Dün Radiers ile oynadığımız dostluk maçını şanssız bir şekilde kaybetsekte rank maçlarını çok iyi neticelerle bitirdik. Puanımızı 3900'e çıkardık. Stadımızı Century Park yaptık. Herşey yolunda,aynen devam
helal olsun takımımıza dünkü maçlarmız çok iyiydi gerçekten
ama raiders maçını çok şanssız bir şekilde kaybettik
neyse bahane uydurmuş gibi olmayalım :D
Arkadaslar hepiniz cok iyi insan ve oyuncularsiniz sizinle ayni takimda olmaktan mutluluk duydum. Bugun itibariyle takimdan ayrilmis bulunmaktayim.
meo psn neydi senin?
bbkymdp kaleci.
BEYLER ÖNEMLİDİR:
Fifa forumlarında, V-pro oynarken oyunun donması, elektrik kesintisi ve hatalı kapatmalar sonucu Be A pro oyuncusu silinen kişiler yardım yardım diye yanıp tutuşuyor, bu durumun önüne geçmek için şu aşağıda anlattıklarımı yaparsanız böyle bir durumda uzun uğraşlar sonucu bir yerlere getirdiğiniz oyuncunuzu tekrar kurtarabilirsiniz.
1-Öncelikle virüssüz ve güvenebileceğimiz bir USB BELLEĞİ ps3'e takıyoruz. 2-Playstation'da "Game" menüsü altında "Ps3 Data Saved Utilty" klasörüne giriyoruz. 3-Burda "FIFA11" ile ilgili dosyalar içinde "FIFA PROFİLE SETTINGS" dosyasını buluyoruz 4-Dosya üzerindeyken basıyoruz, sağda açılan menüden, "Copy" seçeneğini seçiyoruz. 5-Nereye kopyalanacağını soracak, burda "usb mass storage" seçiyoruz (yani 1.adımda taktığımız usb belleğimizi gösteriyoruz)
Bu işlemleri yaptıktan sonra, V-pro oyuncumuzun yanı sıra oluşturduğumuz taktiklerin, kontrol ayarlarının'da yedeğini almış oluyoruz, herhangi bir nedenden dolayı kayıp yaşarsanız, tekrar USB BELLEĞİ ps3'e takarak içindeki profil dosyanı kopyalarak tüm kaybettiklerinizi geri getirebilirsiniz.
iki defa bu durumla karşılaşmış birisi olarak şiddetle, ara ara yedek almanızı öneririm.
NOT:Bu işlem oyun açık değilken yapılır. DİKKAT: "PROFILE SETTINGS" DOSYANIZI KESINLIKLE SILMEYIN BUTUN HERSEYINIZ GIDER.
Saygılar Gökhan
quote:
Orijinalden alıntı: GkhnFB
BEYLER ÖNEMLİDİR:
Fifa forumlarında, V-pro oynarken oyunun donması, elektrik kesintisi ve hatalı kapatmalar sonucu Be A pro oyuncusu silinen kişiler yardım yardım diye yanıp tutuşuyor, bu durumun önüne geçmek için şu aşağıda anlattıklarımı yaparsanız böyle bir durumda uzun uğraşlar sonucu bir yerlere getirdiğiniz oyuncunuzu tekrar kurtarabilirsiniz.
1-Öncelikle virüssüz ve güvenebileceğimiz bir USB BELLEĞİ ps3'e takıyoruz. 2-Playstation'da "Game" menüsü altında "Ps3 Data Saved Utilty" klasörüne giriyoruz. 3-Burda "FIFA11" ile ilgili dosyalar içinde "FIFA PROFİLE SETTINGS" dosyasını buluyoruz 4-Dosya üzerindeyken basıyoruz, sağda açılan menüden, "Copy" seçeneğini seçiyoruz. 5-Nereye kopyalanacağını soracak, burda "usb mass storage" seçiyoruz (yani 1.adımda taktığımız usb belleğimizi gösteriyoruz)
Bu işlemleri yaptıktan sonra, V-pro oyuncumuzun yanı sıra oluşturduğumuz taktiklerin, kontrol ayarlarının'da yedeğini almış oluyoruz, herhangi bir nedenden dolayı kayıp yaşarsanız, tekrar USB BELLEĞİ ps3'e takarak içindeki profil dosyanı kopyalarak tüm kaybettiklerinizi geri getirebilirsiniz.
iki defa bu durumla karşılaşmış birisi olarak şiddetle, ara ara yedek almanızı öneririm.
