Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri
Kunter => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 00:06:35)
quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

Datca dakı akrabanızada cihaz ulaştı mı acaba. hayırlı olsun 2nızede bence karıstırma sımd:)

Olmuyor zaten fail oldum :D Yok Datça biraz köşe olduğu için en erken yarın.

Bir de softcamkey falan oluyormu bunlara? Server kullanmayanlar için?

candostum2007 => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 00:11:35)
hayır uzgunum olmaz
newcam olar yada bıss sadece var :)

Kunter => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 00:37:37)
pARENTAL LOCKU nasıl kaldırıyoruz. herşey off. Yine kanalın üstüne gelince lock çıkıyor.

modakartalı => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 01:01:17)
< Resime gitmek için tıklayın >

candostum2007 => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 09:52:25)
yetiştigin için tesekkur ederım modakartalı abım:) amaben nasıl küçülte biliyorum yaw. dosya buyuk dıyor hep . bunu bır programlar yapıyorsun sanırsam :=( teknolojı ıcınde olupta bazen de tekno özürlü olunabılıyor işte tipik bir örnegı my :=

candostum2007 => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 21:11:38)
ARKADASLAR SHOW TV HD W3 TE YAYINDA
SHOW TV HD 322.Kanalda Yayında (W3 Uydusu : 10845 H 30000 2/3)

Easy Ice => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 21:21:44)
W3 Uydusu nedir üstat adam gibi türksattan yayın yapsalar ya işin b.konu çıkardı bunlarda ya paralı platform yada olmucak uydulardalar

candostum2007 => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 21:23:08)
valla haklısın ne desen :=)
ama turksattan da yakında verırler kacarı yok

_AlpS_ => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 21:25:23)
candostum, tarattım ama bulamadım.

Easy Ice => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 21:30:19)
quote:

valla haklısın ne desen :=)
ama turksattan da yakında verırler kacarı yok

Vermezler ustam ben türksattan lig tv üyesiyim adamlar sırf kendi paralı hd platformuna üye olmamızı saglamak için hd yayın yapan kanalı türksattan bana sd seyrettiriyorlar dünyanın neresinde böle kazmalık var. show tv de bunların yan kanalı, lig tv için 40 tl ödüyorum bana demiyorlarda arkadaş türksattan sen bu kanalı hd seyret ama fark 5 tl yada 10 tl alırız diye yok illa platformuna üye olucaz allah gözlerini doyursun bunların.

Kunter => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 21:44:21)
cihaza bir alışamadım. Ok tuşuna basıp listeye geliyorum. Turksatı seçiyorum, bütün kanallar çıkıyor ama hepsi turksat diye :D Ayrıca da no video diye bir yazı.

candostum2007 => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 21:53:51)
Hocam turksatı secersen tabııkı hepsı turksat olacak:)
o zaman mavı tusa basın tumu nu secın yad hangı uyduyu sececeksen ona gecersın yada favorı yap kendıne :)

Kunter => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (5.1.2011 21:57:33)
quote:

Hocam turksatı secersen tabııkı hepsı turksat olacak:)
o zaman mavı tusa basın tumu nu secın yad hangı uyduyu sececeksen ona gecersın yada favorı yap kendıne :)

Yok anlatamadım. Astradaki kanal duruyor, gmrüntü yok uydu adı da türksat.

secosahan => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (6.1.2011 00:55:56)
candostum eline sağlık, 5. cihazı alıyorum senden problemsiz stabil bir şekilde çalışıyor. kullanan arkadaşlara tavsiyem en stabil çalışan yazılımı bulduktan sonra bnm gibi fazla kurcalayıp yeni güncelleme yapmasın sonra paşa paşa 1.77 dönüyorsn:)

1.43 le başladım galiba, sonra 1.60 ve şu anda en stabil 1.77 galiba 1.82 de daha bir güzel olacak...

hepinize iyi seyirler:)

isteyen arkadaşlara sıcak fırsat,
http://www.hdboxdunyasi.com/Products/ATLANTA-HD-BOX.html

candostum2007 => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (6.1.2011 10:14:36)
teşekkur ederım dostum devamını dılerım :)

KUNTER abım senınkı sanırım dısecq ten kaynaklanıyor yanı sen astra kactaysa dısecq svıch ona getrı ogle taraa yap )
sen uydu adını ne yaparsan yap eger dogru dısecq secmessen o dısecq hangı uyduya baglıysa onu vercektır:)

sonsuzlukta => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (6.1.2011 17:05:54)
arkadaşlar dsmart hd kart bu forumda satan varsa bana ozelden ulaşsın

tom wong => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (6.1.2011 17:17:35)
quote:

Çıkan yazılımlar herzaman hata düzeltmeleri için çıkmıyor yeni eklenti ve özellik içinde çıkabiliyor...

Sn Statesman yazılımlar ne için çıkarsa çıksın mutlaka kontrol edilmeli.

pprodigyy => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (6.1.2011 17:21:13)
Ds calismiyo dimi arkadaslar... Çalışan varsa pm pls:)

candostum2007 => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (6.1.2011 18:03:54)
quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzlukta

D SMART 170tl yıllık alabılıyorsun ancak yıllık 170tl lıkkampanyada sınemapaketı dahıl degıldır bence en saglıklısı d smart musterı hızmetlerını arayarak alabılırsın
ben 150tllıkkampanyadan almıstım surem bıttı 289tl lık yıllık full aldım hatta onumuzdekı gunlerde 3 tane yenı hd sınema paketı eklenecek bunlardanda yararlanabılıyorum.

sonsuzlukta => Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (6.1.2011 20:02:20)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzlukta

D SMART 170tl yıllık alabılıyorsun ancak yıllık 170tl lıkkampanyada sınemapaketı dahıl degıldır bence en saglıklısı d smart musterı hızmetlerını arayarak alabılırsın
ben 150tllıkkampanyadan almıstım surem bıttı 289tl lık yıllık full aldım hatta onumuzdekı gunlerde 3 tane yenı hd sınema paketı eklenecek bunlardanda yararlanabılıyorum.

pekı teşekkur ederım

bu arada gecen sıze ozelden mesaj cektım ama geldımı bılmıyorum geldıyse ve mumkunse cevap yazarsanız cok sevınırım

Sayfa: << < önceki 162 163 [164] 165 166   sonraki >     >>