unforgiv3n
=> TROJAN KEYLOGGER VB GİBİ ŞİFRE KIRMA YAZILIMLARINI EN İYİ BULAN ANTİVİRÜSÜ ARIYORUM
(9.01.2010 13:15:29)
Selamlar.
Online oyunlara para yatıran ve artık rüyalarıma kadar giren hack korkusundan bir parça olsun sizin sayenizde kurtulmak istiyorum.Keylogger,Trojan v.b gibi şifre kırıcı okuyucu gizlilik bilgileri öğrenici programları en iyi bulan ve yokeden antivirüs,yazılım türü programlar arıyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
SAYGILAR...
hardcrss
=> TROJAN KEYLOGGER VB GİBİ ŞİFRE KIRMA YAZILIMLARINI EN İYİ BULAN ANTİVİRÜSÜ ARIYORUM
(9.01.2010 13:22:00)
Kaspersky.
Janti
(9.01.2010 13:37:57)
#Sanal ortamda büyük harflerle yazı yazmak "bağırmak" anlamına gelir. Ortada çokta büyük bir sorun yokken, tavsiye beklerken böyle bir başlık pek hoş gözükmüyor. Düzeltmenizde fayda var.
Program olarak Avira Antivir Premium ile Comodo FW önerebilirim.
Ulpian
(9.01.2010 13:49:05)
Kaspersky Internet Security 2010
+ istersen Ad-Aware Pro
Skymarc
(9.01.2010 14:03:49)
Panda Internet Security 2010 tek geçerim , KIS falan hikaye..
cemox35
(9.01.2010 14:26:16)
spyware doctor dene.olmadı bütün antileri sil.sadece key scrambers yükle keyfine bak
Midgardian
(9.01.2010 14:49:43)
Zemana antilogger(screenlogger,keylogger...vs aktiviteleri kontrol eder.)Şifrelerinizin çalınması zordur bu program ile
Trojan için ise a-squared veya superantispyware öneririm.
unforgiv3n
(9.01.2010 15:46:48)
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Hyde Zemana antilogger(screenlogger,keylogger...vs aktiviteleri kontrol eder.)Şifrelerinizin çalınması zordur bu program ile Trojan için ise a-squared veya superantispyware öneririm. |
Bilgilendirdiğiniz için çok teşşekkür ederim.
Hepinize teşşekkür ederim söyledğiniz önerileri dikkate alacağım
SAYGILAR...