Şimdi Ara

Schengen Vizesi Sorunu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
26
Favori
137.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilk defa multi schengen vize alacaklar konsolosluğa gitmek zorunda mı yoksa aracı şirketler yeterli mi?Bir de en uzun ne kadar süreliğine verilir vize?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilal47

    ilk defa multi schengen vize alacaklar konsolosluğa gitmek zorunda mı yoksa aracı şirketler yeterli mi?Bir de en uzun ne kadar süreliğine verilir vize?

    ilk defa derken, ilk kez mi schengen alıyorsun yoksa daha önce schengenin vardı da şimdi multi mi istiyorsun??

    ilk kez schengen alacaksan konsolosluk (ya da idata ofisi, ülkesine göre) gitmen gerekiyor, parmak izini alıyorlar ve ilk kez gidenlere multiyi pek vermezler...tek giriş ve kalınacak gün kadar vize verirler, ikinci de süre artar...fakat hep aynı ülkeden alırsan istikrarlı bir şekilde süreyi arttırıyorlar, 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 1 yıl diye devam ediyor...
  • Merhaba, ben yaklasik 3 hafta sonra 1 aylik interrail icin vize basvurusu yapacagim. Sponsorum annem olacak ve sirketinin hesabini gosterecek. Fakat bugun hesap hareketlerine bakinca son 3 ayda cok hareketli ve 10-20 bin gibi buyuk paralarin girip ciktigi bi hesap olmasina ragmen arti para hesabi yuzunden bakiyenin genelde eksilerde oldugunu gordum. Vize oncesi hesapta 10 bin tl gosterecegiz ama paranin cok bekleme sansi yok maksimum 1 hafta. Sikinti olma ihtimali nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar mayıs ayında almanya'dan 6 aylık multi vize almıştım.Çok sükür kazasız belasız gittik geldik.Ağustos sonunda da italya'ya gitmek istiyorum.Shengen vizesi hususunda herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım ?
  • ingiltere vizesi çıkarmak gerçekten çok zor malesef bu yüzden mutlaka danışmanlık hizmeti almalısınız.
  • Kredi borcu schengen almaya engel mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İzmirden almanya vizesine başvurdum. İdata aracılığıyla. Eğer red gelirse Red kaşesinde İzmir mi yazar Ankara mı? Değerlendirme nerede yapılıyor?
  • Arkadaşlar İzmirden almanya vizesine başvurdum. İdata aracılığıyla. Eğer red gelirse Red kaşesinde İzmir mi yazar Ankara mı? Değerlendirme nerede yapılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 3 ağustosta almanyaya gideceğim.
    otel ve uçak biletlerini satın almam mı lazım yoksa sadece rezervasyon yaptırıp çıktısını almış olmam yeterli mi?
  • @egrnlr

    Hesabınızda bir miktar para olsun. Ekside durmasın sıkıntı olur. Zaten hesabınızda sürekli para girişi oluyormuş fazla bir meblağ göstermenize gerek yok.


    @Colo

    Vize süreniz devam ediyorsa hiçbir sorun ile karşılaşmazsınız.

    @frhtoztrk

    Hayır


    @Ezgi0

    Konsolosluk satın alınmış uçak biletinizi mutlaka görmek isteyecektir.Otel rezervasyonunuzu ise booking den ücretsiz iptal olarak yaptırabilirsiniz.
  • schengen vizesi al ülke ülke dolaş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecmfdn -- 25 Haziran 2015; 17:08:54 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Kamu personeliyim ve yılbaşı tatilimi macaristanda geçirmek istiyorum. Henüz 1 senem dolmadığından dolayı yıllık izin hakkım yok ve dolayısıyla kurumdan izin kağıdı alamıyorum. İlgili birimimden sadece görev yazısı almam yeterli olur mu acaba?
  • merhaba arkadaşlar.uni mezunuyum.asgari ucretle restaurantta çalışıyorum.kız arkadaşım belçikalı.ve kendi erstaurantı var orda evi arabası var.nasıl vize alabilirim veya evlensem ne kadar sürede gidebilirim oraya?şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar ilk kez İtalya için vize başvuru evraklarımı toparlıyorum.

    Deneyimli arkadaşlara aklıma takılan bir soru yönelteceğim.

    Vize başvurusu sırasında Talep edilen giriş sayısını tek yerine multi işaretlememin bir sakıncası olur mu?

    Atıyorum 1 yıllık vize çıktığında önümüzdeki mayısta ikinci bir seyahat düzenlememe engel olurmu tek seferi işaretlemem?
  • GcGokhan kullanıcısına yanıt
    işaretlemen bir sorun teşkil etmez dostum. Bende Yunanistandan ilk şengen alırken multi işaretledim. 6 aylık multi giriş çıkışlı 45 gün konaklamalı verdiler ilk şengenimi
  • benim bir sorum var daha önce 3 kez aldım schengen şimdi amsterdam için başvurucam.Öğrenmek istediğim diyelim 6 ay multi verdiler. tatilimi yaptım geldim 3 ay sonra başka bir avrupa ülkesine gitmek istediğimde tekrar o ülkeden vize almam gerekirmi ? yoksa alıdğım 6 aylık hollanda vizem yeterli olurmu başka ülkeye girmemde?
  • 16 Ağustosta tura çıkacağız fakat parmak izi tarihini 7 sine verdiler.
    Daha önce alanlar biliyordur, parmak izinden sonra kaç günde sonuçlanıyor?
    Arada haftasonu var, yetişir mi sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    16 Ağustosta tura çıkacağız fakat parmak izi tarihini 7 sine verdiler.
    Daha önce alanlar biliyordur, parmak izinden sonra kaç günde sonuçlanıyor?
    Arada haftasonu var, yetişir mi sizce?

    Max 14 gundur fakat belgelerinizde problem yoksa 8indede vizeyi verebilir 15indede bu tamamen konsolosluga bagli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır sırasıyla İsviçre, İtalya,İspanya'dan vize almıştım. Bugüne kadarki rekorum 6 ay ile İtalya'daydı; ta ki Portekiz Konsolosluğunu keşfedene kadar. Bu sene bir arkadaşım Portekiz'den 2 yıllık Schengen vizesi alınca bana da tavsiye etti. Ben de geçtiğimiz hafta Portekiz Ankara Konsolosluğuna başvuru yaptım. Doktor olmamın ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama sağolsunlar 2 yıllık multi vize verdiler. Aracı kurum olmadığından bizzat kendiniz başvuruyosunuz, çok tenha bi yer. Personelleri de çok iyi niyetliler, evraklarınız tamsa kasmıyolar. Eğer önceden alınmış bikaç tane Schengen vizeniz varsa uzun süreli alma ihtimaliniz yüksek. Tek sorun Portekiz uçak biletlerinin biraz pahalı olması. Özellikle Ankara'da ikamet eden arkadaşlara tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşaretlerken multiyi işaretleyin ya tutarsa hesabı. Yunanistan multi işaretlememe rağmen single vermişti, Macaristan multi. Ama biri 15 gün verdi diğeri 30. Tipimi mi beğenmediler ne yaptılarsa artık
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.