SurlarÖnünde
=> silinebilir
(7.8.2010 23:26:44)
silinebilir
MavéRicK_09
=> silinebilir
(7.8.2010 23:28:31)
Demo da tek bir server mi var?Birde nasıl oynuyorsun kısaca anlat da bi arkadaşla oynamak istiyorduk bizde kaynaşırız aranıza.
Karn-ı bahar
=> silinebilir
(7.8.2010 23:38:40)
demoda server varsa hemen indiriyorum
SurlarÖnünde
=> silinebilir
(7.8.2010 23:38:44)
Yok bi 20 tane server filan var. Ben en az lag hangisindeyse onda oynuyorum
Kurulumunda bir şey yok. Demoyu http://www.gamershell.com/download_9576.shtml adresinden indirip direk serverlara girebilirsiniz.
Demoyu kurup açtığınızda online oynamak için gereken üyeliği oyun içinden alabilirsiniz eğer yoksa. Ben 5 sene önce aldığım için mail adresine aktivasyon codu filan geliyomuydu hatırlamıyorum yanlız
Geliyosada bakarsınız üyelik aldığınız mail adresine zaten. Ondan başka birşey yapmıyorsunuz. Birde punkbuster güncellemesi yapmayı unutmayın tabi BF2 üzerine.
MavéRicK_09
=> silinebilir
(7.8.2010 23:42:47)
Tamam o zaman yarın aranızdayız.
Bf2'nin ful sürümünü istemiyor de mi?
Karn-ı bahar
=> silinebilir
(7.8.2010 23:43:05)
quote:
Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde Yok bi 20 tane server filan var. Ben en az lag hangisindeyse onda oynuyorum Kurulumunda bir şey yok. Demoyu http://www.gamershell.com/download_9576.shtml adresinden indirip direk serverlara girebilirsiniz. Demoyu kurup açtığınızda online oynamak için gereken üyeliği oyun içinden alabilirsiniz eğer yoksa. Ben 5 sene önce aldığım için mail adresine aktivasyon codu filan geliyomuydu hatırlamıyorum yanlız Geliyosada bakarsınız üyelik aldığınız mail adresine zaten. Ondan başka birşey yapmıyorsunuz. Birde punkbuster güncellemesi yapmayı unutmayın tabi BF2 üzerine. |
geçenlerde indirdim uçak kullanmak için ama server bulamadığım için 30 dk single takılıp sildim.Aynı adresten indiiriyorum tekrar.30 dk içinde oyundayım belki de 40 dk belli olmaz ttnetin işi.Bana yardımcı olursun sanırım.Mic varsa bizim tsyi kullanabiliriz
MavéRicK_09
=> silinebilir
(7.8.2010 23:51:24)
Yarın aranızdayız.Mic vs. var ise Tsmize de beklerim.
Karn-ı bahar
=> silinebilir
(10.8.2010 13:17:43)
2-3 gündür demoda takılıyorum o kadar şerefsiz var ki demoda beni oyundan soğuttular.Herif uçak gemisine geliyor geçiyor black hawkın minigun'a baserape yapıyor.Bunun dışında spawn yerlerine geçip arkadan bıçaklayanları mı yoksa uçağı kaldırırken önüme geçen takım arkadaşlarımı mı sayayım
İyi İsim
=> silinebilir
(5.3.2011 21:06:36)
Bende DEMO yu oynuyorum bu aralar pinoy diye bir serverda. Full hileci doluşmuş, yerliside yabancısıda hile açıyor deli oldum. Eskiden BF2 de hile olmazdı şimdi ortaya çıktı aynı cod a benzemiş hileler yüzünden. Acaba oynadıgım serverda punkbuster detegimi yok...
Guest-73EC99CC3
=> silinebilir
(6.3.2011 12:20:53)
pb lı serverda hılecı en fazla 1 dk da kıck lenıyor.
BugraCihan
=> silinebilir
(22.2.2015 14:42:00)
Dostum hala online mısındır pek bilmem ama, bende 2005'den beri gulf oman multi demo oynuyorum sonbahar başlarında artık girmemeye başladı bi çözümün yada bilgin var mıdır ?
apespecter
=> silinebilir
(24.2.2015 14:44:55)
quote:
Orijinalden alıntı: BugraCihan Dostum hala online mısındır pek bilmem ama, bende 2005'den beri gulf oman multi demo oynuyorum sonbahar başlarında artık girmemeye başladı bi çözümün yada bilgin var mıdır ? |
gamespy kapandığı için artık girilmiyor olabilir. alternatif programlar çıkmıştır bir araştırmak lazım.
Mortuuus
=> silinebilir
(24.2.2015 19:32:59)
Gulf oman da senelerim geçti