Macbook Pro'da Silkroad Oynayabiliyor Musunuz? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> SilkRoad Online >> SRO konu dışı
Stay In Love => Macbook Pro'da Silkroad Oynayabiliyor Musunuz? (11.6.2010 16:53:41)
Arkadaşlar Mac'lerde Silkroad oynamak, bota bağlamak vs şeyler mümkün mü? Bana Mac'lerde Silkroad, Cod World At War vs.
oynayamazsın diyen oldu da.. Var mı böyle bişeyin aslı?

Stay In Love => Macbook Pro'da Silkroad Oynayabiliyor Musunuz? (12.6.2010 18:04:34)
Up

Albay Hardal => Macbook Pro'da Silkroad Oynayabiliyor Musunuz? (12.6.2010 18:09:23)
Tabi ki hayır. Ama XP kurarsan oynayabilirsin. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ama.

Capt. Awesome => Macbook Pro'da Silkroad Oynayabiliyor Musunuz? (12.6.2010 18:25:48)
Oyunlar Microsoft'a göre yapıldığı için Apple'in kendi yazılımı olan bir bilgisayarda bu oyunları oynayamazsın.

Ama Apple bilgisayarlara Windows XP , Vista , Win7 yüklersen tabiki oynayabilirsin.

Stay In Love => Macbook Pro'da Silkroad Oynayabiliyor Musunuz? (12.6.2010 18:33:10)
1.5 yıl önce ara vermiştim büyük ihtimal başlamicaktım ama özlemedim değil oyunu, ortamı vs.
Başlamayı düşünüyordum, daha önceden herşeyiyle çok iyi bir karakterim vardı, ama hack yedi..
Trojan saolsun.. O yüzden hem korkuyorum Windows gibi virüs-trojan barındırmaya müsayit bir
sistemde tekrar bu oyunu oynamaktan (çünkü emek-para kaybetmek çok koyuyor) hem de
OS X kullanmak istiyorum biliyosunuz Windows'lardan çok çok üstün bir sistem.. Kötü oldu.
Mac'e de gidip Windows kurmak olmaz yani..

Stay In Love => Macbook Pro'da Silkroad Oynayabiliyor Musunuz? (22.6.2010 22:06:47)
Hala aklım karışık, Silkroad oynamamaya kesin karar verirsem gidip düşünmeden Mac'i alıcam.
Ama korkuyorum ya oynamak istersem diye.. Gerçi Bootcamp denen olayı yaparsam Mac'in bir kısmına Windows kurup oynayabilirim ama anlamam o işlerden ve Mac'in performansını etkiler diye çekiniyorum..
Cod 5 zombi falan oynansa ona da razıyım Mac'te..

Albay Hardal => Macbook Pro'da Silkroad Oynayabiliyor Musunuz? (22.6.2010 22:15:18)
Niçin Mac almak istiyorsunuz önce bunu düşünün.

neith34 => Macbook Pro'da Silkroad Oynayabiliyor Musunuz? (22.6.2010 22:36:52)
Mac bende seviyorum OS X Leopard süper(Apple'ın yaptığı herşey güzelde neyse:) ama evet silkroad oynanmıyor

Sayfa: [1]