BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Cep Telefonları >> Blackberry
hznsl => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (2.6.2011 10:32:31)
NaksuanTV blackberry curve 8310 vodafone telefonu, turkcell hattımla kullanmak için ne yapmalıyım? yardımcı olursan sevinirim, teşekkürler.

NaksuanTV => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (2.6.2011 12:32:31)
Ürünü satın aldığınız yerden sim kilit kodu isteyiniz veya Vodafone müşteri hizmetlerinden sim kilit kodu (yani mep kodu) isteyiniz.

figitivi => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (10.6.2011 19:24:51)
bendede turkcell 9700 bold sim kilitli telefon var bana yardımcı olabirmeniz sevinirim.

omerincesu@hotmail.com msn adresim yardım etmek isteyenler ekleyebilirler beni.

sercanuygun => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (11.6.2011 12:08:21)
bende de bb9500 war. turkcell telefon. garantiye verdim kvk ya gitti geldi hat calsıtrmıodu hiç. simdi turkcell calısıtıro. ama baska hat takınca mep kodu cıkmıo ekranda direk gecersiz sim kart diyo. en üstte verdigin yöntemle mep kodu bölümüne ulasabiliyorum. turkcell kvk yı arasam kesin mep kodunu verirler mi ??

carter34 => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (2.7.2011 18:42:15)
s.a bende blackberry curve 8250 var vodafone dan aldım fakat hattımı calıstıramıyorum .. mep kodu ıstıyor naksuanTV yardım edermısın hocam ?

NaksuanTV => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (2.7.2011 18:59:05)
quote:

Orijinalden alıntı: carter34

s.a bende blackberry curve 8250 var vodafone dan aldım fakat hattımı calıstıramıyorum .. mep kodu ıstıyor naksuanTV yardım edermısın hocam ?

a.s. yardımcı olmak isterdim fakat sadece Turkcell'den alınan BB'lerin kodları var bende. Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp talep edebilirsin

wurucuteam => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (10.7.2011 18:10:59)
Benimde vadofoneden alınma 8520 var, müşteri temsilcisi 4440542 değilmi? ariyorum 10 haneli telefon no istiyorlar bende de hat yok.

siyamisek => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (11.7.2011 15:55:24)
naksuan birader , özelden imei noyu göderdim şimdiden soalasın

ceos0088 => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (13.7.2011 11:03:15)
mrb benm de bir blackberry telefonum var trkcell dışında kullanamaıyorum kvk ve trkcell iletişim merkezindende yardımcı olmadılar yardımcı olabilir msnz

NaksuanTV => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (13.7.2011 14:05:10)
siyamisek ve ertanturkeli sim kilit kodlarınızı gönderdim. güle güle kullanın

Samsara01 => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (15.7.2011 02:43:08)
Naksuvan kardeşim imei kodumu yolladım kilit kodumu bekliyorum çok uğraştım bulamadım bulursan Allah bin defa razı olsun senden.

Samsara01 => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (15.7.2011 12:51:43)
Kardeşim ordamısın tekrar rahatsız ediyorum ama kilit koduna cok ihtiyacım var elim kolum kitlendi desem yeri.

NaksuanTV => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (15.7.2011 19:50:06)
Samsara01 sim kilit kodunu özelden gönderdim güle güle kullan

NaksuanTV => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (15.7.2011 19:56:32)
quote:

Orijinalden alıntı: Samsara01

Kardeşim ordamısın tekrar rahatsız ediyorum ama kilit koduna cok ihtiyacım var elim kolum kitlendi desem yeri.

Çalıştığım için ancak akşamları bakabiliyorum maillerime ve foruma..
Gönderdim sim kilit kodunu umarım öğlende acil lazım değildir :)

Samsara01 => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (16.7.2011 00:56:45)
Çok ama çok teşekkür ederim kardeşim şimdi uyguluyorum son sorum olcuak bu işlemleri yaparken hat ustunde olsun mu telefonun olmasın mı?

andalasia => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (16.7.2011 01:00:22)
naksuan tv bana da yardımcı olursan cok sevinirim..:((( sorunum şu ki,turkcell'in kampanyasıyla blackberry curve 9300 aldım ama avea hattımla kullanıcaktım,bunun için de sim kartı açma kodunu temin etmem gerekiyordu,4 gün müşteri hizmetleri tarafından bekletildikten sonra kodu aldım fakat,bekleme sürecinde 10 kere kod girmişim kalan 0 yazıyor,bu yüzden su an doğru olan kod bir işe yaramıyor..ne yapmalıyım..???

NaksuanTV => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (16.7.2011 01:13:36)
quote:

Orijinalden alıntı: Samsara01

Çok ama çok teşekkür ederim kardeşim şimdi uyguluyorum son sorum olcuak bu işlemleri yaparken hat ustunde olsun mu telefonun olmasın mı?

"• Cihazda SIM kart takılı ise çıkartılır. " forumun başına bir bak istersen konuyu açarken uygulanışı yazdım. Sakin bir şekilde uygula olucak

andalasia => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (16.7.2011 01:19:04)
bana yardım yok mu

NaksuanTV => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (16.7.2011 01:19:39)
quote:

Orijinalden alıntı: andalasia

naksuan tv bana da yardımcı olursan cok sevinirim..:((( sorunum şu ki,turkcell'in kampanyasıyla blackberry curve 9300 aldım ama avea hattımla kullanıcaktım,bunun için de sim kartı açma kodunu temin etmem gerekiyordu,4 gün müşteri hizmetleri tarafından bekletildikten sonra kodu aldım fakat,bekleme sürecinde 10 kere kod girmişim kalan 0 yazıyor,bu yüzden su an doğru olan kod bir işe yaramıyor..ne yapmalıyım..???

Çok sabırsız insanlarız değil mi ?
Yapılacak yollar var ama daha büyük bir sorun oluşmaması için ürün öyle yada böyle KVK'ya gidecek..
Niye KVK çünkü Turkcell Blackberry'lere KVK bakıyor. En yakın Turkcell iletişim merkezine (TIM)'e götürürsen onlar ürünü alır ilgilenir gerekirse gönderirler. Yine ben sabırsızım kendim götürürüm dersen sen bilirsin götür ama şansına; Turkcell'den KVK'ya giden cihazlara öncelik veriyor olabilir (benden duymuş olma )

NaksuanTV => BLACKBERRY SIM KILIT KODU HAKKINDA HERŞEY (16.7.2011 01:24:36)
Arkadaşlar sabır lütfen her an bilgisayar başında olamayabilirim, olsam bile maile veya foruma bakmıyor olabilirim Gündüz çalışıyorum akşam bakabilyorum ama akşamda her dakika bakamayabilirim. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum ilginiz ve anlayışınıza teşekkürler

Sayfa: << < önceki 4 5 [6] 7 8   sonraki >     >>