Armor junior tamirat projesi (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Overclock, Soğutma ve Modifikasyon >> Overclock, Soğutma ve Pc Modifikasyon >> Pc Modifikasyon >> Projeler
EminTu => Armor junior tamirat projesi (5.5.2010 02:31:53)
Arkadaşlar bir - bir buçuk ay önce forumdan Kortin nickli Haluk Bey'den bir armor junior almıştım. Kasanın hali pek iç açıcı değildi ben de bu kasayı ne kadar düzeltebilirim diye kendimi bir deneyeyim dedim.
Bugün kasa görücüye çıkacak hale geldi sonunda

Kasanın eski resimleri:

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Bunlar da bugün montaj öncesi resimleri :

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Cila kurusun toparlanmış halinin de resimlerini ekleyeceğim. Ufak bir iki mod işlemi de var anahtarlı sistem yerine kapağa çevirmeli sistem yapılması (nitekim anahtarlar kayıp) ve mesh'den siyah pci kapakları yapılması gibi.

Her türlü olumlu-olumsuz yorum kabulümdür.

Not: Yapım aşaması resimleri de var idi bir flash disk'te.. ama acaba nerde :(

AtiMX4 => Armor junior tamirat projesi (5.5.2010 04:08:45)
başka renk yokmuydu çok kötü gösteriyor

Guest-7D2145D26 => Armor junior tamirat projesi (5.5.2010 18:34:42)
şu anda pek anlaşılmıyor sistem kurulunca belli olur ama ön paneller süper olmuş :)
çok temiz iş
güle güle kullan

< Resime gitmek için tıklayın >

EminTu => Armor junior tamirat projesi (12.5.2010 04:09:22)
Arkadaşlar geç kaldım ama sonunda bitmiş halinin resimlerini koyabiliyorum.
@Atimx4: hocam rengi çok beğenerek seçtim ama o resimleri çeker iken taze cila ve flaş olduğu için turuncuya yakın bir renk çıkmış ortaya.
@kortin : Saolun hocam, bakalım belki adam gibi toplanmış hali daha çok çağırışım yapar (sistem kurmaya vaktim olmadı içine artık kardeşim kurar belki bir ara :)
Şimdi ilk fırsatta pci kapakları bitireceğim, onları da eklerim zamanla.

Karışma Bende => Armor junior tamirat projesi (12.5.2010 11:24:46)
Ben olsaydım renk seçimini UV Sarı ile Mat siyah olarak uygulardım. Çok iyi otururdu diye düşünüyorum.

Takipteyim.

kuruerhan => Armor junior tamirat projesi (12.5.2010 13:35:41)
devam dostum güzel gidiyor.

Sayfa: [1]