NOT:Bu işlem oyun açık değilken yapılır. DİKKAT: "PROFILE SETTINGS" DOSYANIZI KESINLIKLE SILMEYIN BUTUN HERSEYINIZ GIDER.
sağol gökhanfb lazım olacak haberleri hep senden alıyoruz
Ne demek dostum, paylaşmayı severim
beyler derslerin ve sınavların yoğunluğu dolayısıyla 2-3 gün maçlara katılamıcam haber veriyim
aynen perşembe akşamı görüşürüz takım kib ın inş bol kupa bol galibiyet alırsınız :)
Frozen-Arrow123 takımdan çıkarılmıştır.
Osman sana attığın goller için,harcadığın emekler için binlerce kez teşekkür ederiz. Adamını geliştirmen lazım dedik,89 yaptın.Pas vermiyosun dedik paslı oynamaya başladın. Ancak derler ya can çıkar huy çıkmaz. Takım arkadaşlarına yaptığın saygısızlıktan dolayı üç kaptan olarak böyle bir karar aldık. Bizim bir takım olduğumuzu unutanlarla yola devam etmeyeceğiz.
Forvet mevkine kim geçicek ?
Frozen-Arrow123 yani Osman'a ben de kendim ve klubüm adına teşekkür ediyorum. Kaptanlar olarak beraber almak zorunda olduğumuz bir karardı. Keşke böyle olmasaydı. Ama senin gibi çok yönlü bir oyuncunun klup bulmakta sıkıntı çekmeyeceği kesin. Bu klup sayesinde senin gibi bir arkadaşı kazandım. Daha beraber kaleci görevleri açıcaz bir yere kaçma sakın!
frozena bende üzüldüm en son benle bi olay yaşamasına rağmen keşke yaşanmasaydı ama nedensiz bi yere olay çıktı ve klupten bi kişi ayrıldı
Bu yazıyı yazmayacaktım ama dayanamadım. Beyler 2 gündür klupte maç yapmıyoruz. Tamam herkesin işi olabilir buna bir diyeceğim yok yalnız hafta sonu olunca hele bir de Raidersla maç varsa bir anda 13 14 kişi olabiliyoruz. Sonra herkes bir anda tekrar dağılıyor. Madem bu kadar kişi o zaman girebiliyor hafta içi de biraz özverili davranmak bu kadar mı zor. Bu klüpte özverili olmayanların yarın birgün belli kararlar alındığında artık söz söyleme hakkı yok. Ondan sonra kimse demesin "niye böyle oldu biz iyi bir kluptük" diye. Bu klüp açıldığından beri hergün programımı buraya göre ayarladım. Gece geç açıp sabaha kadar oynayan adamım bazı arkadaşlarım için erkenden ps 3 başına geçtik. Yeri geldi eşimize dostumuza az vakit ayırdık. Böyle düşünen 5, 6 arkadaşımız sayesinde bu kadar kısa sürede 10 tane kupa ve 4000 küsur puan geldi. Artık "bi gireyim bakalım bizim takıma çocuklar ne yapıyor 2 maç yapar çıkarım" dönemi bence bitmeli bu yazıdan herkes anlayacağını anlamıştır.
bende takiminiza kayit olmak istiyorum eger bos yer varsa ama playstation 22 aralik tarihinde elime gececek ama hem ps3 un yok hemde kayit olmak istiyorsun derseniz gunumun yarisi playstation kafede ps3 fifa 11 oynamakla geciyor playstation almamistim ama 22 aralikta alacagim simdilik size psnimi vereyim
psn : henrycemo ismim : cemal psnde hafta ici saat 4-5 ve 8-10 arasi hafta sonlari ise fb maci olmadigi takdirde 7-12 arasi acik olurum