takeru
=> Wii nin Yeni Oyunları
(13.09.2010 16:55:35)
Youtube da bir arkadaş wii ye çıkacak, çıkmakta olan oyunlardan bazılarınıı derlemiş. Özellikle grafik anlamında bu konsol PS2 ile aynı tartışmasına son verecek cinsten dehşet görünümlü oyunlar geliyor.
Kullanıcılarına ( bana da
) şimdiden hayırlı olsun
Link :http://www . youtube.com/watch?v=b1fX4WURZco ( adresi boşlukları silerek kullanın)
Videodaki Oyun Listesi :
Ivy, the Kiwi?
Flingsmah
Pokepark Wii: Pikachu's Adventure
Flip's Twisted World
Lost in Shadow
Batman: The Brave and the Bold
De Blob: The Underground
Sonic Colors
Raving Rabbids Travel in Time
Mario Sports Mix
NBA Jam
NHL Slapshot
NHL 2K11
Trackmania
Pearl Harbor Trilogy - 1941: Red Sun Rising
The Last Story
Metroid: Other M
Disney's Epic Mickey
Kirby's Epic Yarn
Donkey Kong Country Returns
Goldeneye
The Conduit 2
Xenoblade
The Legend of Zelda: Skyward Sword.
dhciwiici
=> Wii nin Yeni Oyunları
(13.09.2010 18:17:01)
aynen şuan bakıyorumda ps2m vardı bnm fakat wiinin oyunları çok gelişti metorid other m gibi oyunlar ve gamespot wiinin oyunlarıda (yeni oyunları) gerçekten çok yüksek puan alıyor ve kral olarak süper mario bross wii:d ama bn ps2 joystiğinde analogla oynardım wiimote da analog yok yakında klasik kontroler almayı planlıyorum veya sticker gördüm o tuşlara yapıştırıon bide ucu ser onun analog gibi oynuon gzl bişey ama ps2 joystiğini usbye çevirici var bnde olduğunu bilsem gidip ps2 kolu alıcam
redwyne
=> Wii nin Yeni Oyunları
(15.09.2010 11:20:19)
wiimote için sticker nedir tam olarak anlayamadım , link varsa paylaşabilir misin?
megaturk
=> Wii nin Yeni Oyunları
(16.09.2010 20:46:44)
Donkey kong u sabırsızlıkla bekliyorum ...
polyo
=> Wii nin Yeni Oyunları
(23.09.2010 09:16:03)
The Legend of Zelda,eskiden beri en iyi oyun lislerinde 1 numarada yer alıyor.Nasıl bir oyundur bilmiyorum ama ilk alacağım bu olur sanırım.
doganreis
=> Wii nin Yeni Oyunları
(23.09.2010 10:45:24)
Dikkatimi çeken oyunlar;
Lost in Shadow
De Blob: The Underground
Raving Rabbids Travel in Time
Mario Sports Mix
NBA Jam
NHL Slapshot
The Last Story
Metroid: Other M
Disney's Epic Mickey
Donkey Kong Country Returns
Xenoblade
The Legend of Zelda: Skyward Sword.
Ama içlerinde Xenoblade ve The Legend of Zelda: Skyward Sword'u sevdim.
aragorn991402
=> Wii nin Yeni Oyunları
(23.09.2010 11:20:19)
Paylaşım için çok teşekkürler çok güzel olmuş, ben de pokemonu, marioyu ve bir iki fps oyununu zeldayı falan beğendim. ama asıl olarak, eski bir buz hokeyi oyuncusu olarak nhl slapshota ve 2k11e bayıldım :)
megaturk
=> Wii nin Yeni Oyunları
(23.09.2010 15:27:45)
Arkadşalar bende 3.2E versiyon var. HDD den oynuyorum ama bazı oyunları açmıyor :(
12henry14
=> Wii nin Yeni Oyunları
(23.09.2010 20:06:15)
nba jam
mega drive'da çılgın atardım
wiiye bekliyoruz şimdi
pudinkk
=> Wii nin Yeni Oyunları
(23.09.2010 22:46:01)
quote:
Orijinalden alıntı: megaturk Arkadşalar bende 3.2E versiyon var. HDD den oynuyorum ama bazı oyunları açmıyor :( |
oyunun kullandığı IOS eksiktir kardeşim,o IOS i yüklesen sorun çözülür ama sistem IOSlerinle oynamak çok sağlıklı birşey değildir,örneğin bilmeden sistem IOS ini update ettin ama sende o update ettiğin sistem IOSine uygun menü yok sen eski bir menüdesin bil bakalım ne olur :D
Senin yapacağın şey ,bir şekilde lego indiana jones oyunu elde etmek ve 4.3e update edip son güncellemeyle beraber bütün gerekli IOSlere sahip olmak,tabi bunun da dezavantajları var,4.3 ün yayınlanan yeni updateinle beraber işler biraz karışık bu aralar,no_ios_reload olayı var şu sıralar,eğer devamlı bağlı olduğun bir wifi yoksa brick riski mevcut.
Edit:Aklında olsun korean IOsleri kullanan rehber artık son update ile etkisiz kaldı,nintendo o açığı kapattı malesef,bu yukarda bahsettiğim riski olan rehber(az da olsa var risk),IOS236dan yararlanan rehberdir)
yardımcı olmak için yazıyorum kalkıp da şimdi yasak fln konusuna girmeyelim lütfen,şikayet edilecekse önce bana şikayet edin de sileyim gece gece yardım ederken ceza puanı almayayım :)
herkese saygılar
pudinkk
=> Wii nin Yeni Oyunları
(24.09.2010 00:58:40)
Bu rayman tavşanları ne komik hayvanlar ya,koptum yine gece gece :D
12henry14
=> Wii nin Yeni Oyunları
(24.09.2010 01:32:22)
o traven in time'ın full teaser'ı ayrı kopartıyor
bağımsıztürk
=> Wii nin Yeni Oyunları
(24.09.2010 12:31:28)
Ya bu wii oyunları giderek çöplük oluyor gibi, yoksa bir tek bana mı öyle geliyor
pudinkk
=> Wii nin Yeni Oyunları
(26.09.2010 02:09:08)
quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14 o traven in time'ın full teaser'ı ayrı kopartıyor |
onu da izledim,bomba ötesi :D
hele o king arthur olayı süper olmuş
vico
=> Wii nin Yeni Oyunları
(26.09.2010 08:41:09)
baktım oyunlara güzel gözükenler var ama bence en güzeli trackmania
pc de baya bi süre oynadım müthiş oyun bu oyuna dikkat
konuyu açan arkadaşım niye youtube linkini boşluklu verdin
Opricnik
=> Wii nin Yeni Oyunları
(26.09.2010 11:39:36)
Star wars force unleshead 2<'yi ekle + wii'ye özel olarak duel modu yine wide eskiden wii ps2 idi.
12henry14
=> Wii nin Yeni Oyunları
(7.10.2010 14:56:12)
nba jam çıktı bu arada
sega mega drive zamanına götürdü beni
baya da eğlenceli modları var
ah bir de multiplayer olsa
segada hep 2 kişi oynardık çünkü
ersinx81
=> Wii nin Yeni Oyunları
(7.10.2010 15:31:32)
artık makina çöp oldu diyordum. baya eğlenceli oyunlar var. paylaşım için teşekkürler