Şimdi Ara

Engelli Emeklilik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşımın Doğuştan %69 Oranında Raporu Var 2006'da Ssk Girişi Var Ne Zaman Emekli Olabilir ?

• Googleden Bakın Diyeceksiniz Hangisi Doğru Olduğunu Bile Anlyamadım
  • 15 yılda emekli olabilir ama 1800 günü doldurunca SGK başvurması gerekiyor.
  • Ne Başvurusu Bu 2006 İçin Kendisi Normal İşçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Ne Başvurusu Bu 2006 İçin Kendisi Normal İşçi

önce lafı adam gibi anlayınız,

anladım, bende diyorumki 1800 günü doldurunca SGK gidip durumu hakkında başvuruda bulunacak onlarda onu bir SGK hastahanesine gönderecekler rapor alımı için (elindeki rapor bu konuda geçersizdir) ve gelecek rapora göre eger % 69 gene çıkarsa 15 yılda emekli olacak,

inanmayan gider SGK sorar, işi biliyorum adam gibi yazdım sizde adam gibi anlayın okudugunuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi1945 -- 28 Temmuz 2010; 21:35:48 >
  • Adam Gibi Anladım Zaten Bi Dövmediğin Kaldı Şaka Bi Yana Raporu Var Zaten Bu Raporla İşe Başladı Zaten Raporu %69 Bi Daha Almasına Gerek Yokki Emekli Olan Arkadaşları Var Doğuştan Olan Neden Bi Daha Rapor Alsınki Gerek Yok Yani Şimdi Dediğini Yapmazsak 15 Sene Olmazmı Diyorsun Normalde 15 Sene Değilmi? Mesala Netten Baktım
    2. Derece 05.08.2003-30.09.2008 arasında 18 yıl-4000 gün Yazıyor
  • quote:

Adam Gibi Anladım Zaten Bi Dövmediğin Kaldı Şaka Bi Yana Raporu Var Zaten Bu Raporla İşe Başladı Zaten Raporu %69 Bi Daha Almasına Gerek Yokki Emekli Olan Arkadaşları Var Doğuştan Olan Neden Bi Daha Rapor Alsınki Gerek Yok Yani Şimdi Dediğini Yapmazsak 15 Sene Olmazmı Diyorsun Normalde 15 Sene Değilmi? Mesala Netten Baktım
    2. Derece 05.08.2003-30.09.2008 arasında 18 yıl-4000 gün Yazıyor

bak arkadaşım oglum doguştan engelli ve bende aylardır bunun için ugraşıyorum ve SGK bu raporu tanımıyor anladınız mı,

bu sene hemen sigortaya başlarsa ve özür oranı 50 den büyükse 15 senede emekli oluyor ma 1800 günü doıldurunca SGK başvuracak bu lart var artık,

sizinki 4 sene önce başlamış 15 seneye girme ihtimali var ama bu dangalak hükümek artık özürlülere bile kademeli emeklilik sokuyor haberiniz olsun iyice sapıtılar, sadece 15 senemi 18 seneömi bunu iyi araştırınız,

% 40 ile 50 özür oranı olanlar ise bu sene işe girerlerse 18 senede emekli olacaklar ama 1800 günü doldurunca SGK başvurusu şart,
    ama bu sene sigortası başlamayanlar iyice ayvayı yediler işte onlar ne zaman emekli olur işler Allaha kalmış RTE defolup gidene kadar,

kısacası işe nasıl başlarsa başlasın 1800 günü doldurunca SGK başvurusu yapacak yoksa emekli nah olur yeni mevzuat böyle,

ben 1 aydır git oraya git buraya araştırıyorum kimsede yardımcı olmuyordu artık fırça yemeyi göze alarak en büyükleri (izmirde) barış beye çıkarak 2 saat konferans dinlerim ve yeni kanun böyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Engelli Ehliyeti
    8 ay önce açıldı
    Bireysel Emeklilik kampanyası
    10 yıl önce açıldı
    Engelli raporuna başvurdum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani 1800 Gün Olunca Sgk Bildircem Raporu Götürüp 15 Sene Olacak Doğrumu Raporu Bir Dahamı Çıkaracağız
  • Senin Bahsettiğin Malülen Emeklilik Link Bu
    http://www.sgk.com.tr/content.asp?page=MAL%DCLEN%20EMEKL%DDL%DDK%20%DEARTLARI&CID={B82C752E-850B-4B7A-8907-D227051C003E}&pCID=&CCID={B82C752E-850B-4B7A-8907-D227051C003E}
  • quote:

Senin Bahsettiğin Malülen Emeklilik Link Bu
    http://www.sgk.com.tr/content.asp?page=MAL%DCLEN%20EMEKL%DDL%DDK%20%DEARTLARI&CID={B82C752E-850B-4B7A-8907-D227051C003E}&pCID=&CCID={B82C752E-850B-4B7A-8907-D227051C003E}

Adamlar link mink tanımıyorlar en başta raporda anlamıyorlar, işe gireceksiniz 1800 gün dolunca SGK başvuracaksınız olay budur ama ben anlamam derseniz Allah sizede karşınızdakinede sabır versin

adamlar rapor istemiyorlar, bende dedimki kardeşim oglan doguştan sakat ben baştan söylemezsem ilerde devleti dolandırmış olmazmıyım, oda bana dediki senin elinde raporların yada ameliyat kagıtların hastahane kagıtların yokmu onlarla ispatlayacaksın dediler,
    gerçi inşallah oglan Türkiyeyi terkedecek burada kalmayacak ama genede eşegi saglama bagladım ben, vatandaşına bu kadar işkence yapan başka devlet varmıdır bunu merak diyorum, 5 sene sonra görecegim, oglan işi geregi yurt dışına gidecek bende arkasından

• Anladım Teşekkürler Raporu Var Doğuştan 1800 Gün Olunca Gidecek Sgk'ya
  • benimde sigorta geçen sene mayısta yattı konfeksiyonda bir ay çlaıştıktan sonra eylülde tekrar carrefoura girdim o zaman kaç seneye denk geliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.