Şimdi Ara

4 kere format attım müzik çalarken aşırı cızırtı kesilmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistem p3 450mhz 256mb ram birisi format atılacak diye getirdi neyse sp2 entegreli win xp pro ile format attım müzik dinlerken cızırtı yapıyor fakat bu cızırtı takılma yaparken gelen cızırtı gibi hatta klavye tuşlarına basarken bile cırt cırt ses yapıyor

ses kartı creative ct4810 bu karttan başka bitane daha var benim bilgisayarda sorunsuz çalışan onuda denedim sorun gitmedi zaten driverı xp otomatik tanıyor

arkadaşlar şimdi farkettim medya player ekranda iken müzik efektleri takılarak çalışıyor aşırı cızırtı yapıyor medya player aşagı indirince cızırtı %80 azalıyor

winamp kurdum cızırtı %75 civarı azaldı ama hala var

benim tahminim işlemci veya ekran kartı medya player çalıştırmak için yeterli gelmiyor

şöyle bişeyde kafama takılıyor acaba tüm p3 450mhz sistemler bu şekilde cızırtı yapıyormu ?

• bence ses kartının driverını indir netten, xp nin otomatik yüklediinde bi sakatlık olabilir, bende de aynısı oluo, ama 98 kullanırken ve ses kartının cd sinden yüklediim için driverı öle bi sorun yoktu
  • Ses kartının driver ın da sorun yada kablolarını bi kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_mitnick -- 7 Ekim 2005, 4:24:46 >
  • %95 kablodan kaynaklanıyor.Yeni bir ses kablosu almalısın.
  • CDrom kablosunu çıkarıp o şekilde bilgisayarı başlatarak tekrar kontrol et.
    Ethernet kartı takılıysa onu da çıkarıp , ses kartını başka slota alarak dene.
    (bunlar ne alaka deme çünkü bilgisayarda her bir parça başka parçanın çalışmasını bozabiliyor. tecrübeyle sabittir.)
  • arkadaşlar windows 98 kurdum sorun kalmadı yani benim burdan anladığım işlemci window xp kaldırmıyor o nedenle işletim sistemindeki takılmalar sese cızırtı olarak etki ediyor
  • ses denetimizden girişleri kapatmanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güncellemeden sonra ses yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

%95 kablodan kaynaklanıyor.Yeni bir ses kablosu almalısın.

• driver sitesi bilen var mı ???? Ses ve Ekran Kartı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

arkadaşlar windows 98 kurdum sorun kalmadı yani benim burdan anladığım işlemci window xp kaldırmıyor o nedenle işletim sistemindeki takılmalar sese cızırtı olarak etki ediyor

• Arkadasım burası hangi bölüm teknik yardım driver nerede olmalı sence? tabiki yazılım bölümünde dimi istersen yazılım bölümüne bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.