile yapılıyor. çok sağlıklı değil geri vites dişlisi kolay sıyrılır.

Sayfa: << < önceki 1 [2] 3 4 5   sonraki >     >>