Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
257.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnurOnly

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: SineBirYan

quote:

8 Oyun 1 arada Hepsi ingilizce ve Steam aktivasyon
    Tanesi değil hepsi birlikte Sadece 35 TL

Quantum Conundrum
    Supreme Commander 2
    Just Cause
    Just Cause 2
    Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition
    Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link DLC
    Hitman: Blood Money
    The Last Remnant

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amazondan_Mukemmel_Square_Enix_Kampanyasi-31897.htm

This item is currently unavailable.

Evet amazon kampanyası. kimseden saklı bişey yapmıyoruz. İsteyen amazondanda alabilir tabiki. fakat yukarıda yazdığı gibi tükendi.

18 liralık paketi hangi kafayla 35 tl ye insanlara satmaya planlıyorsunuz anlamıyorum.Buradan sizin kar anlayışınız ortaya çıkar güvelilirliğe lafım yok ama dürüstlükten pek emin değilim açıkçası.Bu hazır keyi alıp insanlara sataken tabiki emeğiniz ve zamanınız yok sayılamaz ama bu derecede insanları yolma politikası gütmeyin be kardeşim ayıp be ...

Ticaret, Serbest piyasa. bu terimleri hiç duymadınız heralde.
    Bunun güvenilirle, dürüstlükle ne alakası var? Ben kimseyi kazıklamıyorum, Zorla ürün satmıyorum, Sattığım ürün 2 gün sonra bozulmuyor.. İsteyen alır isteyen almaz size noluyor?
    Gold bilgisayar 2bin liralık iphone telefonu 3 binliraya satıyor diye gidip onalra laf ediyormusunuz? Bırakın allah aşkına siziinki sadece konuşmak olsun. Ama gidip 9.99$ lık ürünü 10 liraya versem kimsenin lafı çıkmaz gelipte kardeşim sen bundan zarar ediyosun demez..

Sonuç olarak kimseye zorla bişey vermiyorum. Boş laflar yazıp konuyu uzatmayın lütfen.

• Call Of Duty Modern Warfare 3 Collection 4 Harita Paketi satışlarımıza eklenmiştir.

5 yeni Multiplayer haritası içeririr.

Öncekiler gibi VPN ile aktif edilir. Aktif edildikten sonra sorunsuz oynanabilir.

Fiyat: 20 TL
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Quantum Conundrum
    Supreme Commander 2
    Just Cause
    Just Cause 2
    The Last Remnant

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amazondan_Mukemmel_Square_Enix_Kampanyasi-31897.htm

Evet amazon kampanyası. kimseden saklı bişey yapmıyoruz. İsteyen amazondanda alabilir tabiki. fakat yukarıda yazdığı gibi tükendi.

18 liralık paketi hangi kafayla 35 tl ye insanlara satmaya planlıyorsunuz anlamıyorum.Buradan sizin kar anlayışınız ortaya çıkar güvelilirliğe lafım yok ama dürüstlükten pek emin değilim açıkçası.Bu hazır keyi alıp insanlara sataken tabiki emeğiniz ve zamanınız yok sayılamaz ama bu derecede insanları yolma politikası gütmeyin be kardeşim ayıp be ...

Bunun güvenilirle, dürüstlükle ne alakası var? Ben kimseyi kazıklamıyorum, Zorla ürün satmıyorum, Sattığım ürün 2 gün sonra bozulmuyor.. İsteyen alır isteyen almaz size noluyor?
    Gold bilgisayar 2bin liralık iphone telefonu 3 binliraya satıyor diye gidip onalra laf ediyormusunuz? Bırakın allah aşkına siziinki sadece konuşmak olsun. Ama gidip 9.99$ lık ürünü 10 liraya versem kimsenin lafı çıkmaz gelipte kardeşim sen bundan zarar ediyosun demez..

Sonuç olarak kimseye zorla bişey vermiyorum. Boş laflar yazıp konuyu uzatmayın lütfen.

