3g nin ses açıp kapama tuşu koptu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Apple Bölümü >> iPhone
a.candemir => 3g nin ses açıp kapama tuşu koptu (16.11.2009 11:08:35)
Merhaba arkadaşlar.Bugün masanın üstünde ufak metalimsi bir parça buldum buda neymiş diye bir köşeye fırlatıp attım.2dk sonra Iphone u elime aldığımda ses açıp kapama tuşunun olmadığını farkettim.Hemen kopan parçayı arayıp buldum yerine taktım idareten duruyor şimdilik.Daha önceden başına böyle birşey gelen varmı ? Cihaz jailbreak lı garantisi hala devam ediyor garanti bu konuda ne yapar acaba yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

TheMarjinaLs => 3g nin ses açıp kapama tuşu koptu (16.11.2009 11:32:06)
Çogu kişinin basına gelmiş bir olay bu kardes...Jailbreakli garantiye götürme...Restore at götür inşAllah yaparlar

a.candemir => 3g nin ses açıp kapama tuşu koptu (16.11.2009 11:33:57)
Birde şöyle bir sorum olucak cihaz garantilki fakat fatura benim adıma deyil.İlla fatura sahibininmi götürmesi gerek birde herhangibir genpa bayiye götürsek olurmu yoksa illa alınan yeremi götürmek gerek ? Bu olay başına gelen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok makbule geçer.

zuammer => 3g nin ses açıp kapama tuşu koptu (16.11.2009 11:44:28)
Aynı sorun benimde başıma geldi.Eğer ürünün garantili ise korkacak hiçbirşeyin yok iphone'u restore ettikten sonra genpa teknik servisine götürmen gerekli , benim iphone'un tuşunu 1 haftada düzeltmişlerdi ve bende ayrıca titresimde bozuktu bundan dolayı senin işinin daha kısa süreceğini düşünüyorum.Eğer istanbulda isen genpa teknik servisi etilerde

a.candemir => 3g nin ses açıp kapama tuşu koptu (16.11.2009 11:54:57)
İstanbuldayım fakat anadolu yakasındayım.Oturduğum semtteki bir genpa bayisinie versem onlar gönderiyorlarmı acaba ? Birde kopan tuşu tamirmi ediyorlar ?

zuammer => 3g nin ses açıp kapama tuşu koptu (17.11.2009 20:59:11)
evet kopan tuşu yenisi ile değiştiriyorlar.Genpa bayii gönderiyor olma ihtimali var ama fırsatın var ise kendin götür.

Sayfa: [1]