Cs oynarken reset (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım
Numboy => Cs oynarken reset (15.9.2010 19:23:08)
Arkadaşlar cs oynarken belirli bir süre sonra bilgisayar donuyor oyundaki ses sürekli tekrar ediyor ve bir müddet donuk kaldıkdan sonra pc reset atıyor
Bilgisayarımda virüs yok ( avg ile yeni taradım )
Özellikle bunu cs oynarken yapıyor , başka zaman karşılaşmadım bu sorunla =)

Yardımlarınızı rica ediyorum

Dan-ger => Cs oynarken reset (15.9.2010 19:34:47)
Sistem bileşenlerini komple belirtiniz Özellikle PSU marka model nedir?

Ayrıca oyun sırasında Bu program ile sıcaklık değerlerinizi kontrol ediniz

Everest Ultimate Edition > http://www.lavalys.com/sites/default/files/releases/everestultimate550.exe

SchutZ => Cs oynarken reset (15.9.2010 19:40:31)
Problemlemini anladım ortalama olarak ne kadar sürede problem verıyor örneğin; 1 saat gibi bi sürede hata verıyorsa 45 dakka sonra işlemci sıcaklığını ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et eğer kritik seviyedeysen ondan olebilir.Fakat oyunu temiz bi şekilde silip tekrar yukle v21 kurmanı öneririm farklı bı yerden ındır kur..

kral1995 => Cs oynarken reset (15.9.2010 21:25:52)
o bende de oluyor . ekran kartıyla ilgili bir sorun . ve de internetin aldığı kopma ile ilgili saygılar

Numboy => Cs oynarken reset (15.9.2010 22:48:04)
Arkadaşlar pc donduğu anda klavyedeki kısayollarla reset atmasını önledim ve şu uyarıyı verdi
< Resime gitmek için tıklayın >

CPU ; High Power Cool-Max ( 400 W )
Ekran kartı ; ATI rodeon 4600

SchutZ => Cs oynarken reset (15.9.2010 23:47:20)
quote:

Orijinalden alıntı: Numboy

Arkadaşlar pc donduğu anda klavyedeki kısayollarla reset atmasını önledim ve şu uyarıyı verdi
< Resime gitmek için tıklayın >

CPU ; High Power Cool-Max ( 400 W )
Ekran kartı ; ATI rodeon 4600

PSU yeterli gelir fakat o uyarı işlemcinin cok ısındığı ve ekran kartını baştan başlatıldığını gösteriyor zamanında cok cekmıstım o problemi..hatta 3-4 dakka beklersen sistem kendıne gelır ve devam eder sana tavsiyem kasanı temızle ve ekran kartını guzelce temızle tozlarını fln soğutucuyu cıkarrsanız ekran kartının termal macun mevcutsa yenilemeni öneririm

Sayfa: [1]