bakbay
=> Fifa 11 Online Problemi.. Yardım..
(19.10.2010 16:36:29)
Arkadaşlar sıfır jelatinde aldığım ps3 fifa 11 oyununu ilk kurulum yaparken online modda çalıştırmak istediğmde psn key diye bir şey istedi. Kitapçığın altındaki tek sayfadaki 4 haneden oluşan karakterleri girmeme rağmen bir türlü aktif etmedi. Nerde Problem anlayamadım bir türlü. Sonra bende 1 hafta trial seçeneği ile devam edip online oynamaya başladım. Fakat devamlı karşıma çıkıyor. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olursa sevinirim. Aldığım oyun korsan değil eminim. Saygılar..
naturklich
(19.10.2010 16:43:09)
quote:
Orijinalden alıntı: bakbay Arkadaşlar sıfır jelatinde aldığım ps3 fifa 11 oyununu ilk kurulum yaparken online modda çalıştırmak istediğmde psn key diye bir şey istedi. Kitapçığın altındaki tek sayfadaki 4 haneden oluşan karakterleri girmeme rağmen bir türlü aktif etmedi. Nerde Problem anlayamadım bir türlü. Sonra bende 1 hafta trial seçeneği ile devam edip online oynamaya başladım. Fakat devamlı karşıma çıkıyor. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olursa sevinirim. Aldığım oyun korsan değil eminim. Saygılar.. |
Hocam kitapçığın arkasında en üstte kocaman okla bunu gir dediği bir numara var sanırm 12 haneli 16 da olabilir. Onu gireceksin
Anvial
(19.10.2010 17:02:49)
Evet hocam kitapçıgın en arka sayfasında bir kod var onu girmen gerekiyor.
bakbay
(20.10.2010 15:48:28)
arkadaşlar sorunu çözdüm. Sorun psn üyeliğimin yeni türkiye psn e kayıt olması ile çözüldü. sonra avrupa psn e girince problemsiz çalıştı.
yegah26
(21.11.2010 20:12:28)
birinden fifa11 aldım ps3...istanbul olarak kayıtlıyım ps3 e ve kitapçığın arkasındaki kod girilmiş online giremedim ne yapmam gerek..daha evvel fifa10 ve pes11 oynadım..fifa11 neden giremiyorum lütfen yardım
yegah26
(21.11.2010 20:15:55)
kitapçığın en arkasındaki 4 haneli 12 rakamdan oluşan kod başka bir makineye girilmişse ben bu oyunu kendi makinemde online oynayamayacakmıym anlamınamı geliyor yada çözüm nedir...cevaplarsanız sevinirim
apollo1907
(3.1.2011 22:05:27)
quote:
Orijinalden alıntı: yegah26 kitapçığın en arkasındaki 4 haneli 12 rakamdan oluşan kod başka bir makineye girilmişse ben bu oyunu kendi makinemde online oynayamayacakmıym anlamınamı geliyor yada çözüm nedir...cevaplarsanız sevinirim |
evet o manaya geliyor ea 2.el piyasasından pay almak için o key muabbetini cıkardı store dan yeni bir key alman lazım 10 20 tl arası bısı olması lazım