İSKORPİT-X
=> MSN yükleyemiyorum neden çıldıracağım
(20.3.2010 22:21:31)
arkadaşlar
msn yüklmek istiyorum sms bsns yükleme esnasında "yüklemiş olduğunuz sürüm daha eski falan diyor
Ama bilgisayarıma bakıyoruum herhangi bir yerde msn kalmamış hepsini sildim ama bunun püf noktası yokmu
İSKORPİT-X
(21.3.2010 11:30:03)
80040154 hata kodunu veriyor
Şu anda 8.1 yükledim ama yeni sürüm olduğu için açmıyor bir üst sürümünü otomatik yüklediğimdede 80040154 hatasını veriyor
andy1
(21.3.2010 14:52:15)
Yasal işletim sistemi değilse yada korsan yazılım kullanıyorsan,yükleyemezssin !
Yada ana sitesinden değilde hazır kurulum bul,yükle,sorun yaşamazssın,diğer türlü işin zor !
EhrimeN
(21.3.2010 15:43:09)
quote:
Msn Messenger 80040111 ve 80040154 Hata Kodu ve Çözümü Windows Live Messenger Oturumu Açamıyorsunuz DLL dosyanızdaki veya XML ayrıştırıcınızdaki bir sorun nedeniyle Windows Live Messenger oturumu açamayabilirsiniz. Sorunu gidermek için: DLL Dosyalarını Yeniden Kaydettirin Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın. Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll yazın ve Tamam'ı tıklatın. Bu adımın başarısız olduğunu belirten bir ileti alırsanız, sonraki adıma geçin. Aksi halde, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve yeniden Messenger oturumu açın. XML Ayrıştırıcısını Yeniden Yükleyin [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.ForumTR üyesi olmak için tıklayınız] adresini ziyaret edin. Sayfanın alt tarafındaki msxml3.msi'yi tıklatın. Ekrandaki yönergeleri izleyin. Hala Messenger Oturumu Açamıyorsanız Messenger programını yeniden başlatın ve yeniden oturum açın. |
İşinize yarayabilir.
_KARDELEN_
(21.3.2010 23:07:40)
quote:
Orijinalden alıntı: EhrimeN quote:
Msn Messenger 80040111 ve 80040154 Hata Kodu ve Çözümü Windows Live Messenger Oturumu Açamıyorsunuz DLL dosyanızdaki veya XML ayrıştırıcınızdaki bir sorun nedeniyle Windows Live Messenger oturumu açamayabilirsiniz. Sorunu gidermek için: DLL Dosyalarını Yeniden Kaydettirin Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın. Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll yazın ve Tamam'ı tıklatın. Bu adımın başarısız olduğunu belirten bir ileti alırsanız, sonraki adıma geçin. Aksi halde, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve yeniden Messenger oturumu açın. XML Ayrıştırıcısını Yeniden Yükleyin [Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.**** üyesi olmak için tıklayınız] adresini ziyaret edin. Sayfanın alt tarafındaki msxml3.msi'yi tıklatın. Ekrandaki yönergeleri izleyin. Hala Messenger Oturumu Açamıyorsanız Messenger programını yeniden başlatın ve yeniden oturum açın. | İşinize yarayabilir. |
benden söylemesi işe yaramaz
Benim başıma gelmişti
Silpius
(21.3.2010 23:32:32)
Your Uninstaller benzeri bir araçla kurulu msn'yi kaldırıp yeniden kurarsan sorunun düzeleceğini düşünüyorum.