skay star 2 şifreleri olan varmı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> Receiver modelleri >> Digiturk >> D-Smart >> KabloTv >> Tivibu >> Filbox >> Turkcell TV+
stroom => skay star 2 şifreleri olan varmı (6.8.2005 14:57:19)
sky star 2 var bende multi vizyonları cözemiyorum şifresi olan varmı

tuncaykula => skay star 2 şifreleri olan varmı (6.8.2005 14:59:35)
burda şifre bulamassın ki

dreamon => skay star 2 şifreleri olan varmı (6.8.2005 15:11:59)
hocam açıktan şifre vermek yasak burada malesef. (pm)

stentli => skay star 2 şifreleri olan varmı (7.8.2005 16:08:38)
Şifre filan aramana gerek yok arkadaşım. Teacher hocanın hazır altDVB veya DvbViewer3.0 gibi programlarından birini yükle hepsini izlersin. Forumlarda biraz ara bulursun. Ama uygun codec paketlerini de unutma tabi.

tonyu_kuk => skay star 2 şifreleri olan varmı (7.8.2005 16:20:12)
quote:

Orijinalden alıntı: aaa

Şifre filan aramana gerek yok arkadaşım. Teacher hocanın hazır altDVB veya DvbViewer3.0 gibi programlarından birini yükle hepsini izlersin. Forumlarda biraz ara bulursun. Ama uygun codec paketlerini de unutma tabi.

sana katılıyorum arkadaşım. ayrıca merak ettim teacher
geldi mi askerder bilgin var mı ?

Cem => skay star 2 şifreleri olan varmı (7.8.2005 19:04:32)
askeremi gitti...bilgisi olan buraya yazsın...

http://forum.donanimhaber.com/m_3653316/tm.htm

rng => skay star 2 şifreleri olan varmı (11.8.2005 22:51:40)
burdan lınk veriliyormu bılmıyorum.
yanlız bunun ıcın bazı formlar var ordan softcam dosyalarını cekersenız altdvb yada progdvb nın ıcıne attıgınız taktırde hotbırt uydusundakı ve bazı uydulardakı kılıtlı programları acıp seyrede bılıyorsunuz lınk vermek serbest se vereyım. bende altdvb kullanıyorum ve su an ıcın cözulenlerı programları seyredebılıyorum softcam dosyalarını ındırıp acıyorum.

Sayfa: [1]