Yazı iphone ve golda bağlandıktan sonra koptum gittim başka diyarlara.Bi kurtulamadınız şu sürü psikolojisinden, o öyle alıyor bende alam,orası pahalı satıyor bende satam bu mantıkla gittiğiniz zaman nasıl insanlardan iyi tepkiler alabilirsiniz ki.Size zarar edin ucuza satın diyen oldu mu da başladınız hemen ajitasyona, size dediğimiz insanların 18 tl ye güvenli ve sorunsuz bir biçimde alabileceği oyunları siz 35 tl ye satarken nasıl tepkisiz kalınabileceğini düşünürsünüz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Quantum Conundrum
    Supreme Commander 2
    Just Cause
    Just Cause 2
    The Last Remnant

Yazı iphone ve golda bağlandıktan sonra koptum gittim başka diyarlara.Bi kurtulamadınız şu sürü psikolojisinden, o öyle alıyor bende alam,orası pahalı satıyor bende satam bu mantıkla gittiğiniz zaman nasıl insanlardan iyi tepkiler alabilirsiniz ki.Size zarar edin ucuza satın diyen oldu mu da başladınız hemen ajitasyona, size dediğimiz insanların 18 tl ye güvenli ve sorunsuz bir biçimde alabileceği oyunları siz 35 tl ye satarken nasıl tepkisiz kalınabileceğini düşünürsünüz.

Alıntıları Göster
    quote:

Tekrar ediyorum uzatmanın alemi yok. siz alın 18 liraya alabiliyorsanız o zaman.. Burası serbest piyasa. isteyen istediği ürünü istediği fiyata satmakta özgürdür. İsteyen alır isteyen almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 15 Ekim 2012; 23:06:26 >

• Hocam BO 2 key'leri hakkında bir bilgi var mı ?
  • Counter Strike Global Offensive Steam CD-Key

için pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Hocam BO 2 key'leri hakkında bir bilgi var mı ?

COD BO 2 Rus sürümü için anca çıktığı gün test ettikten sonra bilgi verebiliriz.
  • Assassin's Creed III için bir gelişme var mı acaba?
    Ubishop değil de Steam key tercihimdir
  • BF3 için hesap numarası bekliyorum
  • Önceki gün 3 tane FIFA 12 CD-key aldım. Sorunsuz, çok hızlı bir alışveriş oldu.

Tavsiye ederim.
  • MEDAL OF HONOR:WARFİGTHER keyi gelicek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MeMo_

MEDAL OF HONOR:WARFİGTHER keyi gelicek mi acaba?

ön siparişe açıldı ve 26 ekimde dağıtılacakhttp://www.gamekeystore.net/store/ea-origin-games/medal-of-honor-warfighter-limited-edition burdan sipariş verebilirsin
  • MEDAL OF HONOR:WARFİGTHER

50 tl ye düşer mi fiyatı

birde EA game türkiyeye server verecekmi
    ezik gibi oynuyoruz lag yuzunden

battelefield 3 gecen oynayım dedım hızlı server 93 pıng ile oynadım adamlar 15-20 ping
    hep birlikte mail atak EA games server için
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

MEDAL OF HONOR:WARFİGTHER

50 tl ye düşer mi fiyatı

birde EA game türkiyeye server verecekmi
    ezik gibi oynuyoruz lag yuzunden

battelefield 3 gecen oynayım dedım hızlı server 93 pıng ile oynadım adamlar 15-20 ping
    hep birlikte mail atak EA games server için

Standart Edition çıkınca belki 60 lira olabilir.

Dikkat edin. RUS keyleri Battlefield 3 gibi sadece Rusça dilinde olacak. Benim şuan satışta olan Limited Edition keyleri Çoklu dil desteği olan EU versiondur.
  • Yeni gelen ürünlerimiz..

XBOX Live 14 GÜNLÜK Gold Üyelik Kodu: 10 TL

XCOM Enemy Unknown Standart Edition EU Steam CD-Key: 50 TL
  • Call of duty 4'deki retail key dediğin multiplayer oynamaya yarıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toscu

Call of duty 4'deki retail key dediğin multiplayer oynamaya yarıyor mu ?

Oyunun dosyalarını korsan yoldan indirip üstüne bu cd key ile orjinal yapiyorsunuz. Korsan sürümde de online oynarsınız bi şekilde ama cd key alıp girince punkbuster hatası cd key hatası vermiyor servera baglanmaya çalışırken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tora

Assassin's Creed III için bir gelişme var mı acaba?
    Ubishop değil de Steam key tercihimdir

Daha önceki tüm Assassins Creed oyunları gibi buda steam destekli değildir.
    Kendi sistemi olan uPlay kullanmaktadır.
  • en kısa zamanda oyun alıcam, takip
  • Euro Truck Similator 2 Orjinal CD-Key Stoklarımızda.

Fiyat 30 TL
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.