bionoize
=> 2.sınıfta üst üste 2kere kaldım...yardım...
(6.10.2010 16:34:14)
arkadaşlar 2.sınıfta üst üste 2 kere kaldım...normalde 1 .sınıfta üst üste 2kere kalınca askerlik tecil hakkından yararlanılılamıyor....aynı şey 2.sınıf için de geçerli mi?
yani 2. sınıfta 2 kere kaldım,şimdi tecilden yararlanamıyor muyum?
bi çok kişi kaydı sildirip,yeniden öss ye gir dedi , öyle olunca 2 sene tecil ediyolarmış....yalnız ben daha önce açıköğretime başvurmadan önce 3 sene tecil ettirmişim 2006 nın sonunda...sonra 2007 gibi açıköğretime girdim.1. sınıfta 1 kere kaldım sonra 2 ye geçtim,2.sınıfta 2 kere kaldım şimdi..yani o tecil yandı benim...
şimdi soruyorum daha önce 3 sene tecil hakkımı da kullandım,2 sene üst üste 2.sınıfta kaldım, kaydımı sildirsem tekrar öss sınavına girmek üzere 2 sene tecil ederler mi?
Cehennemden_Cennete
(6.10.2010 16:56:31)
2 kez üst üste kalmışsınız, artık o kayıtla tecil olmaz. 1.-2. sınıf farketmez. Herhangi bir sınıfta 2 kez üst üste sınıf tekrar yapıldığında tecil olmaz.
Tek yapmanız gerek kaydınızı sildirmek. Silindiğinde o silinme belgesini şubenize götürün. 1 yıl tecil hakkı kazanırsınız böylece. Bu 1 yıl içerisinde de tekrar AÖF veya bir Ünv'ye yerleşin. Bu şekilde tecil devam eder...
bionoize
(6.10.2010 17:01:12)
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete 2 kez üst üste kalmışsınız, artık o kayıtla tecil olmaz. 1.-2. sınıf farketmez. Herhangi bir sınıfta 2 kez üst üste sınıf tekrar yapıldığında tecil olmaz. Tek yapmanız gerek kaydınızı sildirmek. Silindiğinde o silinme belgesini şubenize götürün. 1 yıl tecil hakkı kazanırsınız böylece. Bu 1 yıl içerisinde de tekrar AÖF veya bir Ünv'ye yerleşin. Bu şekilde tecil devam eder... |
teşekkürler yardım için
yalnız ben yukarda da dediğim gibi açık öğretime girmeden önce, askerlik şubesine gidip 3 sene tecil ettirmiştim...şimdi kaydımı sildirsem gene tecil ederler mi ?
Cehennemden_Cennete
(6.10.2010 17:07:26)
quote:
Orijinalden alıntı: bionoize quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete 2 kez üst üste kalmışsınız, artık o kayıtla tecil olmaz. 1.-2. sınıf farketmez. Herhangi bir sınıfta 2 kez üst üste sınıf tekrar yapıldığında tecil olmaz. Tek yapmanız gerek kaydınızı sildirmek. Silindiğinde o silinme belgesini şubenize götürün. 1 yıl tecil hakkı kazanırsınız böylece. Bu 1 yıl içerisinde de tekrar AÖF veya bir Ünv'ye yerleşin. Bu şekilde tecil devam eder... | teşekkürler yardım için yalnız ben yukarda da dediğim gibi açık öğretime girmeden önce, askerlik şubesine gidip 3 sene tecil ettirmiştim...şimdi kaydımı sildirsem gene tecil ederler mi ? |
Evet kayıt sildirdiğinizce 1 yıl tecil hakkı var. Ancak yine de tam emin olmak için, ya siz ya bir arkadaşınız bir askerlik şubesine gidip sorsun lütfen. Bu ülkede pek güven olmuyor herşeye.
DVB
(10.10.2010 15:55:43)
2 yıl üst üstde kaldım sonra aöfye gidip kaydımı sildirdim askerlik 1 yıl tecil edildi sonra tekrar sınava girip yeniden kaydoldum şimdi 3. sınıftayım